BilerSUV'er

"Mokka-Opel": bedømmelser af ejerne, og ikke kun

Små og adræt crossover fælles koreansk-tyske produktion "Opel Mokka" i slutningen af sidste år endelig gjorde det til Rusland. Nu kan alle få den russiske SUV til enhver forhandler downtown. Men før du foretager et køb, skal du komme i nærkontakt med alle funktionerne i bilen, da vi taler i dag.

"Opel Mokka" - foto og bil gennemgang

Resultatet af hårdt arbejde af berømte designere under ledelse af K. Ennenhaysterom blev lyse sportsvogn, der er i hver tomme af kroppen viser sin beslutsomhed og engagement. Med hensyn til belysning foran det nye produkt vil blive bemandet med "smarte" bi-xenon forlygter med kurvelys af AFL +, som giver dig mulighed for automatisk at skifte forlygterne fra nær til langt, fra langt til den nærmeste eller den samme "look" til sving på vejen. I nærheden af Bi-Xenon-forlygter pænt placeret falsk kølergrill, dekoreret med krom foring og stilfuld mesh beskytter mod uønsket indtrængen Jeep biler i forskellig ned og blade. Kofangeren har også sine egne karakteristika, som er udtrykt i form af det oprindelige design, der minder om noget aggressiv kæber en haj. Stilfuld luftindtag, kraftig plast foring og mange andre detaljer gør det nye produkt brutalitet og aggressivitet.

"Mokka-Opel" - et interiør anmeldelser

Inde i ny tysk-koreansk barn ser i ikke værre end den indvendige måde. Udformningen af interiøret straks skiller sig ud stilfuld og informativ instrumentpanel, en flerhed af funktionsknapper på midterkonsollen, samt en LCD-skærm on-board computer. Den byggekvalitet er ikke anledning til problemer. Separat, er det værd at bemærke, designede sæder for føreren og passagererne i den nye "Mokka-Opel." Anmeldelser af stole sagde deres ortopædisk struktur ikke forårsager træthed hos mennesker. Og alle takket være 8-niveau tilt justering og siddeposition. Af den måde, er alt dette reguleres ikke i hånden, men med hjælp af drevet.

"Opel Mokka," - kommentarer til de tekniske egenskaber

For det russiske marked bil vil være tilgængelig i fire motorvarianter. Den første - benzinmotoren - har en kapacitet på 115 hestekræfter og et arbejdsvolumen på 1,6 liter. Sekund - turboladede enhed - har lidt andre egenskaber: kapacitet på 140 hestekræfter og et arbejdsvolumen på 1,4 liter. Som for diesel, vil det udvikle en effekt på 130 hk ved et arbejdsvolumen på 1,7 liter. En separat søjle er at tilvejebringe den mest effektive af alle præsenterede motorer - benzin rumfangsenhed 1,8 liter og produktion på 140 hestekræfter. Af den måde, er denne motor er specielt designet til Rusland og SNG-landene. Så vi kan ikke se til Europa for en sådan motor.

"Opel Mokka" - prisen

Udgifterne til den nye SUV vil spænde fra 730 tusinde til 1 million 70 tusind rubler.

"Mokka-Opel" - anmeldelser sige om en sikker og adræt crossover!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.