ComputereSoftware

Hvordan til at rense cachen i forskellige browsere?

Ofte uerfarne internetbrugere når der opstår problemer under besøget hjemmesider få råd fra mere avancerede kammerater, der har brug for at rense din browsers cache. Normalt behøver begyndere ikke ved, heller ikke hvad det er, langt mindre , hvordan man rengør cachen.

Cache - en browser hukommelse designet til midlertidig opbevaring og hurtig adgang. Det vil sige, alle åbne websider gemmes efter lukning af cachen, og hvis returneret læsset derfra meget hurtigere med de nødvendige podgruzku ændringer der er sket. Når butikken er fuld, den webside begynder at blive vist forkert, for eksempel når det design af hjemmesiden er ændret. Derfor anbefales det at jævne ren.

Mappe i hvilken browser gemmer midlertidige filer er på computeren, men de er ikke tilgængelige for brugeren. Rensning udføres via menuen browser. Gør det ret nemt, selvom rækkefølgen af handlinger i forskellige browsere er lidt anderledes. Vær opmærksom på, at vejledningen for at rydde cachen i en browser forskellige versioner kan være forskellig på grund af den stadigt skiftende grænseflade.

Sådan rydder din cache i Chrome

Hvis du har brug for at rydde cachen på Google, skal du køre browseren, skal du indtaste i menuen "Funktioner" i øverste højre hjørne, og i drop-listen for at vælge "Indstillinger". Dette åbner et vindue, der har brug for at rulle til bunden og skriv i afsnittet "Avancerede indstillinger". Så gå til "Personlige oplysninger" til "Clear History". I den viste fane sætte et flueben ved siden af linjen "Ryd cache" og tryk den nederste knap "Clear History". I din browser, Chrome giver mulighed for samtidig at rydde dine cache og cookies filer.

Sådan rydder din cache i Firefox gratis

Hvis du vil rydde cachen i Firefox gratis, skal du starte browseren, skal du klikke på det orange ikon FireFox, som er placeret i øverste venstre hjørne og gå til "Indstillinger". Et vindue åbnes, hvor den "Mere" for at vælge og åbne fanen "Netværk". klik på "Ryd nu" ud for "Cache indhold." Klik derefter på OK, for at lukke vinduet.

Du kan gøre en anden måde. For at gøre dette i menuen "Indstillinger", skal du gå til afsnittet "Privatliv". I den åbnede fane ved at klikke på den blå linje "Clear nyere historie". Dette åbner et vindue, hvor du bliver bedt om at vælge, for enhver periode, slette historie: en time, en dag eller hele tiden. At vælge den rigtige, klik på "Ryd nu", og klik derefter på OK, for at lukke vinduet.

Ryd cachen i Opera

Hvordan til at rense cachen i Opera? For at gøre dette, skal du starte en webbrowser og indtast i menuen "Funktioner". I den liste, der vises, skal du vælge "Indstillinger" for at åbne og finde sektionen "Privatliv", hvor der er et element "Personlige data" og den næste knappen "Ryd nu". Efter tryk på denne knap, vil historien blive slettet. Denne browser cache er ikke altid rengøres første gang, så handling skal gentages et par gange bare for at sikre.

Ryd cachen i Internet Explorer

Hvordan til at rense cachen i browseren Internet Explorer? Du er nødt til at køre en webbrowser og i øverste højre hjørne Klik på ikonet "Indstillinger". På listen skal du vælge linjen "Internet Options" og gå til "Generelt". I den viste fane for at finde punktet "Browserdata" og klik under "Slet" -knappen. Åbn fanen "Slet browserdata", hvor du har brug for at sætte et flueben i nærheden af posten "Midlertidige filer" og klik på "Slet". Processen kan tage lidt tid, hvis filerne har akkumuleret en hel del. Efter historien vil blive slettet, er fanen lukket. Tryk på OK, for at lukke det forrige vindue.

Ryd din cache i Safari

Hvordan til at rense cachen i Safari? For at gøre dette, skal du åbne et browservindue, og samtidig trykke på Ctrl, Alt, og E. I vinduet med "Clear" for at bekræfte deres intentioner knap.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.