SundhedMedicin

Relativ forhudsforsnævring

Relativ forhudsforsnævring kan skyldes gentagne infektioner. Utilstrækkelig opmærksomhed på personlig hygiejne under forhuden, der dækker penishovedet begynde at vokse bakterier. Dette kan føre til væksten af grove arvæv. Relativ forhudsforsnævring er kendetegnet ved clenching af vævet omkring glans og forurening af sundt væv omkring det.

Det vigtigste symptom på sygdommen er den manglende evne til at frigive
hoved. Klager i patienter kan være mangler, men over tid
Der er problemer med vandladning. Forhudsforsnævring hos voksne kan udtrykkes som
smerter i forhuden, purulent sekret øge
temperatur og en stigning i lymfeknuder. Der er også et fald i potens
resultat af psykologiske reaktioner på smerte.

Relativ forhudsforsnævring kan dannes som et resultat af den genetiske
følsomhed af organismen til svigt af bindevævet, i
særlige dens elastiske komponenter. Sygdommen afspejles i forsnævring af forhud covers, som bliver synlig kun efter forekomsten af en erektion.

Udtalt relativ forhudsforsnævring kan forårsage akkumulering Smegma. Denne zhirovidny hemmelighed, som er udgivet af kirtler i forhuden, er en egnet grobund for skadelige bakterier. I ekstreme stadier af sygdommen, der forekommer oppustning portion urin frigives dråbevis. Det er udviklingen af infektion i blæren og urinrøret.

Inflammatoriske komplikationer udvikle sig, som regel efter skade af forhuden og den manglende evne til at følge hygiejnisk pleje. Som følge heraf er der kløe i penishovedet, rødme og smerte.

Forhudsforsnævring - behandling uden kirurgi

Ikke-farmakologisk behandling er den gradvise strækning af forhuden manuelt. Resultaterne af hendes træk og outcrops af hovedet af penis kan forekomme efter måneders regelmæssige behandlinger. Strækning udføres fortrinsvis på en daglig basis i 9-10 minutter før det tidspunkt, hvor patienten ikke føler smerte af spænding. Proceduren er bedst efter at have taget et bad, når huden bliver mere elastisk.

I nogle tilfælde plastikkirurger udføre forhuden præputial at forøge omkredsen af ringen, er det ikke udskåret. medicin
Terapi består af regelmæssige og langvarig brug baserede salver
corticosteroider (Advantan, Garazon, Lokoid). Præparater påføres på penishovedet, således det øger elasticiteten af vævet af forhuden. Kortikosteroider bidrager ikke kun strækbar dette område - de reducerer betændelse og hævelse, fremskynde heling af mikrorevner.

kirurgisk indgreb

Operationen udføres i form af tre langsgående snit, efterfulgt af tværbinding af det påvirkede væv. I nærvær af uslebne ar producerede delvis eller fuldstændig omskæring. Partiel resektion udført langs grænserne for fibrotiske ændringer. I nogle tilfælde er i stedet for en fuldstændig afskæring operation Shlofferu når, under lokalbedøvelse udskåret forhud zigzag måde. Operationen, der kodificeres, men dens åbning udvider betydeligt. Effektiviteten af kirurgisk indgreb, i modsætning til andre metoder, er 100%.

Sygdommen er ikke livstruende, men det kan have en negativ indvirkning på den reproduktive funktion og seksuelle liv af manden. Tidlig behandling hjælper til at undgå farlige komplikationer såsom en urethritis, balanoplastit, penisødem, og endda koldbrand. Perioden med rehabilitering patienter anbefales streng overholdelse af personlig hygiejne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.