SundhedOp med at ryge

Hangsen - væske til elektroniske cigaretter. Beskrivelse af sammensætning og egenskaber

I løbet af de sidste par år en førende position på det globale marked, selskabet har vundet Hangsen. Væske til elektroniske cigaretter produceret af dette firma behager kunderne en bred vifte af smag og kvalitative sammensætning.

beskrivelse

Hvad gjorde firmaet populære Hangsen? Væske til elektroniske cigaretter, ved den måde, fremstillet i Kina og derfra spredt over næsten hele verden.

Den vigtigste kvalitet af dette produkt er dets helt naturlige sammensætning. Dette adskiller det fra produkterne fra andre firmaer, hvilket nummer indgår i en væske basiskomponenter er erstattet med syntetiske, skadelige stoffer. Derudover indeholder væsken propylen produktion amerikanske og franske varianter. Dette produkt gennemgik en fuld international certificering, og blev bedømt som meget anstændigt.

Typer og egenskaber ved produktet

Væske til elektroniske cigaretter Hangsen udledes i praktiske plasthætteglas med en lang spids og et skruelåg stramt. Produkt emballage i lyse bokse, over hvilke designere har fungeret godt. Linjen producent har allerede mere end tre hundrede lyse varianter, hver for nemt valg omfatter følgende grupper:

  • frugt;
  • mentol;
  • tobak.

Bortset fra disse, er der en række smagfulde drikkevarer (amaretto, vin, champagne, whisky, kaffe, cola), og endnu mere robust amerikansk sprut (der er mere end halvtreds) for sande kendere. Med sådan et bredt udvalg, vil køberen kunne realisere næsten enhver dine indfald.

Og for dem, der ønsker at vise fantasi til fulde, virksomheden producerer specialbund væske. Den kan anvendes til at fremstille vilkårlige blandinger til deres smag anvende visse smagsstoffer (mere end to hundrede arter).

Det er værd at nævne Hangsen Premium væske omfatter seks varianter og foretaget på grundlag af kun de mest udsøgte råvarer. Om hendes meget varmt købere, positionering som en virkelig kvalitetsprodukt.

struktur

Overkommelig pris, stort udvalg af varianter, en komfortabel og kvalitet flasker - alle ønsker veyperov bragt til live selskab Hangsen. Væsken indeholder følgende komponenter:

  • Mad aroma - kun anvendes efter at have passeret alle tests, så det er helt sikkert og er naturligt. Dets mængde i sammensætningen, afhængigt af graden af mætning af smag, er 2-4% af den samlede vægt.
  • Nikotin rengjort - ikke en del af alle væsker (med frugt og andre beznikotinovye udgave), men anvendes på grund af den foretrukne meste af den karakteristiske smag af disse høj kvalitet cigaretter rygere. I denne form er det uskadeligt for organismen.
  • Destilleret vand - er det nødvendigt at skabe damp. Dens indhold er 10-12%;
  • Vegetabilsk glycerin - en tyk transparent olieagtig væske almindeligvis anvendes i fødevareindustrien, fx til opnåelse af større pomp bageriprodukter. Det bruges til produktion af alle dine foretrukne kaffe og te. Dette produkt er sikkert at anvende som indersiden, og ved inhalation. Takket være ham, dampen bliver en tyk, blød og smag (glycerin er 30-35%).
  • Propylenglycol - anvendes aktivt i dag i medicin. Denne tilladte tilsætningsstof i dette tilfælde bruges som et led i en nødvendig kvalitet til at blande alle komponenter og god indtrængning af damp ind i kroppen. Her er det omkring 60%.

forbruger anmeldelser

På markedet mere end selskabet med succes har etableret sig Hangsen. Flydende af sin produktion er i stor efterspørgsel, og køberne noteret en række af sine ubestridelige fordele. For de fleste er det absolut en stor naturlig sammensætning, giver dig mulighed for at nyde dette produkt uden at frygte for deres helbred.

En anden ubestridelige fordel af væsken er dens pris - omkring to dollars per flaske. Glædeligt kunder og resultaterne af den forskning, som garanterer høj kvalitet af produktet. Valget af smagsoplevelser tillader endda forkæle dig selv hele året rundt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.