ComputereSoftware

Sådan opdaterer iPhone gennem "Aytyuns"? Firmware iPhone: hvordan du kan gendanne iPhone / iPad via iTunes

Apple vil med jævne mellemrum frigive opdaterede versioner udviklet af iOS-operativsystemet. Nogle gange sker det, at smartphone giver en meddelelse om behov for at etablere en mere moderne modifikation af OS, og oprette forbindelse til Wi-Fi ikke er mulig. I denne situation, ejerne af "æble" af mobile enheder rejser spørgsmålet: hvordan du opgraderer iPhone gennem "Aytyuns"? I denne artikel kan du finde svar på dette og en række relaterede emner.

Hvad er iTunes?

iTunes - er et program udviklet af Apple. Det skal være installeret på din computer umiddelbart efter købet telefon iPhone, iPad eller iPod, tablet. Ja, uden denne applikation kontrollere enhver af følgende enheder er praktisk umuligt.

Hent iTunes på det officielle site af virksomheden-udvikler. Dette program er gratis. Efter at have downloadet den app, du vil installere på din pc.

iTunes er kompatibel med operativsystemer som Mac OS og Windows forskellige versioner.

Før du begynder at opdatere eller gendanne din mobile enhed skal du oprette på computeren iPhone eller iPad backup. På grund af dette, kan du gendanne de foreliggende data om gadget, hvis udførelsen af en hvilken som helst af disse processer har problemer.

Sådan opdaterer iPhone via computeren? Svaret på dette spørgsmål vil blive givet senere. Nu er det tid til at tale om, hvordan du opretter en sikkerhedskopi af iPhone.

Sikkerhedskopiering

Den optimale placering for backup af iPhone - en computer harddisk. I denne situation, vil aktindsigt åbnes endda uden at tilslutte en pc til internettet. Desuden vil en række lagerplads tillade, hvis det er nødvendigt, at udtrække information fra backup enhed i tilfælde af brud eller tyveri.

Før du opgraderer din iPhone, skal du manuelt oprette en fil kopi. For at gøre dette, skal du gøre følgende:

 1. Tilslut din iPhone til computeren med USB-kablet.
 2. Start iTunes og sørg for, at du har den nyeste version.
 3. Vælg menupunktet "File" i øverste venstre hjørne. Klik på afsnittet "enheder", og klik på "Backup".

Der er også en anden måde at skabe en dublerede fil iOS-enhed. For at gøre dette i iTunes, gå til indstillingerne for synkronisering, skal du vælge "sikkerhedskopier". Derefter skal du vælge afsnittet "Opret automatisk kopier", vælg "Denne computer" og klik på "Opret en kopi nu."

Der er to måder at opdatere din iPhone gennem "Aytyuns". Nedenfor er en detaljeret beskrivelse af hver.

Opdatering af iPhone via iTunes: den første vej

Hvis iPhone kræver downloade en mere avanceret version af operativsystemet og forbindelse til Wi-Fi ikke er mulig, kan processen udføres ved hjælp af en computer.

Sådan opdaterer iPhone gennem "Aytyuns"? For at gøre dette, skal du gøre følgende:

 1. Tilslut din iPhone til computeren med USB-kablet.
 2. For at starte programmet iTunes og sørg for, at du har installeret den nyeste version.
 3. Klik på den øverste bar telefon ikonet og klik på "Opdater".

IPhone opdatering via iTunes, er der en positiv ting. Ja, i dette tilfælde, installationsfilerne ikke downloades direkte til din smartphone. Derfor behøver de ikke kræver særlig fritaget sted i iPhone-hukommelseskort.

Det negative punkt i denne metode til renovering er, at hvis under installationen af en mere moderne version af iOS smartphone eller computer pludselig slukket, alle data, der er gemt i iPhone, vil gå tabt.

Nu kender du den nemmeste måde at opdatere din iPhone via din computer ved hjælp af programmet iTunes. Det følgende vil beskrive en anden metode til at installere en mere moderne version af iOS på din telefon med det samme program.

Så, så, overveje, hvad der ellers kan gøres iPhone opdatering via iTunes.

metode to

Sådan opdaterer iPhone 4s og de andre modeller i enheden ved hjælp af iTunes og ikke mister samtidig alle nødvendige oplysninger i tilfælde af fejl? For at gøre dette, skal du gøre følgende:

 1. Hent den krævede version af iOS.
 2. Deaktiver funktionen på din telefon "Find iPhone».
 3. Start iTunes og sørg for, at det ikke behøver en opdatering.
 4. Tilslut din iPhone til computeren med USB-kablet.
 5. Gå til synkroniseringsindstillinger ved at klikke med musen på telefonen ikonet i øverste ansøgning bar.
 6. Klik på knappen "Opdater", mens du holder Shift (Mac OS - Alt-tasten) nede.
 7. Vælg firmware-filen med forlængelsen .ipsw, i det vindue, der vises. Tryk på knappen "Åbn", så dukkede trykke "Opdater". Efter at starte installationen mere moderne version af iOS på din smartphone. Hvis der under opdateringen vil ske en fiasko, kan processen genstartes uden at miste vigtige oplysninger fra iphone.

Følgende beskriver kort, hvordan du opdaterer til iOS iPhone ved dens inddrivelse.

Gendan iPhone ved hjælp af iTunes

Efter telefonen reparationen, vil alle data, der er gemt på den slettes. Det er grunden til, før du starter denne procedure, er det nødvendigt at oprette en sikkerhedskopi af din mobile enhed.

Sådan opdaterer iPhone gennem sin helbredelse? For at gøre dette, skal du gøre følgende:

 1. Hent den krævede version af iOS.
 2. Start iTunes og sørg for, at det ikke behøver en opdatering.
 3. Tilslut din iPhone til computeren med USB-kablet.
 4. Gå til synkroniseringsindstillinger ved at klikke med musen på ikonet telefonen i det øverste panel af programmet.
 5. Klik på "Gendan iPhone ...», mens du holder Shift (Mac OS - Alt-tasten) nede.
 6. Vælg firmware-filen med forlængelsen .ipsw, i det vindue, der vises. Tryk på knappen "Åbn", dukkede tryk derefter på "Gendan".

Også i iTunes er det muligt at gendanne iPhone, når du ikke har brug for at hente firmware-filen. Programmet vil udføre denne proces efter en enkelt tryk på en knap med synkroniseringsindstillinger. Faren ved denne procedure er, at hvis iTunes registrerer, at du kan installere operativsystemet mere moderne version, vil han gøre det. Konsekvensen af dette kan være at nulstille alle indstillinger på den mobile enhed og tab af dine vigtige oplysninger, der er indeholdt i iPhone.

konklusion

Fra tid til anden iPhone ejere nogen modeller er det nødvendigt at installere en mere moderne version af iOS styresystemet ved hjælp af en særlig ansøgning. Sådan opdaterer iPhone gennem "Aytyuns"? Adskillige fremgangsmåder kan anvendes til denne proces. En detaljeret beskrivelse af hver af dem er givet i artiklen. Det er en simpel proces, men bør være opmærksom på advarslerne til rådighed til at undgå tab af vigtige informationer fra den mobile enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.