Hjem og familieHusdyr tilladt

Tjære sæbe fra lopper i katte: applikationsfunktioner, effektivitet og feedback

Tjære sæbe er et glimrende folkemedicin, der har en bred vifte af applikationer. Dette er et kraftigt våben mod skadedyr, ødelæggelsen af lus og lopper. Komponenterne i dette produkt er gode til dyr, herunder katte. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan og hvorfor det er værd at bruge tjære tjære sæbe fra lopper.

Beskrivelse og sammensætning af tjære sæbe

Fra navnet bliver det klart, at sæbe indeholder tjære. Takket være denne harpiksholdige produkt fremstår der en mørk usædvanlig nuance og en bestemt duft. Ved første øjekast er dette en mangel på sæbe. Men det er lugten, der bliver et kraftigt slag, der angriber lopper. Ud over tjære indeholder sæbe også sådanne aktive ingredienser som lugt og fedt.

Virkningsområde for tjære sæbe

Værktøjet har følgende egenskaber:

 • desinfektionsmiddel;
 • Sårheling;
 • podsushivayuschee.

Som allerede nævnt er grundlaget for denne naturlige sæbe tjære. Det er han, der effektivt fremskynder regenerering af celler, tørrer huden, helbreder sår og revner. Tjære sæbe stimulerer metabolske processer, der bidrager til tilstrømningen af blod til huden. Lægemidlet dræber bakterier, bakterier og forskellige skadedyr - lus og lopper.

Tjære sæbe fra lopper (i katte). fordele

Hvorfor skulle du foretrække dette produkt frem for aggressive kemiske præparater? Tjære sæbe:

 • effektive;
 • Miljøvenlig;
 • sikker;
 • Indeholder ikke kemikalier, farvestoffer og parfume;
 • billig.

Måske dækker alle de nævnte fordele en ulempe som en lugt. Selvfølgelig vil ikke tjære sæbe brise roser eller jasmin. Men dette vidunderlige værktøj giver ikke nogen chance for parasitter, der ligger i jeres foretrukne kat. Desuden fjerner lopper med tjære sæbe, samtidig kan du helbrede sårene på kroppen.

Hvilke katte passer til dette middel?

Tjære sæbe fra lopper er sikker at bruge til enhver katte, da det ikke er et insektmiddel. Alle former for stoffer og krave må kun anvendes uden skade for dyr, der er ældre end to måneder. Og denne bedstemor's middel, kendt for mange århundreder siden, blev effektivt behandlet af alle rævene: killinger, gravide og lakterende kvinder, katte med hudlæsioner.

Hjælper tjære såpe lopper? Hvordan virker det?

Hele hemmeligheden om effektiviteten af dette middel ligger i lugten. En skarp aroma skræmmer simpelthen væk de hatede insekter, som forårsager ubehag for det fattige dyr. Desuden er bedstemorens afhjælpning ifølge ejerne af husdyr bemærkelsesværdigt, fordi det ikke kun driver voksne individer, men ødelægger også æggene og larverne af skadedyr. Ikke alle kemiske præparater klare denne vanskelige opgave i sammenligning med, hvordan tjærtær virker mod lopper. Anmeldelser fra nogle dyreejere siger, at lægemidlet er ineffektivt. De har forkert, fordi de ikke kender de vanskelige at bruge sæbe. Sådanne ejere bruger mange penge på kemikalier. De er ikke klar over, at de forgifter deres kæledyr.

Instruktioner til brug

Hvordan bruger du denne sæbe korrekt? Der er flere trin, som du kan bruge til at maksimere brugen af værktøjet:

 1. Anvend tjære tjære sæbe korrekt på kattens pels, indtil der udvikles et stort skum. Med særlig pleje tilgang til dette spørgsmål, hvis du har et fluffy kæledyr. Sørg for, at produktet ikke kommer ind i kattens ører og øjne.
 2. Nu spredes tjærens sæbe fra lopperne gennem ulden, og de mangler ikke lige svært tilgængelige områder af kroppen. Glem ikke at massere produktet i huden med masserende bevægelser.
 3. Lad lægemidlet forblive på kæledyr i flere minutter. Dette er nødvendigt for skum til at trænge ind i håret, huden og nå alle de skjulte parasitter. I mellemtiden er det noget værd at tage dit kæledyr, så han ikke begynder at slikke tjære sæbe.
 4. Nu kan du vaske produktet af med varmt vand. Parallelt anbefales det at bruge en jakobsmusning med hyppige tænder for at udkæmme så mange lopper som muligt fra ulden.

