Af teknologiMobiltelefoner

Stjal iPhone: hvordan man finder og hvad man skal gøre?

Hvad hvis stjålet iPhone? Sådan finder det? Efter alt, bør enheden ikke kommer billige, og smide de penge, der siges at vinden, for mange ville være ensbetydende med et stort problem. For flere år siden, tabet af telefonen i de fleste tilfælde var det sidste, og at vide, hvor maskinen er, det var svært nok. Men nu er situationen noget anderledes. Så hvad nu hvis den stjålne iPhone, hvordan man kan finde enheden? Om det i dag, og vi vil tale.

primære handling

Måske tabet af apparatet af nogen af os vil opleve det chok og panik. Og det ser ganske logisk. Men her, mere end nogensinde, vigtigt kold beregning og evnen til at analysere hændelser. Hidtil alle de tekniske detaljer forlade langt bort. Prøv at huske, hvor du har været i den periode, når enheden bæres med sidste gang. Tænk over det, hvor du kan sætte det op og forlade, glemmer eller banalt at falde.

Den menneskelige faktor er ikke i søvn, og du bare kan lade enheden derhjemme. Prøv at ringe til dit nummer fra en anden telefon. Selv hvis gadget er uden for huset, faktisk faldt, så forbi ham, kan folk høre opkaldet, og svare på det. Nu anstændighed medborgere, vi har ikke altid forvente, men man ved jo aldrig, som man siger.

Hvad hvis stjålet iPhone? Sådan finder tyven?

Konceptet er enkelt. Nu vil vi ikke henvise til de vanskelige funktioner, som er udstyret med "Apple" enheder. Hvis du er sikker på, at den enhed, du stjal, kan du prøve at få kontakt med den mistænkte. Blot ét ord "belønning" kan radikalt ændre situationen. Og hvad man skal gøre, det er op til dig. Mens give penge til din telefon og ikke virkelig ønsker, nogle gange det skal gøres. Billig "dialer" kan ikke finde ud af de midler, men vi taler om iPhone.

Vi prøver at finde maskinen

År efter år, repræsentanterne for det amerikanske selskab "Apple" fans rådes platforme og folk der lige er begyndt deres bekendtskab med "Apple" enheder for at aktivere søgefunktionen flagskib. Find enheden kan kun være, hvis funktionen er aktiveret, og ellers kan ejeren kun sympatiserer. Tilstrækkelig og nødvendig betingelse for dette er, at der findes en konto i selskabets iCloud cloud storage og knytte den til en gyldig e-mail-adresse. Brugeren kan altid klare dette selv, vi bare minde om, at dette gøres ved hjælp af standardindstillingerne for denne enhed. Så hvis du spørger sig selv om hvad man skal gøre, hvis iPhone blev stjålet, hvordan man kan finde ham nu, håber vi du vil have tid til at aktivere søgefunktionen på forhånd.

Hvad restriktive foranstaltninger for at imødegå tyvene?

Mange brugere, der spørger, "Stolen iPhone, hvad de skal gøre," er ikke klar over, hvor vigtigt oprettelsen af enheden konto på iCloud cloud storage og knytte den til en e-mail-adresse. Faktisk vil de tyve, der stjal enheden, i dette scenario ikke være i stand til at aktivere enheden igen. Selv installationen af den nye firmware vil ikke bringe det ønskede resultat: at aktivere stadig brug din e-mailadresse og adgangskode til det.

Stjålet iPhone: Hvad skal jeg gøre? Vi styre enheden via fjernadgang

Du må ikke være klar over, at de enheder, der kører IOS-baseret operativsystem, der er udstyret med en fjernbetjening funktion. For at gøre dette, skal du bruge den officielle corporate website af sky opbevaring. Der kan du finde et program kaldet "Find iPhone". Til brugeren er autoriseret til at slutte flere enheder til din konto. Listen vil han se i ansøgningen. Du kan gøre uden hjælp fra sitet. For at gøre dette fra App Store har brug for at hente programmet fra den tilsvarende ( "Find iPhone") navn. Dens funktionalitet er på samme niveau som på hjemmesiden. I øvrigt vil den funktion, som vi diskuterede i det foregående afsnit aktivere lås iPhone.

Læs mere om programmet, eller hvordan man finder din enhed

Antag, at du åbner programmet. Hvis din smartphone vil være i netværket, vil brugeren straks se det. Samtidig vil vi ikke rige, men stadig valg af handling. Til at begynde at se en oversigt over din smartphone. Det er muligt, at han blev hjemme, eller er venner. For sådanne tilfælde har det amerikanske selskab forudsat funktionen af fjerntliggende lyd afspilning på enheden.

Søg iPhone, hvis den bliver stjålet, kan du begynde at aktivere tab. Angriberen i dette tilfælde vil miste mange perspektiver som adgang til de data vil blive blokeret. denne meddelelse vises på skærmen, hvilket kan tvinge tyven at ombestemme sig. Tjenesten vil registrere bevægelse smartphone på et satellitkort område. I ekstreme tilfælde, at en option slette alle data, hvis brugeren mener, at afkastet enheden er ikke mulig.

konklusion

Operativsystemet af den syvende generation (og derover) ikke tillader en angriber at gå gennem processen med at re-aktivere enheden. Så kører låsen tilstand. For at opretholde sikkerheden på et passende niveau, opdatere softwaren. Den eneste vej ud i denne situation for de bekendte - pass anordning til dele. Men før dette ikke kommer altid, og så er der en chance for at finde din maskine og få den tilbage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.