SundhedPræparater

Øjendråber "Nevanak": anmeldelser og brugsanvisninger, analoger

Hvad menes øjendråber "Nevanak"? Kontraindikationer til brugen af dette værktøj og dets brugsanvisning, vil bivirkninger og indikationer blive diskuteret i materialerne i denne artikel. Derudover vil vi fortælle dig om, hvor meget det koster stoffet, hvilken struktur den har, og hvad de mener om det eksperter.

Sammensætningen af lægemidlet og dets frigivelse og emballering

Eye "Nevanak" dråber er kommercielt tilgængelige som en suspension 0,1%, som kan være enten svagt gult eller svagt-orange.

1 ml af medikamentet indeholder 1 mg nepafenaka. Som for excipienserne omfatter formuleringen af følgende komponenter: 50% benzalkoniumchlorid-opløsning, natriumhydroxid, tyloxapol, mannitol, carbomer, dinatriumedetat, natriumchlorid og renset vand.

Øjendråber "Nevanak" kan købes i dråbetæller hætteglas, fremstillet af lavdensitetspolyethylen. Typisk er medikamentet anbragt i en papkasse.

Farmakologiske karakteristika af lægemidlet

Dråber "Nevanak" øje er aktiv form af et ikke-steroidt anti-inflammatorisk lægemiddel med analgetisk og antiinflammatorisk virkning.

Efter topisk medikament aktive element trænger gennem hornhinden af det optiske legeme. Der, med hjælp af hydrolaser, er dens omdannelse til amfenac. Dette element hæmmer virkningen af cyclooxygenase, der er et enzym, som er essentielt for produktionen af prostaglandiner.

Under brugen af dette stof hævelse af øjenvævet er markant reduceret, og forsvinder alle smertesyndromer. Det skal bemærkes, at dette stof har ingen særlig effekt på tryk (intraokulær).

Lægemidlets farmakokinetik

Hvor lang tid det absorberet lægemiddel "Nevanak" (øjendråber)? Gæst eksperter siger, at dette stof ganske absorberes hurtigt gennem hornhinden af den visuelle orgel.

Med daglige instillation af lægemidlet tre gange gennem 2 timer afslørede koncentrationer af det aktive stof lave plasma.

Den lokale anvendelse af lægemidlet under indflydelse af intraokulære hydrolaser agerende element udsættes for øjeblikkelig hydrolyse amfenac. Derefter dets metabolisme fortsætter gennem hydroxylering af den aromatiske ring. Efterfølgende dette fører til et konjugat med glucuronsyre.

Vi kan ikke sige, at øjendråber "Nevanak", eller rettere, er deres aktive stof udledt kun gennem nyrerne. Men ved samme koncentration og amfenac nepafenaka i urinen ikke kan være nøjagtigt kvantificerbar.

Præparat "Nevanak" (øjendråber) betjeningsvejledning

Vi overvejer de midler bør kun bruges lokalt. Før anvendelse hætteglasset-dropper rystet kraftigt. Så er det åbnet og en dråbe blev droppet til den conjunctivalsækken. Gør det tre gange om dagen.

Generelt behandling med dette lægemiddel begynder at præcis en dag før operationen, som skal udføres på fjernelse af grå stær. Hertil kommer, at denne behandling betyder fortsætte i løbet af de første to uger af den postoperative periode, inklusive dagen for selve operationen. Af den måde for 60-120 minutter før operation anbefales at dryppe en dråbe ekstra medicin.

Indikationer dråber

Hvad menes dråber "Nevanak"? Når langsynethed og nærsynethed deres ordinerede kun hvis patienten har betændelse, der fandt sted på baggrund af operation for grå stær fjernes. Også dette stof, der anvendes til forebyggelse og behandling af postoperative smertesyndromer.

Kontraindikationer for anvendelse af dråber

I nogle tilfælde kan du ikke bruge øjendråber "Nevanak"? Analoger af denne agent og stoffet selv har følgende kontraindikationer:

  • patientens alder af 18 år (effektivitet og sikkerhed af lægemidlet hos børn er ikke undersøgt);
  • akut rhinitis, urticaria og astma forårsaget af NSAID eller aspirin;
  • høj følsomhed for de elementer og midler til andre NSAID'er.