Denne enkle instruktion kan bruges ikke kun til at slippe af med katte fra insekter. På samme måde kan andre kæledyr gøre sig af med skadedyr ved at anvende tjære sæbe fra lopper: de har en hund eller et andet kæledyr. Husk et lille trick. Som det er kendt, elsker ikke alle dyr vandprocedurer. Og at slippe af med lopper kan være et reelt problem for både ejeren og hans kæledyr. Et trick kan hjælpe her. Det er bedre ikke at starte proceduren i badeværelset selv med en masse vand. Ved synet af synet begynder katte bare at bryde væk. For ikke at skade det uheldige dyr, fortynd tjæreholdet med lidt vand og udfør alle manipulationer i et tørt bassin eller på et håndklæde. Og først efter vask af skummet kan du bruge vand.

Tjære sæbe hjælper mod lopper ikke øjeblikkeligt. Effektiviteten af denne bedstemors afhjælpning er procedurernes regelmæssighed. Kun hyppig anvendelse af tjære sæbe vil redde kæledyr fra hele befolkningen af parasitter. Hvor ofte skal jeg bade katten i sæbevand? Normalt gentages behandlingen efter ti dage. Men du kan reducere dette hul til to dage. Jo oftere - jo bedre. Resultatet vil overstige forventningerne, og katten fra tjære såpe vil ikke være nogen skade.

Hvad andet er værd at vide?

Der er nogle nuancer og hemmeligheder ved at anvende tjære tjære sæbe:

 1. Regelmæssig behandling, som allerede nævnt ovenfor. En enkelt procedure vil ikke medføre noget resultat.
 2. Hvis huset har andre kæledyr og ingen lopper er blevet set på dem, skal de stadig behandles med tjære såpe. Før eller senere kan der forekomme insekter på ukontaminerede dyr. Men tjære vil skræmme dem væk.
 3. Tjære sæbe fra lopper bør ikke kun bruges, når man bader en kat. Dette værktøj anbefales til at behandle hele lejligheden: tæpper, gulve, steder under sofaer og lister, andre vanskelige områder.
 4. Katte skal regelmæssigt skifte kuld. Det vil også være overflødigt at rengøre grundigt med brugen af tjære sæbe steder hvor katte bruger meget tid.

Hvad kan jeg bruge i kombination med tjære såpe?

For at slippe af med ubehagelige værelseskammerater kan de håndteres et komplekst slag med brug af tjære såpe og andre midler. I dette vil for eksempel følgende kulturer hjælpe:

 • Malurt. Duften af denne urt er også ubehagelig for lopper. En masse malurt skal feje gulvene eller sprede kvistene rundt om huset. Du skal også bruge en afkogning.
 • Lavendel og eukalyptusolie. Disse retsmidler er effektive på grund af deres lugt. Olier er meget udbredt. De kan anbringes i duftlampen, dryppes på ulden eller fortyndes i vand og sprøjtes derefter fra forstøveren over lejligheden eller dyrene, medmindre de selvfølgelig er bange for sådanne manipulationer.
 • Hvidløg og geranium har samme virkning som tjære tjære sæbe fra lopper. Hos katte kan der formentlig forekomme forgiftning efter deres anvendelse. Derfor skal disse værktøjer bruges med forsigtighed. Det vil sige, hvidløg og geranium kan nedbrydes på steder, hvor kæledyr ikke går.

Tjære sæbe til enhver tid bruges til at slippe af med lopper og som et forebyggende værktøj. Hvis du vasker jævnligt dine fluffy kæledyr, så vil der ikke komme nogen insekter i deres uld. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på kemiske stoffer og drømmer om at spare din familie budget, så tjære sæbe vil være en ægte frelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.