HjemlighedPlantning af bevoksning

Calla i gryde: pleje i hjemmet, plantning og dyrkning

Calla - en urteagtige flerårig plante, der hører til familien Araceae. Der er andre navne: Calla og arum. Fødestedet for anlægget anses for at være det afrikanske kontinent. I forbindelse med dette klima af calla kan vokse op til to meter i højden. Anlægget har en temmelig stor, i form, der ligner et hjerte, pileformede blade. Blooms Calla små blomster, pænt pakket ind i et stort "tæppe", som skaber noget som en tragt. Dette gør det attraktivt for mange blomsterproducenter.

Hjem Calla i potten, der tager sig, at effekten af hver, som regel lugter ikke. Men de planter, der vokser i haven i varmt vejr udstråler en behagelig og delikat smag, der minder om ananas kombineret med vanilje. Så Calla liljer i potter: hvordan man passer?

Er det nemt at dyrke Calla liljer?

Mange tror, at for at dyrke disse planter er meget vanskelige hjemme, da de kræver omhyggelig pleje. Det er dog ikke tilfældet. Ifølge eksperter, betyder Calla liljer i en gryde, et foto, som viste deres skønhed, uhøjtidelige og deres dyrkning ikke brug for nogen specielle tricks. De vigtigste ting - at skabe optimale betingelser for at være så tæt på naturligt for denne plante. Faktisk vokser calla ikke så svært. At plante føler sig trygge, du bare nødt til at følge nogle regler.

belysning

Så Calla i gryden, pleje i hjemmet for, som ikke kræver en stor indsats, det er meget krævende for lyset. Hertil kommer, at denne varme-elskende plante. Disse to fakta til at overveje, når du vælger en placering. Dette er en af de grundlæggende regler for succes. Calla liljer vokse godt på steder, hvor der er spredt sollys eller delvis skygge. Der er en anden funktion. Cullen i aften brug for en lille del af de direkte stråler fra solen. For dannelsen af stængler, disse planter har brug for en let dag varighed på mere end 12 timer. Dette er en af de vigtige betingelser. Efter blomstring dagtimerne bør være mindst 8 timer og ikke mere end 10.

Vanding og fugtighed

Calla er en fugt-elskende planter. Dette bør ikke blive glemt. Dette er især vigtigt, når voksende etiopiske Calla. Efter alt, denne plante vokser på næsten en sump, hvor meget høj luftfugtighed ikke kun luft, men også jorden.

Blomster i potter af calla ydre bæger kan have forskellige toner. Det gør dem populære blandt gartnere. Planter med farverige bract ikke så krævende for fugt. Men glem ikke om regelmæssig vanding. Mængden af vand afhænger af perioden. For eksempel under blomstring vanding bør være større, og i løbet af resten - en moderat. Overtørre anbefales ikke til denne jord i potten.

Lokalet skal være høj luftfugtighed. Selvfølgelig, at gøre dette meget vanskeligt. At plante føler sig trygge, kan du sprøjte det oftere.

rumtemperatur

Dyrkning Calla liljer i en gryde - det er en simpel proces. Selvfølgelig, hvis du følger visse regler. Glem ikke, at normalt vokse calla er i de sydlige breddegrader, hvor konstant høje temperaturer. Disse planter er meget vanskeligt at overføre, når det er reduceret til 8 ° C. Derfor holder på altanen Kallu er kun i den varme årstid. Om vinteren, bør planten blive overført til et rum, hvor varmeapparatet. Den mest gunstige temperatur for vækst af calla - 20.-25 ° C

Pot skal vælges korrekt

Ikke den mindste rolle i dyrkning spiller en beholder til at dyrke Calla liljer. For etiopiske bedre at bruge en potte eller beholder stor nok. Hvis kapaciteten er lille i størrelse, den Calla bare vil ikke blomstre. Selv når gøde planten vil udvikle kun den grønne del og de nye blade frem. Men ville ikke blomstre calla i en gryde. Pleje i hjemmet af dette anlæg er ikke kun en rettidig vanding, men også i korrekt valg af temperatur regimer til landing og jord kapacitet. Det er værd at bemærke, at den etiopiske calla foretrækker at vokse i splendid isolation.

For en enkelt urtepotte er at vælge en diameter på mere end 20 centimeter. Som for materialet, hvoraf beholderen er det bedre at give fortrinsret porøs. Dette vil gøre det muligt for planten at ånde og overskydende fugt vil gå hurtigere.

At vokse røde calla liljer i en gryde, behøver du ikke at være en opfinder. Med hensyn til plads, disse planter er ikke særlig betyder. For dem, det er ganske egnet beholder volumen på tre liter.

