ComputereNetværk

Websteder - hvad er det?

Hver dag vi bruger internettet, men ofte ikke tænke på, hvad teknologier går ind for en enkel og nem proces for at finde den rette information og kommunikation. Og hvis du præcist kan besvare spørgsmålet om, hvad de hjemmesider? Eller hvad er deres typer og dermed de er lige så vises der på skærmen med en 21-tommer, 7-tommer smartphone? Læs videre og du vil lære svarene på disse spørgsmål.

definition

Websteder - en samling af dokumenter, der er kendt som en webside (eller sider for korte). De indeholder nogle oplysninger: billeder, tekst, video, lyd og meget mere. Hjem hjemmeside, den såkaldte begynder fil kaldet et hjem, med det du kan gå til alle andre sider. De er forbundet af hyperlinks, der er fremhævet i en speciel form for skrifttype eller præsenteres ved hjælp af billeder. Når du flytter markøren over dem, bliver det en hånd med pegefingeren udvidet. Når du har klikket på sådanne poster brugeren flytter til en ny placering. Dette kan være en anden side, et andet sted på samme side eller et andet websted.

Websider er skrevet i et sprog, der kaldes Hypertext Markup Language HTML. Browsere (programmer der bruges til at surfe på internettet, såsom Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari , Google Chrome , og så videre. D.), Læs den og vise den ønskede information.

Hvordan det hele begyndte?

Den tidligste dokumenterede netværk idé, som ville forene computerne rundt om i verden, blev født i 1962. Men den første hjemmeside blev lanceret, kun efter næsten 30 år - August 6, 1991 blev en side oprettet af Tim Berners-Lee, opfundet posvyaschennnaya dem to år tidligere World Wide Web koncept. Webstedet ejes af selskabet på CERN (Den Europæiske Organisation for Nuclear Research), der er verdens største center for studiet af højenergifysik. Desværre er den allerførste version af siden er ikke tilgængelig nu. Men at skrive i søgelinjen i din browser første hjemmeside, kan du komme videre med sin version af 1992, hvilket giver en god idé om, hvordan man får en hjemmeside starter historien. Nogle indholdselementerne klikkes, men de fleste navigation gennemføres ved at indtaste kommandoer fra tastaturet.

Hvor er hjemmesiden fysisk?

Det er klart, at internettet - et verdensomspændende netværk, men det betyder ikke, at oplysningerne i den er i luften eller ledninger. Alle websider er placeret på en bestemt server, som er et netværk af kraftfulde computere, der lagrer oplysninger om hjemmesider. Det betyder, at de alle har en bestemt geografisk placering. For eksempel, hvis webstedet serveren er placeret i Moskva, og i området strømsvigt derefter fra hvor som helst i verden webstedet vil være utilgængelige. Sted at sende websider solgt og vedligeholdes af udbyder. Hvis webstedet er meget stor, kan det være placeret på flere servere, geografisk placeret i forskellige steder.

Alt på sin plads

Mængden af information på internettet vokser med alarmerende hast, hvordan man kan opretholde orden i dette kaos? Svaret er simpelt - alt skal have sin egen bestemt sted, som har brug for en unik hjemmeside adresse. Hvad er det? Det er en kombination af bogstaver (latinske eller kyrilliske) og tal, vi træder ind i den relevante browser og komme til det ønskede sted. Nogle mennesker er forvirrede af uvant sigt «url hjemmeside." Hvad er det? Ganske enkelt, det er det samme som adressen. Den består af flere dele:

  • præfikset http: // - betyder protokoltypen af informationsoverførsel;
  • www. - ved indgangen til internettet ved alle websteder begynde med denne berømte forkortelse, men det er nu kun brugt som en hyldest til vane: du kan åbne den ønskede side, der kommer ind i præfiks, uden det;
  • Webstedet navn - et unikt navn, der er købt fra firmaet registrator. Den består af to dele adskilt af en prik. For eksempel fb. - det er selve navnet, og ru - en betegnelse af domænet zone , hvor den er placeret, i dette tilfælde - er det domæne af Rusland.

klassificering af websites

Afhængigt af deres funktioner, er der nogle typer af web-ressourcer:

- Oplysningerne hjemmeside - bruges til bogføring genstande og materialer, en bestemt retning eller det overordnede tema. Denne nyhedsportaler, blogs, leksika, osv .. osv ..

- Corporate hjemmeside - et site af virksomheden eller organisationen. Det kan have to funktioner:

  • bindeled mellem de ansatte kontorer og afdelinger til at koordinere deres aktiviteter;
  • give oplysninger om virksomhedens potentielle kunder. For eksisterende kunder kan leveres en personlig konto, hvor du kan spore status for købet, det rabattrin, etc.

Udviklingen af denne ressource - det er en lang og tidskrævende opgave, så de har råd til kun store virksomheder. Små virksomheder bruger i deres arbejdspladser og en lille portefølje. De gjorde ganske enkel, men giver alle de nødvendige oplysninger om virksomheden.

E-handel websteder - en online butik forskellige typer, der spænder fra multi-hypermarkeder til én side websteder, der giver kun en eller nogle få produkter på bestilling. Deres vigtigste mål - salg eller modtagelse af ansøgningen til at levere tjenesteydelser.

Sites for kommunikation - dette fora, sociale netværk. Som regel kan kun registrerede brugere udføre handlinger på dem.

Service Websteder - er en søgemaskine, e-mail, hosting. Dette kan også omfatte online opslagstavler.

Altid rart og ryddeligt

Nogle gange tager vi for givet, at det samme websted, der ser ens ud på skærmen af en personlig computer, som tablet eller smartphone. Og utilfreds ømmede når når der skiftes skærm kolonne opløsning "bump" hinanden, billedet af en tekst, og så videre. D.

For at undgå disse ulemper, udviklede responsive design hjemmesider. Det betyder, at ressourcen er konstrueret således, at det ser ens ud på forskellige enheder. Dette opnås på grund af det faktum, at webstedet får boot oplysninger om de betingelser, hvorunder det vil blive vist: platformen, skærmopløsning, dens orientering.

I dag bruges en lang række forskellige enheder, og for at skabe en separat version af hjemmesiden for hver ville være vanskeligt og dyrt. Men takket være teknologien "gummi" grid layout og moderne programmeringssprog funktioner, kan denne opgave automatiseres.

Hvad er den støtte hjemmeside?

Det er et system af foranstaltninger til at sikre stabil drift af stedet og gennemførelsen af dens funktioner, som udføres af administratoren eller leveres af tredjeparter for et gebyr. Det er den slags:

  • Teknisk - test site, beskyttelse mod virusangreb, en rettidig fornyelse af domænenavnet og hosting, styring af fejlfinding postkasser. Også inkluderet er regelmæssige sikkerhedskopier af databaser.
  • Information - fylde stedet, oprettelse af relevant indhold, opdatere data.
  • Marketing - omfatter arbejde for at promovere vores hjemmeside i søgemaskiner, reklame på internettet.
  • Design support - er ansvarlig for udseendet af webstedet, dets korrekte skærm, udvælgelse og drage de nødvendige billeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.