Overdosis af lægemiddel

Tilfælde af overdosis "Nevanak" stof i dag er ikke afsløret. Øje lægemiddel i overskud skal skylles ud med lunkent vand.

bivirkninger

Hvilke bivirkninger er øjendråber "Nevanak"? Ifølge de instruktioner, der er knyttet til denne facilitet, at lægemidlet har et relativt stort antal negative virkninger. Derfor, før at anvende det på patienten bør altid rådføre sig med en læge.

Så hvad er de bivirkninger er øjendråber "Nevanak"? Analoger, og selve konceptet betyder undertiden forårsage følgende reaktioner:

  • Lokale reaktioner. I nogle tilfælde har patienter, der bruger dette stof, der er smerter og kløe i øjet, såvel som punktformig keratitis, konjunktival tørhed, sløret syn, skorpedannelse på kanten af øjenlågene og en følelse af fremmedlegeme. Desuden kan dette værktøj bidrage til udseendet af iritis, keratitis, aflejringer i hornhinden, udflåd fra øjne, choroidal effusion, fotofobi, øjenirritation, allergisk konjunktivitis, lidelser af øjenlåg, ubehag i øjnene, tåresekretion og konjunktival hyperæmi.
  • Systemiske bivirkninger. Lejlighedsvis, patienter, der bruger dette værktøj, der er hovedpine og forhøjet blodtryk, kvalme, bihulebetændelse, opkastning, mundtørhed, øget følsomhed og strækbarhed af huden (dvs. dermatohalazis).

Hvilke andre bivirkninger kan forårsage stof "Nevanak" (øjendråber)? Bedømmelser eksperter siger, at et sådant lægemiddel undertiden bliver en årsag til ulcerativ keratitis, corneal epiteldefekt eller sygdom, corneal skade, det inflammatoriske infiltrat dannelse, der forekommer i det forreste kammer i øjet. Desuden dette værktøj kan forværre hornhindens helingsprocessen og reducere synsstyrke bidrage til uigennemsigtighed af hornhinden.

Hvad skal man gøre i tilfælde af bivirkninger?

Hvis efter påføring af øjendråber før os har manifesteret bivirkninger, anbefales det at straks stoppe med at bruge stoffet. Desuden kan medicinen under alle omstændigheder ikke anvendes til de patienter, hvor der er tegn på skade på hornhinden.

Vi kan ikke sige, at oplevelsen af at bruge lokale NSAID'er tyder på, at patienter med komplikationer efter øjenkirurgi, manglerne i hornhindens epitel, denervering af hornhinden, diabetes, leddegigt, samt de overfladiske øjensygdomme eller gentagne kirurgiske operationer, der var holdt i en kort periode har en øget risiko for bivirkninger fra hornhinden. Af den måde, kan dette faktum udgøre en reel trussel mod synstab.

Interaktioner med andre lægemidler

Ifølge undersøgelser, mens der ansøger "Nevanak" øjendråber med andre lægemidler er usandsynligt negative konsekvenser.

Desuden oplysninger om den samtidige brug af stoffet, før os og prostaglandin-analoger er ikke tilgængelige i øjeblikket. Men i betragtning af de virkningsmekanismer af disse lægemidler, er de en engangs-applikation er særdeles uønsket.

I akut brug øjendråber "Nevanak" kan anvendes i kombination med andre lægemidler (oftalmiske), der er beregnet til topisk applikation. I dette tilfælde er intervallet mellem de begrave dem skal være mindst fem minutter.

Amning og graviditet

Kan jeg bruge under graviditet dråber "Nevanak" (for nærsynethed eller langsynethed)? På dette spørgsmål eksperter give et konkret svar. Under graviditet, er denne medicin brug forbudt. Desuden, hvis dråberne er blevet tildelt en ung mor under amning, amning bør straks afbrydes.

Prøver i forsøgsdyr viste reproduktionstoksicitet betyder før os. En omhyggelig undersøgelse af virkningen af det aktive stof i de reproduktive organer af mus, der modtog toksiske doser (mere end 10 mg / kg) hver gang ført til dystocia og også øge antallet af spontane aborter, sænke kropsmasse og vækst af embryoner og reducere deres overlevelse.

Vi kan ikke sige, at i drægtige kaniner modtager dette stof i svagt toksiske doser (30 mg / kg) hele tiden ført til en stigning i misdannelser kaniner.

