Mad og drikkevarerOpskrifter

Budget måltider om dagen: opskrifter

Sikkert enhver kvinde spekulerede på, hvad at lave mad i dag til morgenmad (frokost eller middag). Når alle opskrifter er blevet prøvet, og klassiske retter blive kedeligt, du kommer til hjælp af denne artikel. Fra det vil du lære, at du kan forberede i tilstedeværelse af en lille mængde af penge. Nogle budget måltider vil blive din favorit og vil underholde dig hver dag. Husk at tilberede et lækkert måltid, er det ikke nødvendigt at bruge store summer af penge. Så hvad kan tilberedes måltider koster for hver dag? De opskrifter, du finder på.

Hvilke retter kaldes billig?

Budget måltider - det er mad, som er lavet af et lille antal ingredienser. I gennemsnit er antallet af komponenter af produktet ikke overstige antallet 10. Hvis din mad er brygget sammen af et større antal komponenter, siges det, at man var nødt til at tilbringe en vægtig mængde penge.

Budget måltider om dagen

Det kan fremstilles i nærværelse af en minimal mængde af mad eller små beløb? Faktisk er mulighederne enorme. Du kan lave flydende parabol eller side parabol. Du må heller ikke forblive uden opmærksomhed og kødprodukter. Det er værd at erindre, at måltider for hver dag kan fremstilles multivarka, trykkoger eller en klassisk plade. Så overveje et par enkle opskrifter.

vegetabilsk gryderet

Sikkert alle elsker dampede grøntsager, især om sommeren. I denne periode kan du købe på de billige ingredienser og nyde deres smag. Så for at forberede disse retter til budgettet hver dag, skal du bruge:

 • 4 kartoffelknolden;
 • en løg og gulerødder;
 • kyllingelår;
 • 3-4 zucchini;
 • krydderurter, salt og krydderier.

Placer kyllingen i en separat gryde og koges i 10 minutter efter kogning. Efter at Hak gulerødder og løg i små tern. Steg grøntsagerne i olien. For at gøre dette, skal du bruge en dyb gryde eller gryde. På dette tidspunkt, skræl og skåret i store terninger zucchini. Hvis vegetabilsk ung, kan du forberede det i huden. Sauter ingredienserne til cirka 10 minutter (indtil da, indtil squash ikke vil give saft). Tilsæt salt og krydderier til din smag.

Kartoffel skræl og chop sticks. Læg grøntsagerne i en stor kedel og hæld kylling bouillon. Mens sammensætningen vil begynde at koge, adskille kødet fra knoglerne og rive i stykker. Placer kartoflerne på toppen og dække med kedel låg. Forbered gryderet omkring 20 minutter.

Før servering, drys med friske krydderurter. De gennemsnitlige omkostninger for måltider i sommerperioden er 120-150 rubler. I dette tilfælde får du ca. 6-8 portioner.

Kartoffel kiler

Måltider om dagen kan fremstilles ud fra almindelige kartofler. Det ser ud til, kogte grøntsager har længe blive kedeligt og ikke forårsager vilde glæde. Som en hovedret kan du lave kartoffelbåde. For at gøre dette skal du bruge følgende komponenter:

 • to spiseskefulde vegetabilsk olie;
 • salt og dild;
 • 1 kilogram ung kartoffel (eventuelt kan erstattes af almindelige);
 • to fed hvidløg.

Skyl de kartoffelknolde og tør dem. håndklæde kan bruges til at fremskynde processen. I en skål, bland olie, salt, hvidløg ekstruderes og hakket dild.

Kartofler skåret i stænger, ikke skrællet. Hældes i en skål med vegetabilsk olieblanding og omhyggeligt blandes alle. Forvarm ovnen til 200 grader. Hæld jævnt behandlede kartofler i en form og sættes i ovnen. Bages i 30-40 minutter, kan fodres derefter til bordet med din favorit sauce.

De gennemsnitlige omkostninger for måltider er 70 rubler. Antallet af portioner er fire.

doven khachapuri

Budget måltider i multivarka forberedt meget hurtigt, og det tager ikke en masse opmærksomhed. Så kan du lave lækker frisk khachapuri med en sprød skorpe, der ikke kræver store udgifter. Til dette skal du bruge følgende ingredienser:

 • To hønseæg;
 • 200 gram creme;
 • 100 gram af dine foretrukne ost (det er bedre at give fortrinsret til hård);
 • fem spiseskefulde mel;
 • salt og krydderurter.

Piskeris æg blandingen til skum. indtaste langsomt creme fraiche og bland godt. Tilsæt salt og finthakkede greens. Efter dette, gnide ost på et rivejern. Før dette produkt er værd at holde i nogen tid i køleskabet. Tilsæt ost til fælles skål og bland med æg løsning.

Næste du nødt til at finkæmme gennem fem spiseskefulde mel og ælt dejen grundigt. Hæld den fremkomne opløsning i skålen og sætte Multivarki bagning tilstand. Den gennemsnitlige tilberedningstid er 20-40 minutter. Det hele afhænger af kraften i din enhed.

Omkostningerne ved dette produkt er i området fra 100 til 200 rubler. Den resulterende blanding får 4 portioner.

Pasta med pølse sauce

Budget måltider hver dag kan fremstilles af konventionel pasta. I dette tilfælde er det nødvendigt at give fortrinsret til hård hvede. Så skal du bruge:

 • 500 g pasta;
 • bundt dild;
 • salt og krydderier til din smag;
 • én løg;
 • 50 gram pølser af enhver art (kan erstatte konventionelle pølser).

Kog vand i en stor gryde. Tilsæt salt og drys i pastaen. På dette tidspunkt i en pande steges finthakket løg. Tilføj urter og vente, indtil saft vises. Pølse, snittes i små tern eller strimler. Hæld i gryden og steg ved svag varme.

Når pastaen er klar, dræne vandet. Sæt en gryde indholdet i panden og bland grundigt. favorit sauce kan oplades med en skål, hvis det ønskes. Den gennemsnitlige pris for produktet vil være 100-150 rubler. Alt afhænger af, hvilken type pølse eller pølse. Af kogt vægt har du omkring 5-7 portioner.

Alternativ: halvfabrikata

Budget måltider om dagen kan være klar. Du skal blot koge kage mix og nyde sin smag. Du kan købe dumplings, djævlerokker og andre khinkali arbejdsemnet. Fra et kilo kød dumplings får du 5-6 portioner af produktet. Således udgifterne til halvfærdige produkt i området fra 80 til 500 rubler. Du kan vælge, hvad du virkelig har råd til og smag.

Du kan også forberede deres egne oplysninger produkter. Men i dette tilfælde ved, at skålen ikke vil være så budgettet.

Sammenfatter eller fængsel

Nu ved du, hvad du kan tilberede måltider koster for hver dag. Billeder af nogle produkter du kan finde i denne artikel. Prøv hver af de muligheder og vælge den, du kan lide. Du kan komme med din egen opskrift. Eksperimentere og prøve nye måder at lave mad. Held og lykke til dig i den kulinariske kunst, og Bon Appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.