Hjem og familieBørn

Antivirale lægemidler til barnet: rådgivning af børnelæger

alle bør være forsigtig, især når det kommer til udvælgelsen af medicin til de yngste patienter med medicin. Det skal forstås, at for at vælge et antiviralt lægemiddel for barnet til forældrene, der ikke har særlig uddannelse, er det nødvendigt kun i ekstreme tilfælde - det er bedre at rådføre sig med den behandlende børnelæge (i det mindste over telefonen, hvis du går til receptionen eller ringe til lægen eller anden grund er det umuligt). Han kender dit barn og sige, hvad medicin kan hjælpe er mere sandsynligt, og hvad - bringer ikke nogen fordel og endda skade. Men på de mest populære stoffer, vi stadig fortælle.

"Arbidol"

Hvis du beder om at anbefale antivirale lægemidler for barnet, mest sandsynligt vil du kalde det "Arbidol." Han virkelig effektivt bekæmper med en masse af vira, der forårsager børn forkølelse. Virkningsspektret "Arbidol" er ganske bredt: det hjælper med influenza (A, B), og adenovirus og luftvejsinfektioner stsintialnoy, og parainfluenza. Det stof er ordineret til børn fra 2 år (i mangel af individuel intolerance) til både behandling og forebyggelse. "Arbidol" bidrager til generering af sine egne interferon immunoglobuliner og endvidere - justerer forholdet mellem B og T-lymfocytter, samt give antioxidant effekt.

«Rimantadin»

Denne antivirale lægemidler til et barn yngre end 7 år vil ikke fungere. Men som til behandling af forkølelse og influenza i grundskolen etablerede han sig meget godt. Alligevel "Remantadin" har et større antal kontraindikationer, forbundet ved leversygdomme og nyrer og skjoldbruskkirtel hyperfunktion.

"Kagocel"

"Kagocel" normalt ordinere kiddies i alderen 6 år og ældre. Effektiv det er ikke kun influenza, men også for andre luftvejssygdomme, og akutte respiratoriske virusinfektioner (ARI). Men det har sin egen funktion - det antivirale stof til et barn skal have tid til senest den 4. dag siden begyndelsen af sygdommen, eller behandling vil ikke være effektiv nok.

"Viferon" ( "Interferon Alpha")

Taler om hvilke antivirale lægemidler kan være børn, og fortjener at blive fortalt om populær hos børnelæger Interferon Alpha". Produceret lægemidlet i form af rektale suppositorier, og den største fordel - er, at den kan anvendes i en tidlig alder. Ikke desto mindre, nogle børnelæger mener, at det forhindrer et fald i temperaturen.

Men som allerede nævnt i indledningen, bør det være meget omhyggelig, når du vælger antivirale lægemidler til børn. Komorowski - en af de mest kendte og respekterede i vores dage af børnelæger - påstande om, at næsten alt, hvad der kan findes i moderne apoteker - et stof med "udokumenterede effektivitet", og det er derfor bedre at forebygge sygdommen og til at hjælpe dit barn aftale med det hurtigt ved hjælp bevist aldre og er 100% sikker folkemusik metoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.