ComputereSoftware

Sådan udskiftes baggrunden i "photoshop": Instruktion for begyndere

En af de oftest stillede spørgsmål - spørgsmålet om, hvordan du udskifter baggrund i "Photoshop". Det er denne information interesseret uerfarne brugere af Photoshop. Og selvfølgelig, at programmet giver os mange måder at gennemføre denne operation. Umiddelbart skal det bemærkes, at alle yderligere oplysninger er tiltænkt nybegyndere i Photoshop. Hvis du allerede har en stor erfaring med den grafiske editor, vil du bare ikke interesseret. Så gør dig klar til at lære, hvordan du udskifter baggrund i "Photoshop".

nødvendige midler

Hvis du allerede har installeret softwaren Adobe Photoshop på computeren, så har du allerede gjort det halve arbejde. Hvis ikke, kan du bruge det officielle site for dette program. Den beskrevet nedenfor for at udskifte baggrunden metode kræver ikke, at du havde den nyeste version af "Photoshop". Med hensyn til kravene til de billeder, er det bedre at bruge billeder af høj kvalitet med høj opløsning. Så det vil være lettere at arbejde med. Når du er klar, kan du gå videre til manuel gennemgang.

instruktion

Skift baggrunden i Photoshop, kan du bruge mange forskellige metoder. Nogle metoder kræver et indgående kendskab til visse instrumenter, mens andre specifikt er designet til uerfarne brugere. I "Photoshop" program for begyndere der er et værktøj kaldet "hurtig frigivelse", som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette et særligt område. Det er med dette værktøj, vi kommer til at arbejde.

  • Vi skal bruge to fotos. Man vil tjene som baggrundsbillede, og den anden vil være i forgrunden. For at gøre det klarere, vil vi fortsætte med at bruge for eksempel et foto med nogen.
  • Åbn de to billeder på en gang i programmet. Vi startede med det primære billede (dvs. forgrunden).
  • Vi er nødt til at adskille personen fra baggrunden. For at gøre dette, skal du bruge værktøjet "frigivelse» hurtig (W - genvejstast). Valg af den krævede diameter af cursorstyring (kan anvendes på denne knap, "[" og "]" for at reducere eller øge størrelsen).
  • Slagtilfælde en sti, når en person, der holder den venstre museknap. Tildeling vil blive dannet automatisk. Når alt er færdig, skal du klikke med højre museknap på banen. Vælg "inversion af udvælgelse", og tryk på knappen «Slet».
  • Nu er vi nødt til at overføre vores rettigheder til et andet billede. For at gøre dette, skal du bruge tastaturgenveje Ctrl + C (kopier) og Ctrl + V (indsæt). Oftest behøver billederne ikke blive enige om størrelsen. I dette tilfælde er det nødvendigt at øge eller mindske foto med den person. For at gøre dette, skal du trykke på Ctrl + T (Fri transformering). Omkring billedet dannes en rektangulær ramme, som vil være kontroller (firkanter). Trække blokkene er i hånd for at øge eller reducere. , Klem nøglen «Shift» at opretholde billedformat.
  • Udjævning den skarpe overgang sker ved hjælp af en "udtværing" værktøj.

konklusion

Spørgsmålet om, hvordan du udskifter baggrund i "Photoshop" findes i næsten alle fora og hjemmesider dedikeret til Photoshop. Det er ikke nødvendigt at producere anmodningen igen. Denne manual vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du udskifter baggrund i "Photoshop". Måske vil du finde andre metoder til at udføre denne operation. Faktisk, som tidligere nævnt, et omfattende udvalg af værktøjer gør det muligt for brugere at nærme sig problemet fra forskellige vinkler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.