Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift grød "Venskab" for komfurer, ovne og Multivarki

Jeg så den anden dag i butikken grød "Venskab", og indså, at i lang tid ikke forkæle din familie denne velsmagende og sund fad. Det er slut, besluttede jeg at rette fejlen. Jeg prøver at finde i hans optegnelser "Venskab" grød opskrift, men til min overraskelse fandt flere muligheder for madlavning! Og hvis noget sådant, jeg præsenterer for dine overvejelser alle kendte til mig måder at lave mad denne skål.

Mælk grød "Druzhba"

Grød "Venskab" i mælk parat med sådan et forhold af produkter: 1 glas korn (hvede og ris, blandet ligeligt) Mål ud 5 kopper mælk. Grundig vask af produktet under rindende vand, spredt i en gryde. Hæld mælken og tilsæt lidt salt og sukker efter smag. Sæt gryden på komfuret, tænd ilden og vente på kogning. Efter denne 20 minutter timet og stewing reserve grød simret. Den færdige fad kan oplades eller smeltet smør.

Grød "Venskab" i multivarka

I multivarka sådan et rod, også kan fremstilles. Hvordan? Kog grød "Venskab" vil begynde med udarbejdelsen af hirse og ris. En multistakan blandede korn vaske og efterlader i et dørslag, så overskydende vand kan løbe. Dernæst vi skifte til multikastryulyu og klædt med krydderier (salt, sukker). Fyld korn med mælk (5 multistakanov). Ingredienser omhyggeligt mix, lukker låget på gryden og sæt e-mail-program "Grød" i 1 time.

Grød "Venskab" med græskar og tørrede frugter

Meget usædvanlig kombination af hirse, ris korn, tørrede abrikoser og græskar. Dette er opskriften på grød "Druzhba" er min favorit. Korn og frugt og grøntsager kosttilskud vil forberede sig. Ris og hirse at hælde i et bægerglas til niveauet for 250 gram. Den opnåede mængde korn skib under rindende vand, og derefter spredt i en gryde og hælde 600 ml vand. Saltet, sætte gryde med denne vægt på komfuret. Kog grøden ved svag varme, indtil den delvise kogende vand (ca. 10 minutter). I en anden gryde æglæggende hakkede græskar (200 gram) og hakkede tørrede abrikoser (70 gram). Fyld mejeriprodukter (600 ml) og koges ved svag varme i 10-12 minutter. Kogt grød vi skifte i gryden med græskar og holde på varmen i yderligere 10 minutter, kan du bruge smør, sukker, marmelade, honning eller marmelade påfyldning at lave mad middag.

Grød med kylling æg

Nu, i "Venskab" grød opskrift indføre en ny ingrediens - hønseæg. Dette vil give os mulighed for at give fadet en interessant ny smag. Vi gøre følgende: tage 50 gram vasket ris og hirse og æglæggende i en gryde. Hæld 300 ml mælk og 50 ml koldt vand. Sæt gryden på komfuret og tilsæt lidt salt og sukker. Kog grød ved svag varme i ca 50-60 minutter. Sluk derefter brænderen og indtaste en skefuld smør og slået æggeblomme. Ælte og dækket i 2-4 minutter giver bryg.

Grød "Venskab" i ovnen

Efter at have prøvet alle mulige madlavning ris-hirse retter, kan vi stadig bruge havregryn opskrift "Venskab" i ovnen. Her handler vi på følgende måde: Afmål halv kop af korn og skylning, lå i en kogende vand (2 kopper). Salt og kog i 20 minutter på lav varme. Så varme op i en gryde liter mælk, sprede den kogte korn, sukker og smør (efter smag). Uncovered, sende den i ovnen (250 grader) i 20-30 minutter. Bon appetit, mine damer og elskere af lækker grød!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.