SkønhedKosmetik

Den mere fortyndet blækket: tips

Der er ikke noget mere ubehageligt end det forkerte tidspunkt tørret blæk. Ofte finder vi det, går på en dato, på ferie eller på en ansvarlig møde, hvor du nødt til at se din bedste interesse. Men ikke skynder sig at få forstyrret, først tage et kig på holdbarheden af mascara. Hvis den ikke er afsluttet, kan kosmetik hurtigt genoplive, og så skal du ikke have en dato afsat, og mødet vil finde sted på det højeste niveau.

Før den fortyndede blæk, opmærksom på, at et medlem af det og kom ikke ud af du har en holdbarhed på kosmetik. Hvis i sin sammensætning har voks, kan blæk være opvarmet, sænke røret i et bæger med kogende vand i ti minutter eller sætte det på en halv time på en varm batteri. Hvis sammensætningen af kosmetiske voks nr blæk simpelthen kan fortyndes med vand. For at gøre dette, nogle få dråber mineralvand, destilleret eller koldt kogt vand. Denne metode til genoplivning kan anvendes, hvis du ikke har øjenbetændelse eller andre øjeninfektioner. I vand, kan mikroberne udvikle, som fører til øjenbetændelse slimhinde. Forfaldne kosmetik bedre ikke at komme sig.

Vælge end fortynde mascara, kan du bruge værktøjet til at fjerne skyggen af alkohol uden væske eller creme makeup remover, der er udstedt af det samme selskab som kosmetik til øjnene. God blæk opløser mandelolie og fersken kerne eller jojobaolie. I dette tilfælde er det vigtigste - ikke overdrive det. Overskydende olie vil vende blæk til en tyk og viskos masse, at male øjenvipper, som vil være ganske enkelt umuligt.

Ud over olie, for at fortynde mascara egnet medicineret øjendråber såsom "visine", hvilket ikke blot vil redde makeup, men også vil fjerne betændelse i øjet. Taler om hvad at fortynde blæk, er det værd at nævne en løsning til opbevaring af kontaktlinser. Om sammensætningen af væsken er næsten identisk med vore tårer, så allergi og inflammation ikke forårsager. Egnet til fortynding af kosmetik og en stærk sød te. Nogle få dråber drikken hvormed et rør af mascara, eller i et par sekunder, dyppet i te pensel.

Og hvad kan fortyndes blæk, hvis det er vandtæt? Sommer på stranden uden at det ikke kan gøre, så midlerne til restaurering af denne dyre kosmetik er særligt behov. Alt vandfast mascara er opdelt i to typer. Lettere og billigere kaldet Vand-bevis. Det er modstandsdygtigt over for fugt, men beskytter ikke helt øjenvipper, og vask det lettere. Denne type mascara fortyndes med vand, øjendråber eller et specielt værktøj til fortynding, store-købte.

Den anden type af vandfast mascara kaldet fugtigere-bevis. Det er meget stabilt og ikke efterlade pletter selv efteråret regn. Dette er dyre kosmetik, og bruge det kun ved særlige lejligheder. Når det besluttes, hvad at fortynde blæk fugtigere-bevis, ikke vælge de midler ved hånden, og kun beregnet til sammensætningen af dette og handle i henhold til vejledningen.

At give råd, selvfølgelig, skal nævnes og de midler, hvormed blæk ikke kan fortyndes. I første omgang, udgå væske indeholdende alkohol, såsom en parfume, Köln eller alkohol. Brug aldrig med spyt eller solsikkeolie. Alle disse midler kan påvirke sundheden for dine øjne. Det er værd at tilføje, at kosmetologer anbefaler fortyndede blæk kun én gang. Det blev konstateret, at genoplivet kosmetik mister deres egenskaber og forårsager uoprettelige skader på øjne og øjenvipper. Efter åbning, blæk brugbar kun seks måneder. Efter denne periode, er det ikke nødvendigt at bruge det, endsige genoplive. Selv i en vanskelig situation, når pengene slap op, og før payday er stadig langt, vil være nyttigt ikke at genopbygge vejen, men den tørrede blæk, og købe billigt, men frisk makeup. Før den fortyndede blæk, tænke, hvad er mere vigtigt, flygtige skønhed og sunde øjne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.