Af teknologiMobiltelefoner

En detaljeret gennemgang Ginzzu R8 Dual

Producent beskyttet smartphone Ginzzu del af Magic Corporation, baseret i Kina. Selskabet er involveret i fremstilling af komponenter til pc'er, lydudstyr og alle former for computer tilbehør. Siden 2009 har det primære fokus været produktion af videooptagere, sikkerhedssystemer og sikre smartphones. Disse mobile enheder er billige, de kan købes til en meget rimelig pris.

Selvfølgelig kan vi ikke sige, at smartphone er udstyret med alle moderne teknologiske innovationer, blank sag og berømte logo på panelet, men dens funktionalitet er i stand til at fange de fancy af den aktive sportsfans, rejsende og ekstrem.

levering

På den farverige emballage kasse afbildet SUV overvinde vand og snavs. I nærheden af det placeres i sig selv er en mobil enhed, navn og den internationale standard IP 67, hvilket indikerer tilstedeværelsen af anti-vand, høje temperaturer og stød.

Pakken kan påvises smartphone Ginzzu R8 Dual, batteri, AC-adapter, headset, USB-interfacekabel og brugsanvisning. Hertil kommer, at pakken indeholder en usædvanlig detalje, udseende minder meget om en hær badge, er det designet til at arbejde med den kommunikator om vinteren.

oversigt

I udseende Ginzzu R8 Dual sind er ikke meget forskellig fra resten af de beskyttede enheder. Kroppen er fremstillet af plast og kan modstå et fald fra to meter og dykke ned i vandet. Omkring omkredsen af den side af smartphone producenter har lagt diverse plug-lægning. Bagcoveret er forsvarligt afholdes to skruer, der er stærkt afsat til den glatte overflade af huset.

I nærværende anordning, en lys orange pasta, bruger dem smartphone kan hurtigt finde mudderet eller tykke græs. Huset består udelukkende af mat plast, belægningen er meget praktisk, fordi det ingen nævneværdige ridser eller snavs, og selve enheden Ginzzu R8 Dual behagelig at holde i hånden. Beskyttende glas dækker ikke kun den mobile enhed skærmen, men også de nederste funktionstaster. På den ene side, på en smartphone nemmere at arbejde, men på den anden - der er absolut ingen beskyttelse mod utilsigtet skade eller ridser på displayet.

Generelt kunne skærmen ikke imponere rart, det ikke har en høj opløsning. Lad os se, hvordan brugerne sætter pris på din smartphone Ginzzu R8 Dual: anmeldelser fortæller os, at de betragtningsvinkler er ikke den bedste, men god farvegengivelse og kontrast er høj, kan du se filer, selv i direkte sollys.

ledelse

smartphone styres af fire touch knapper placeret under skærmen. I den øverste ende Ginzzu R8 Dual kan vi se på afbryderknappen på enheden og lydstyrketasten. Aktivering ganske stram, den undgår utilsigtede klik. Lidt af et arbejde i knap fremskridt volumen, er det stærkt ind for sagen og kan blive beskadiget. Stik for tilslutning af kablet ligger dybt i selve den mobile enhed, tilsluttes den til sættet indbefatter en langstrakt konnektor.

sidebillede

Under bagdækslet af kommunikator Ginzzu R8 Dual batteri placeret slots til to SIM-kort og ekstra hukommelse til 32GB.

Et karakteristisk træk er visningen af de smartphone tilstande, som kan findes ikke i alle modeller af beskyttede enheder. Enheden har en browser og multimedier.

Kamera 5 megapixel giver rimelige kvalitet billeder udendørs. Kapacitiv Batteri 1800 mAh med en maksimal belastning kan tåle op til syv timers kontinuerlig drift, mens det i standby, vil enheden vare uden genopladning i op til tre dage. Dette er en meget god præstation for sikker smartphone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.