Specifik vejledning om anvendelse af øjendråber

Hvor kan jeg købe øjendråber "Nevanak"? I Grodno og andre byer i Hviderusland, såvel som i vores land dette stof sælges i næsten hver apotek.

De patienter, der blev tildelt til denne medicin, bør du undgå langvarig udsættelse for sol.

Anvendelsen af ikke-steroide midler (lokale) kan ret let føre til keratitis. I nogle modtagelige patienter med langvarig brug af disse medikamenter forårsager corneal udtynding, sprængning af epitelceller, samt erosion af hornhinden, perforering og ulceration. Sådanne bivirkninger kan bidrage til synstab. Patienter med tegn på diskontinuitet epitelceller bør straks stoppe med at bruge stoffet. Også, de har brug for at være under streng medicinsk kontrol.

Anvendelsen af ikke-steroide lægemidler (lokale) sammenholdt med øjenkirurgi kan forårsage intens blødning, inklusive gifemu. Derfor skal disse øjendråber være med ekstrem forsigtighed hos patienter, som har en tendens til at bløde. Det samme gælder for patienter, der tager medicin, der øger blodets koagulationstid.

Spørgsmålet før os medikament indeholder et konserveringsmiddel såsom benzalkoniumchlorid. Ifølge eksperter, kan det forårsage irritation af øjne samt misfarvning af kontaktlinser. Af den måde, der bærer det sidste er det ikke anbefales under den postoperative periode (efter grå stær). Desuden kan kontaktlinser ikke anvendes under behandling betyder "Nevanak".

Det er umuligt ikke at bemærke, at benzalkoniumchlorid, som er en del af præparatet, kan få patienten toksisk ulcerøs keratitis og punktformig keratitis. I denne henseende den langsigtede og hyppig brug af medicin kræver særligt medicinsk overvågning af patienter.

Brugen af lokale ikke-steroide agent kan hindre en rettidig identifikation tegn på akutte øjeninfektioner, da de ikke har antimikrobielle egenskaber. I tilfælde af en sådan sygdom en gang brug af NSAID med antibakterielle midler bør gennemføres i overensstemmelse med alle sikkerhedsforanstaltninger.

Når der anvendes nepafenaka er der en mulighed for cross-følsomhed over for phenyleddikesyrederivater, acetylsalicylsyre og andre ikke-steroide midler.

Under anvendelsen af dette stof er ikke anbefales at røre spidsen af flaske medicin til alle overflader for at undgå forurening. Efter brug skal hætteglasset godt lukket.

Analoger, og udgifter til medicin

Hvor meget er det øjendråber "Nevanak" (Belgien)? Apoteker Moskva og andre byer i vores land stoffet i et volumen på 5 ml kan købes for 500-600 russiske rubler. Hvis en eller anden grund kan du ikke finde den medicin, skal den udskiftes med en analog. I "Nepafenak" øjendråber kan tjene som et sådant lægemiddel.

Drops "Nevanak": ekspertudtalelse og patient testimonials

De fleste eksperter er af den opfattelse, at uden øjet "Nevanak" dråber at gennemføre operation for grå stær fjernelse er usikre. Derfor er dette stof ofte ordineres til patienter med nævnte diagnose, især hvis operationen er planlagt i den nærmeste fremtid.

Som for de mennesker, der er blevet ordineret disse dråber, de ikke overholder synlig effekt på dem. Desuden langvarig brug dette stof forårsager et ret stort antal bivirkninger. For eksempel har nogle patienter klager over røg i øjnene, og den anden - på en stærk brændende fornemmelse.

I henhold til instruktionerne, når nævnte bivirkninger af dråberne skal straks stoppe, hvilket er meget ubehagelig mange patienter. Efter alt, et hætteglas af lægemidlet er ret dyrt.

Vilkår og betingelser for opbevaring af lægemidlet

Hold øje drop "Nevanak" ønskeligt ved en temperatur på 5-8 grader utilgængeligt for små børn. Holdbarheden af dette produkt er 2 år. For fuldt ud at anvende dette middel skal være i fire uger efter åbning af flasken. Efter udløbsdatoen angivet på pakken, skal du ikke bruge medicinen pågældende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.