ComputereComputerspil

TOP 5: global strategi og "at være Gud"

Den gode af spillet genren "strategi", og hvorfor de er så store og populære anerkendelse af gamere? På den ene side kan det være en global strategi, hvilket skaber en illusion af magt, tester viden om spilleren i de mest forskellige områder af tænkning, på den anden side, lokale, hvor der er vigtige skala, men lægger stor vægt på de militære mekanismer for økonomisk styring og kampene. Men som i det første og i det andet tilfælde, spilleren er i stand til at flygte fra protagonizma og bevise sig selv på en storstilet arena som leder.

Så nu vil vi tale direkte om toppen, og emnet for vores dagens gennemgang :. "Det bedste globale strategi" Lad os gå!

femtepladsen

Global strategi for PC'en, som en udløber af den genre, dukkede relativt nylig, men har formået at fange de fancy af millioner. Og den mest fremtrædende repræsentant for denne type blev Civilization, forenet i sig selv i stedet for en blanding af krigen og økonomien, da omfanget af virkninger videnskab om menneskelig udvikling. I dette spil er du nødt til at udvikle det valgte niveau af civilisation fra stenalderen til den højteknologiske supermagt, der har fly til rumteknologi og endnu mere - de kontakter med udenjordiske civilisationer! Global serie af strategi i spillet er ganske bredt i deres profil, og alle kan finde noget til hans smag - uanset om eller historicisme plads fokus.

fjerdeplads

Næste Position retmæssigt indtager en global strategi med fokus på fuld skala krige fjern fremtid Suprime Commander serien. Alle charme to dele er indkapslet i disse spil komplicerede produktionsøkonomi og produktionsressourcer, der kræver ikke så meget for at opnå et bestemt antal af dem, hvordan man kan opnå en balance mellem antallet af ankomst, for at sikre produktion og hære. Udvikler sig fra simple gåture robotter og kampvogne af forskellige typer, vil du være i stand til i fremtiden at producere våben, ødelægge hele planeter, der starter og slutter med en enorm nukleare orbital artilleri-systemer.

tredjepladsen

Den første del af de tre guld spil middelalderlig tema Strong Hold, essensen af, som ligger i at finde fine balance i forvaltningen af byer og slotte af tiden. Sjældne men behagelig undtagelse til dette spil er, at guld er ikke den vigtigste ressource: For at opbygge og vedligeholde din egen lås, skal du oprette arbejdspladser, til at udvinde sten, træ, marmor, malm, fødevarer og andre livsfornødenheder ressourcer og kun sekundært at udkæmpe krige.

andenpladsen

Globale strategier kan være ambitiøs, og kan ikke være, men Warhammer 40.000 SoulStorm overgået måske alle de territoriale grænser. Krigen der foregår i hele planetsystem mellem otte løb, lederen af hvoraf den ene kan du blive.

top

Og, uden tvivl, den bedste i genren "global strategi" er en serie af Total War spil, der giver spillerne mulighed for at real-time kontrol af faktisk eksisterende tilstande: bygge hære, der beskæftiger sig med økonomi og politik, sprede religion og indflydelse på verdenshistorien som det er for sjæl, og at smage nogen erobrer!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.