BilerSUV'er

"Mitsubishi Pajero Sport" - anmeldelser af ejerne af den nye lineup af SUV'er

På det seneste, bilproducenter opdaterer konstant maskinerne, fordi nu på verdensmarkedet udføres "blodig" krig mellem de to selskaber for deres kunder. Ændring af karakteristika for modellerne, bekymringer gjort opmærksom på forbrugere, som naturligvis afspejles i virksomhedens overskud og populariteten af brandet som helhed. Det samme gjorde den berømte japanske producent "Mitsubishi", for nylig udgivet en ny serie af legendariske off-road "Mitsubishi Pajero Sport" 2013-2014 opstilling. Så lad os se på, hvad ændringer har japanske udviklere i en ny serie af verdensberømte SUV.

"Mitsubishi Pajero Sport" - ejerne af de anmeldelser af det udvendige udseende

Den udvendige design af nyhed er næsten identisk med udseendet af sine forgængere, men alligevel er der nye elementer her. Bilen kan prale af at have mere elegant kølergrill, samt den fornyede forreste kofanger. Glem ikke om den japanske og den bakspejlet - nu de er LED repeatere bøjninger. Generelt sådan en lille ændring i den ydre nyhed tættere på idealer flagskib Mitsubishi biler.

interiør

Inde også er intet revolutionerende der er sket - SUV modtaget en ny MMS-system, samt materialer og finish højere kvalitet. Resten af det indre af bilen var stadig hyggeligt og komfortabelt. Volumen stammen er omkring 714 liter. Valgfrit føreren kan tilføje op bag sæderække, og samtidig øge kapaciteten indtil 1813 liter. Som du kan se - er en anden trumf af den nye "Mitsubishi Pajero Sport".

Anmeldelser af ejerne af de tekniske karakteristika

På det russiske marked den nyhed vil være tilgængelig med det samme udvalg af motorer. Dette vil være en diesel (der er udstyret med alle de grundlæggende model) og en benzinmotor. De første fire dieselmotor har en kapacitet på 178 hestekræfter og et arbejdsvolumen på 2,5 liter. Dens maksimale drejningsmoment ved 4000 omdrejninger per minut er 400 N / m (en værdig tal for Japansk "Mitsubishi Padzhero Sports"). Anmeldelser af ejerne over anden motor er også tvunget til at være opmærksomme på det nye produkt. Benzin seks-cylindret motor har en kapacitet på 222 hestekræfter og en fungerende volumen på 3 liter. Dens maksimale drejningsmoment ved 4000 rpm er 281 N / m. Den er udstyret med kun en fem-trins "automatisk". Begge motorer overholder alle standarder og krav i Euro-4 miljøstandard.

dynamik

Op til 100 kilometer i timen nyhed bemandet benzinmotoren accelererer på bare 11,3 sekunder. Dieselmotoren kan ringe denne hastighed, indtil 12,4 sekunder. Dette er en god indikator for den nye "Mitsubishi Pajero Sport".

pris

Den mindste prisen på en ny SUV med en dieselmotor i Intens konfiguration er 1,319 millioner rubler. Som for den dyreste bil samling (Ultimate), vil det koste fans bump og kløfter nødt til 1,58 millioner rubler.

Få en bil og sørg for, at de "Mitsubishi Pajero Sport" Ejer anmeldelser udsendes den virkelige sandhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.