HjemlighedIndretning

Timeglas i det indre: en smuk og moderne

Ser man på timeglas, kunne jeg ikke lade tænke på, hvor strålende i sin enkelthed og holdbarhed bruge denne søde lille ting. Omtalen af uret ved hjælp sand til at måle tidsintervaller fundet i Frankrig i 1339. Selv da har folk forsøgt at forbedre dem, give råd og anbefalinger, som fyldstof er mest egnet. Sand fra de sorte marmor chips, kogt i vin ni gange, blev betragtet som den bedste.

Frankrig er blevet en trendsætter af stil og mode på mange områder. Under dens indflydelse var alle livets. Jeg var ingen undtagelse og det indre af boligen. Mange områder af design ideer udviklet på området for arrangementet og udsmykning det sted, hvor det meste af menneskeliv. Men den klassiske er altid i efterspørgslen og ufleksibel.

Hvad tiltrækker klassiske løsninger i design huse og almindelige mennesker, og dem, der har råd til de dyrere situationen? Først og fremmest - det er den enkelhed og komfort.

Ved første øjekast kan det virke interiør streng, hvis ikke puritaner. Det er ikke umiddelbart forbindelse til denne situation. Efter ankomsten hjem, vi først og fremmest ønsker at føle sig afslappet, hjemlig atmosfære.

Til vores hus er blevet en del af os, eller vi vil blive en del af det, tage sig af, hvad der vil fylde rummet. Anstændigt møbler kan skabe en atmosfære af hygge og komfort.

Meget godt sammen i det indre af de ting, der minder os om de bånd fra fortiden med fremtiden. Den perfekte løsning på dette problem vil være træ timeglas. Og i stil med "antikke", er de organisk passer ind i vores klassiske atmosfære og design.

Hvor mange århundreder er gået, og ikke timeglas faldt ud af brug i vores liv. Deres stringens og kortfattethed meget falder sammen med de klassikere, som vi fylder vores hus. Den uventede beslutning, som er baseret på timeglasset form kan implementeres i vores interiør med gardiner.

Deres fordel er også det faktum, at disse gardiner nemt gøre dig selv. Vi har brug for et stykke stof, størrelsen af bredden af vinduet plus antallet af centimeter til samlinger, som er inkorporeret i gardinet. Praksis har vist, at du trygt kan tage to vindue bredde grundlag. Dybe folder på et gardin vil se mere solidt end overfladisk. Håndtere alle sider af produktet i henhold til reglerne i syning.

Syet inde de øverste og nederste strimler af klud gardiner. Strips vælges, så deres bredde er tilladt at sætte gardiner på din gesims. Sænk stokken bør ikke være meget let i vægt. Dette er for at sikre, at stoffet gardiner kunne knække under hendes vægt. Og det sidste punkt - kontrakten tæppet midt i smukke blonder eller klud smuk, som vil blive kombineret med de vigtigste skygge klud gardiner. Denne skygge vil se godt ud i køkkenet interiør.

Hvis stoffet er mere raffineret og ædel, derefter anvende den samme måde at "Hourglass", og i stuen og på kontoret af gardiner tage en værdig plads. Efter alt, kan selv så detaljeret, som i form af gardiner ændre værelse til ukendelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.