MarkedsføringMarketing Tips

De vigtigste konsekvenser af arbejdsløshed

Arbejdsløshed er et socialt og økonomisk fænomen, hvor raske del af befolkningen ikke kan få et job, der er, kan ikke finde anvendelse på deres arbejde. Årsagerne til arbejdsløshed kan være mange faktorer, den vigtigste grund - at overskridelsen af antallet af mennesker, der ønsker at finde arbejde i løbet af antallet af arbejdstagere tilgængelige pladser.

Som et resultat af det faktum, at folk forsøger, men kan ikke finde job, identificerer konsekvenserne af arbejdsløshed. Der er to begreber virkningerne af arbejdsløshed - det sociale og økonomiske.

De sociale konsekvenser af arbejdsløshed tyder på, at i dette tilfælde, underudnyttede menneskelige ressourcer. Selskabet bestræber sig på at sikre, at dens ressourcer er fuldt sikre gennemførelsen af produktionskapaciteten. Med andre ord kan vi sige, at tiltrækning af ressourcer er ikke helt en negativ indvirkning på samfundet, det krænker princippet her, der skal bruges effektivt. Arbejdsløsheden kan påvirke hele den økonomiske side af landet. Også arbejdsløsheden er i stand til at forårsage psykiske traumer til mennesker, der mistede deres job. Disse mennesker føler, at de er mindreværdige og ubrugelig, overflødig i samfundet. Ikke underligt læger hævder, at virkningerne af arbejdsløshed har en negativ indvirkning på den mentale og fysiske tilstand af de mennesker, de begynder at opleve utilpashed, hovedpine og søvnløshed.

Arbejdsløsheden er en meget stærk indflydelse på de unge, der opgraderer fra skoler. Inden færdiggørelsen, unge forsøger at finde en egnet kvalifikation til jobbet, men i mellemtiden er de vendte sig bort på grund af manglende uddannelse.

Nogle eksperter hævder, at virkningerne af arbejdsløshed kan gå til det tidspunkt, hvor døden eller fængsel. Det kommenterede på det faktum, at arbejdsløse mennesker, der er så psykologisk negative holdning, meget pessimistisk, og kan tage den side af criminogenic miljø. Det er derfor, i hvert land, problemet med arbejdsløshed i første omgang. Konsekvenserne af arbejdsløshed -Kan omfatter - reduktion af indkomst i familien, en forværring af familieforhold og sociale spændinger i samfundet.

Fra synspunkt af den økonomiske side, konsekvenserne af arbejdsløshed fører til alvorlige sociale og økonomiske omkostninger. Den vigtigste negative konsekvens - det inoperable borgere, som er i stand til at arbejde, og dette igen fører til en reduktion i det økonomiske potentiale. Således kan vi sige, at ledigheden hindrer udviklingen af samfundet og bidrager til underudnyttelse af produktive ressourcer. Som et resultat, dette mindsker den økonomiske vækst, stopper vækst stigende BNP.

I Vesten, sådan noget som arbejdsløshed typer, og dens konsekvenser, betragtes fra flere vinkler:

- arbejdsløshed kan være forårsaget af en for høj betaling for arbejde;

- hvis der er en lav efterspørgsel efter arbejdskraft;

- hvis arbejdsmarkedet ikke er fleksibel, på grund af den specifikke vare arbejdskraft.

Typer af arbejdsløshed og dens konsekvenser er af flere former:

- friktion eller fluid arbejdsløshed reflekterende omsætning, som er forbundet med en ændring af bopæl, arbejdsplads og andre områder.

Strukturelle blokke af arbejdsløshed, hvilket er en konsekvens af strømmen af arbejdsløshed. Hvor rearrangementer forekommer ikke kun i virksomheden, men også i hele landet. arbejdskraft omsætning stiger, når du opretter nye proportioner, ændre forholdet og delte job. Den strukturelle ledighed - en meget alvorlig form, er der udgifter til omskoling mennesker, skift af uddannelse og tilvejebringelse af faciliteter til uddannelse er meget høje.

- Institutionel arbejdsløshed opstår, når organisationen ikke var effektiv.

- Cyklisk arbejdsløshed er dannet som et resultat af depression eller krise.

- Frivillig arbejdsløshed, når de selv er arbejdsløse ikke ønsker at arbejde.

- Skjult arbejdsløshed, hvor folk arbejder på deltid, og resten af arbejdstiden er på tvungen orlov.

- Langtidsledigheden hvor arbejderne arbejde hjemme kun et par sæsoner i resten af tiden fortsat er arbejdsløse.

Således er de negative virkninger af arbejdsløshed - et fænomen, som skal omhyggeligt kæmpe, fordi det påvirker livet for mennesker og fremme forholdet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.