Kunst og underholdningLitteratur

"House of Night" - alle bøgerne i orden, at verdens skæbne sagaen

To kendt forfatter - Filis Kast og hendes datter Kristin - i 2006 begyndte at arbejde på romanen "House of Night". Alle bøgerne i orden at gøre en serie på 12 bøger. I øjeblikket er sagaen om den usædvanlige pige Zoe afsluttet, og forfatterne indstillet til ny, lige så fascinerende arbejde.

Forfattere af bøger

F. og K. Kast er nogle af de mest berømte amerikanske forfatter, forfatter af mystiske kærlighedshistorier. Først alle bøger af forfatteren opfattet som én mand. Men senere viste det sig, at de to kvinder. Mor har længe undervist engelsk litteratur og Creative Writing. Christine fra barndom var glad for fiktion. Denne pige tog fra sin mor, da hans teenage år Phyllis alvorligt nyder at studere mytologi af gamle folk, har dette påvirket arbejdet i duo. Hver bog er skrevet i den ånd af ramantiki, med et strejf af mystik og middelalderlig tradition.

"House of Night" - alle bøgerne i orden

 • 1 - "mærket". Dette er den første bog i sagaen nat Hus. "Mærket" det blev udgivet i 2007 i små oplag. Hovedpersonen - en pige-teenager Zoe - efter modtog etiketten blev tvunget til at gå til Vampire Academy. Ypperstepræstinde Neferet lige set den nye elev er ikke bare runt.
 • 2 - "Bedraget". Zoe bosatte sig i akademiet, blev leder af en elite gruppe af studerende. Han forelsker sig i den første smuk. Pludselig skolen begyndte at finde sted mord på teenagere.
 • 3 - "Valgt." Bedste ven af hovedpersonen efter døden bliver til et monster. En pige, som i går hadede Zoe, skynder sig til hendes støtte.
 • 4 - "uregerlige". Zoe endelig fik forvirret i sine følelser, hun var nødt til at lyve for dine venner, som snart vil vende sig bort fra det. Men i horisonten er der ægte kærlighed, som snart dør i hænderne på heltinden.
 • 5 - "drive". Alle ventilator fascineret af den høje præstinde, bortset fra Zoe, der sammen med venner er hemmeligheden i katakomberne i byen.
 • 6 - "Fristet". Zoe fører til Kallon, og selv aftryk med det jordiske menneske kan ikke gemme det.
 • 7 - "The Awakening". Efter Hit umeraet, Zoe endelig rasskalyvaetsya sjæl i stykker og kun hendes loyale soldat er i stand til at nå dybder af bevidsthed.
 • 8 - "betød". Mens Zoe er på øen af guderne, Neferet tilbage til Akademiet med henblik på hævn.
 • 9 - "Skjult". hovedpersonens mor dør under mystiske omstændigheder. Alt dette er forbundet med det gamle ritual. Collon opgivet sin søn, der valgte den side af god.
 • 10 - "Disclosure". vampyrer krig udviklede sig til en verden af befolkningen i landet steg det onde, ikke har nogen idé om hans sande kald.
 • 11 - "Burned". Neferet kræfter vokser, og Zoe, i mellemtiden, mistet deres kære, og ender i fængsel.
 • 12 - "frigjort". Denne sidste bog, som endnu ikke er pervedena til russisk. Final Battle Zoe og Neferet.

En skærm tilpasning af serien

En serie af bøger er ikke kommet ud i biograferne. Det blev antaget, at instruktøren af "Silent Hill" vil blive engageret i at filme filmen "House of Night".

Alle bøgerne i rækkefølge er blevet filmet i 2014. Forfatterne har støttet denne idé og blev enige om at starte støbning. nye fans ser frem til filmen, men det viste sig at være kun rygter. I øjeblikket skriver manuskriptet, instruktøren er endnu ikke blevet valgt, men den støbte er næsten dannet. Ikke desto mindre er bogen forfatterne hævder, at de er klar til at lave en kreativ flair i de nye idéer.

bog i dag

Serien "House of Night" Kast blev tildelt adskillige litterære priser. Datter blev tildelt den bedste unge forfatter i genren af poesi, såvel som inden for journalistik.

Ifølge forlaget "New York Times", duoen var i stand til at skabe en familie Kast i hans bøger en uforglemmelig og spændende atmosfære. Mange sammenligne de bedste værker af Stefanii Mayer med serien "House of Night". Alle bøgerne i rækkefølge er blevet oversat til mere end 50 sprog, og russisk så godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.