HjemlighedGør det selv

Pudsning væggene med sine egne hænder. Basics reparationer

Gips - dækket med smukke, praktiske, og vigtigst af alt, stabil. Bær vidnesbyrd til fordel for sidstnævnte punkt kunne godt pyramiderne i Egypten. Efter alt, deres pudsede vægge bibeholdt i det tredje årtusinde.

Skalkonstruktion på denne teknologi udføres både i og uden for bygningen. I det første tilfælde den dekorative gips er almindeligt anvendt efterfulgt af "på fakturaen." For at afslutte uden opbygning af vægge løsninger anvendes ofte uden pigmenter baseret på gips, kalk og cement.

Typisk denne post er en af de dyreste i estimatet af bygværker, så de gips vægge med sine egne hænder - en god måde at spare penge.

forberedelse Overflade for anvendelsen af dekorative belægninger

Den vigtigste opgave for denne fase - at sikre en varig vedhæftning mellem opløsningen og basen. Til dette formål overfladen beregnet til pudsning, oprenset fra eventuelle forureninger gør hak, fugtet med vand med en børste eller spray.

Det skal bemærkes, at gips vægge med sine egne hænder i arbejde er ikke kun tidskrævende, men også helt snavset. Vægflade tidligere nødvendigt at rengøre metalbørster, derefter obmesti kost.

Suturer, hvis de er indlejret "flush" for at vælge en mejsel 1,5 cm i dybden.
Når man arbejder med slagger størst effekt kan opnås, hvis plasterlaget blev sat på et gitter af fin tråd. Til dette formål er væggene drevne negle og på deres hatte flettet hele overfladen.

Værktøjer til produktion af værker

Hvis du beslutter, at gips væggene med sine egne hænder hobby ikke er for besværligt, og det er muligt, er det tid til at gå til butikken for produktion af værktøj.
Du skal bruge en murske, gipsere murske, det kaldes også. Dette er et lille blad med en buet håndtag, som omrøres ved hjælp af, kaste og glattede gips.

Skraber - en lille spatel i en trapezform, anvendes til rengøring overflader og derefter anvende kit.

Zubchatki, Trojan Women, tunge eller shkarpel, alle sorter af de samme værktøjer - mejsler. Anvendes til overfladebehandling (ansøgning nadsechek) samt dannelsen af teksturerede dekorative lag.

Otrezovka - klinge, minder lidt om en kniv med et bredt blad. Hun lukkede revner i gips.

Værktøjer som falken, typisk rivejern og poluterok nemmere at lave din egen fra en passende længde af brædder, lameller og bjælker. Jo mere, at en god mester i huset altid har noget lignende.

Sokol - firkantet stykke krydsfiner med sider på 40 cm, til undersiden af hvilken håndtaget er fastgjort. Disse ting simpel anordning designet til at holde små portioner opløsning.

Rivejern eller poluterok - forskellige størrelse skærebrætter, som overskriver overfladen. For nemheds skyld er de også udstyret med håndtag. Rivejern har dimensioner på 13 med 20 cm med en tykkelse på 2 cm, poluterok - 10 til 60 cm.

materialer

Til arbejdet er slut, skal du gips vægge, gips, kalk og cement. De sidstnævnte er bindemidler og det er takket være dem, at der er en opløsning hærdning.

At arbejde mere egnet hydratiseret kalk. I vores butikker er det solgt som "kalk" dej. Selvfølgelig kan du tilberede det på egen hånd. Det bør dog være opmærksom på, at processen er færdig læskning finder sted fra 14 til 30 dage. Under udsat materiale vil forkæle dig med alt det arbejde, fordi på væggen til sidst åbenbare hævelse, stød og revner.

Nu lidt om, hvad slags cement er mere egnet til pudsning af vægge. Eksperter siger, at i dette tilfælde mest foretrukket slaggecement (indeholdende svovlforbindelser ikke er mere end 2%) og Portland cement (navnlig markere 300).

Sand bedst egnet flod, præ-sigtet gennem en fin sigte.
Farven på den færdige gips giver pigmenter (farvestoffer tørre). Almindeligt anvendte okker, nium jern, grafit, kønrøg baserede blandinger. Det vigtigste krav - ugiftige og UV-resistens.

Dekorere væggene med gips

Belægningen udføres i tre faser: den skrabespartling, primer, efterbehandlingsovertræk. Det første lag er fremstillet af en opløsning med en maksimal hastighed på hærdning, for at tage jord svagere opløsning koncentreret Mindst anvendes til at afslutte pels.

I de første to tilfælde, filtreres opløsningen gennem en sigte med maskestørrelse trehmillimetrovymi for poslednegot lag - to gange mindre, dvs. i en og en halv millimeter.

Simple gips vægge med sine egne hænder - arbejdet er ikke alt for kompliceret, men det kræver en vis fingerfærdighed. Hvordan er det puds? Hvis du måtte se mester på arbejde, mest sandsynligt, handlede han som følger. En lille portion af en opløsning spredes på en Falcon, tager en del af murske og skitseret med en kraft væg. Selvfølgelig, efter en kort træningssession på en skrå overflade med en løsning uden hærder, du også lære dette trick. Men den nyankomne vil være endnu lettere at smøre løsning i stedet for at tegne.

Ifølge den teknologi, Gips starte fra toppen - ned i retningen væk fra vinduet til døren.

Før påføring af opløsning af væggene bør være grundigt våd med vand for at undgå dannelse af revner under tørring.

Det første lag - scratch Pelsen skal udfylde alle de skarpe kanter. En anden - jorden er grundlaget for gips. Anvendt på det i to, og om nødvendigt endda tre doser, hver venter på fuldstændig tørring af det foregående lag. Jævnes med en murske eller regel.

Opløsning c nakryvnogo lag fremstilles ved at tilsætte fint sand. Når nivellering fuger og mindre partikler fylder de resterende hulrum, hvilket skaber en glat, flad overflade.

For nakryvnogo lag anvendes ikke for stærk løsning, da det er for svært at male glat. Hvis du anvender en dekorativ gips, så er du nødt til at sætte det i to - tre lag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.