Sammensætningen af jorden

Hvordan til at vokse calla i en gryde? Pleje i hjemmet af denne plante bør gennemføres i løbet af året. Det er ikke nødvendigt at plante calla liljer i almindelig jord. De vokser bedst i en blanding, der består af sand, rådnet gylle, tørv og havejord. Det er værd at bemærke, at jordens surhedsgrad ikke bør overstige værdien af 6.

transplantation

Plantning Calla liljer i en gryde - er en anden afgørende øjeblik. Det er ikke nødvendigt at repot planten svage eller beskadigede skud. Til Calla hurtigt vænnet sig til deres nye sted, bør du ikke bruge en almindelig jord og jord, som sammensætningen er så tæt på naturligt.

Før transplantere anlægget, vaske rødderne. Dette bør ske med stor forsigtighed. Ellers kan du inficere blomst ny sygdom eller indføre bakterier ind i såret. Som følge heraf vil et nyt sted Calla lider af en ny sygdom.

Efter dette, skal potten hælde lidt jord og placer planten. På denne ændring slutter ikke der. Rødderne bør omhyggeligt drys jorden, og derefter - til vand. Calla - er en plante, der kræver store mængder vand. Derfor bør vanding transplanteres spirer voldsomt. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt i denne henseende for nidkær.

pærer

Lad os se på, hvordan man kan sætte Cullen i puljen, og hæve det fra pærerne. Først og fremmest brugen af dette materiale er den mest simple metode til dyrkning af disse planter. Calla er meget let at avle rødder og løg. De vigtigste ting - at skabe optimale betingelser for deres vækst.

For dem, der ikke ved, hvad den løg: Det er det sted, hvor vi begynder at vokse en ny fabrik. Det er ikke helt rod. Men i sin struktur pære calla det er meget ens. For at være præcis, den er tyk og stor nok appendiks af de vigtigste rod, hvorfra senere skud vises.

Når pæren calla akkumuleres nok fugt og mineralske komponenter, det begynder at producere nye skud. I fotosyntesen, vil pæren levere anlægget alt det nødvendige materiale.

Plantning Calla liljer i en gryde - en simpel proces. Til pæren ikke er begyndt at forværres i puljen, er det tilrådeligt at lave huller til dræning. Derefter fartøjet gøre godt dybde på mindst 10 centimeter. Hullet kan fås til at plante løg. Placer det er nødvendigt, så spidserne af de spirede så op og placeres vandret. Efter dette, kan rødderne være dækket med jord og hæld Cullen.

Sådan fodrer?

Så hvordan at vokse calla i en gryde? Pleje i hjemmet for disse anlæg er ikke kun en rettidig vanding, men også i kvaliteten fodring.

Hvis klimaet i dit land er mild og temperaturen aldrig falder til under nul, så har du mulighed for at få i din have blomstrende calla hele året. Selvfølgelig er dette kræver en masse tid og kræfter. Feed anlægget en gang om året bør være obligatorisk. Men det er ikke nok til at Calla blomstrende hele året rundt. For at opnå den ønskede, anvende omkostningerne gødning ofte. Det bør gøre det på en regelmæssig basis, cirka to gange om måneden. Gødningen kan tilsættes til komposten i jorden eller blandes med opslæmningen vand til kunstvanding. Pleje Calla liljer i potter på kræfterne til selv en nybegynder. Benyttelse af forskellige tricks, kan du dyrke en dejlig blomster, som vil behage ikke kun øjet, men også sjælen.

Men med indførelsen af gødning skal være forsigtig. Efter alt, kan planten overfeed. I dette tilfælde kan calla dø. Tegn på store mængder af gødskning er brændte blade kanter. Dette indikerer, at anlægget har modtaget en masse kvælstof.

Derudover er der en anden regel, uden hvilken de voksende calla liljer i en pot ikke er mulig. Så jo mindre anlægget modtager solens varme og lys, jo større er behovet for at gøre gødning i jorden. Denne positive effekt på blomstrende Calla. Det er derfor meget vigtigt at korrekt placere potten med planten og til at beregne den nødvendige mængde gødning.

Som konklusion

Calla - er en elegant og meget smuk blomst. Care for dette anlæg er ikke så svært. De vigtigste ting - at overholde alle regler og omhyggeligt tage sig af Callie. Den eneste måde at opnå en rigelig blomstring, som vil glæde enhver gartner. Det er værd at bemærke, at de calla liljer kan dyrkes ikke kun i potter, men også i haven. Disse planter er perfekt dekorere stedet og huset. Desuden ser de bare lækre i buketter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.