BilerSUV'er

"Chevrolet-Niva": ovnen og dens reparation

I hver bil spiller en vigtig rolle varmelegeme, dvs. ovnen. Det er svært at forestille sig, hvordan man laver bevægelse i minus temperatur uden hende i bilen. I denne artikel vil vi se på varmeanlægget på bilen "Chevrolet-Niva". Også, lærer vi om udskiftning både ovnen og dens individuelle radiator, uden at ty til tankstationer og Automaster.

Ovn på "Field" installeres en flydende form, den er forbundet til kølesystemet. Instrumentpanelet er et hus fremstillet af plast, er det der, og der er et varmelegeme radiator. I bilen "Chevrolet-Niva" Ovnen har en kran og kun kontrollerede støddæmpere.

komfur komponenter

Første ting os se, hvad der er i sig selv en brændeovn. "Chevrolet-Niva" har efter layout:

 • Ventilationskanaler;
 • kanal, opvarmet forrude;
 • den mellemliggende foringsrør;
 • foretage indløb;
 • fan;
 • Kabineopvarmningssystemet kanalen
 • opvarmning ventilationskanal fødder;
 • varmelegeme radiator.

At arbejde problemfrit komfur bør nøje at overholde reglerne for drift og i tide til at udføre forebyggende rengøring af hele systemet. Hvis der var en fiasko, er der behov for at ordne det. Herefter vil vi se på måder at forstå og erstattes på bilen "Niva" komfur og radiator.

demontering

Nu er det tid til at tale om, hvordan du fjerner ovnen på "Niva". Dens demontering gøre på grund af en funktionsfejl, eller i tilfælde, hvor den forstyrrer andet udstyr til reparation. For at fjerne ovn, forberede et sæt værktøjer.

Før køretøjet tages ud af ovnen, "Chevrolet Niva" blev oprindeligt strømløs. Med andre ord, er det nødvendigt at afbryde og fjerne batteriet. Så gør en tilbagetrækning instrumentpanelet. På betjeningspanelet, ovn håndtag er ansvarlige for opvarmning og luftcirkulation. Fjern dem.

Efter udførelse af ovenstående virker fjerne dekorative komfur kontrolpanel. Stjerneskruetrækker skrues skruen beslaget. Dernæst fjerner pærer, der tjener til at belyse håndtagene. Skru skruen beslaget og frakoble drivstangen spjæld. Yderligere aftagelige ledninger og fjerne de resterende stænger. Det næste trin er fjernelse af ventilator og varmelegeme switch efter løsning element, til hvilket den er fastgjort til instrumentpanelet.

På dette trin er fjernelsen af ovnen færdig. Efter nødvendig vedligeholdelse samling i omvendt rækkefølge.

Hvordan du udskifter varmer i bilen "Chevrolet-Niva"

Med hyppige ture til skoven eller bare på vejen din bil kan skuffe du lugter frostvæske eller slørede vinduer. I dette tilfælde er det nødvendigt enten at reparere eller ændre ovnen. Hvis din radiator ikke er underlagt reparere eller gendanne, betyder det, at det skal udskiftes.

Udskiftning af ovnen på "kornmark" kommer ganske nemt. Primært skyde varmelegeme som beskrevet ovenfor. Installer den nye fuser. Hele processen finder sted i omvendt rækkefølge. Før det afgørende skridt til at fjerne og udskifte ovnen bør være opmærksomme på varmelegemet matrix. Det kan godt være, at den ikke-arbejdende tilstand årsagen ligger i det. I bilen "Chevrolet-Niva" ovnen er sat og demonteres uden problemer, det vigtigste - at observere proceduren.

radiator

komfur radiator "Chevrolet-Niva" - et følsomt emne og fortjener særlig opmærksomhed. Standard varmesystem i denne bil virker ikke altid godt og varme frigives en smule. Personale radiator med tiden begynder at løbe, og du er nødt til at ændre det. Men du behøver ikke skynde sig, kan det være værd at rengøre eller lodde? Men hvis der ikke er andet end at udskifte mulighed, det er det værd at gøre. Før udskiftning af radiatoren er nødvendigt at forstå de eksisterende typer af sådanne anordninger.

typer af radiatorer

Radiatorer fremstillet af to typer materiale: kobber og aluminium. Hver har sine plusser og minusser. Aluminum radiator varmer hurtigt op, er billig og har en god stivhed med lav vægt. Dog kan en sådan anordning ikke repareres, fordi det er meget vanskeligt at lodde. Også aluminium er dårligt holder varmen så hurtigt afkølet.

Kobber radiatorer dyrere i pris, men har deres positive egenskaber:

 • I modsætning til aluminium holder længere, fordi kobber ikke korroderer.
 • Lang bevarer opkaldte temperatur til trods for, at varmen langsomt. I SUV "Niva" brændeovne kræver mere plads end konventionelle sedans. Det er derfor, du skal vælge høj kvalitet radiator.

Ulempen ved kobber køleplade er én ting at købe dele af acceptabel kvalitet er ikke meget let. Indretningen er lavet af kobber er dyrere end aluminium. Dens pris er mellem 2000-2500 rubler.

udskiftning

Udskiftning af varmeveksleren er forholdsvis enkel, men det kan tage lang tid. De vigtigste ting - at begynde at forberede alle værktøjer og reservedele bruger høj kvalitet.

Udskiftning vil finde sted i etaper:

 • Vi dækker hele varmeanlægget. Hvis det er utæt, er det nødvendigt at fusionere frostvæske.
 • Det er bedre at lukke det indre af bilen med en klud, som en del af frostvæske i hvert fald komme ind.
 • Fjern konsollen, handskerummet afmontere. Det er tilrådeligt at løsne grebet gearkasse (gearkasse).
 • Slukke for kølepladen monteringsbeslag.
 • Fjern eller slappe panel skruer.
 • Fjern låget fra blæseren.
 • Fjern radiatoren før denne sammenfletning frostvæske.

At installere en ny fremstilling af radiatorer trin i omvendt rækkefølge. Under operationen, er opmærksomme på tilstanden af enheden og tilslutninger. Det er ikke nødvendigt at installere en radiator eller rør med revner eller snit. Det er bedre at bruge penge én gang på den nye end at reparere den gamle konstant.

Efter installation alle midler at sikre, at systemet ikke har nogen luftlommer, ellers vil vi nødt til at sortere ud forfra. En ny køler er installeret. Brug, der respekterer det kan være flere år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.