MarkedsføringMarketing Tips

TRIN analyse og dens betydning for udviklingen af virksomheden

I dagens verden er der mange teknikker, der gør det muligt at planlægge markedsføring strategi for selskabet, som når ind på nye markeder, og en udvidelse af sin produktion. En af de vigtigste komponenter i enhver markedsføring forskning er en trin-analyse, ved, hvilke oplysninger der indsamles om de vigtigste miljømæssige faktorer, der har en direkte indvirkning på befolkningen, deres præferencer og evner i den forretningsaktiviteter.

Firma STEP-analyse er hårdt brug for det, for uden at tage hensyn til ydre miljø til at tale om markedsundersøgelser objektivitet varer og tjenesteydelser er simpelthen meningsløs. Det er grunden til mange år de førende vestlige marketingfolk og fremhævet analysen som den vigtigste faktor, når man tager højde for den generelle orientering af virksomheden. Navnet på denne analyse kommer fra den engelske forkortelse STEP, eller snarere fra de første store bogstaver, hvilket betyder følgende miljøfaktorer :

  • Social Socialt relevante faktorer;
  • Teknologiske teknologisk relevante faktorer;
  • Økonomiske økonomisk væsentlige faktorer;
  • Politiske Politisk væsentlige faktorer.

Det er vigtigt at forstå, at STEP-analyse ikke blot giver dig mulighed for at tage hensyn til eksterne faktorer, men også gør dem skiller sig ud i den kategori af sådanne områder, for hvilke virksomheden ikke kan påvirke. De bør være obligatorisk at tage hensyn til og bruge til deres egne formål. Som et eksempel, en situation, hvor selskabet var McDonalds under åbningen af sit første repræsentationskontor i Moskva. Så langt de fleste mennesker selv har hørt om de fast-food kæder rundt om i verden, men vi har aldrig set noget lignende. Det er derfor, på den første dag af åbningen var der en stor ståhej, og McDonalds for første gang i sin historie der var en enorm kø. Denne situation er klart karakteriseret ved, at virksomheden ikke fuldt ud har taget hensyn til de faktorer i den sociale og politiske dimension, som i den post-åbningen af den første amerikansk diner lignede en rigtig ferie. Generelt er dette boom gik kun til gavn for virksomheden, men har tvunget marketolgov tage ansvar for den videre planlægning af sin strategi om fortsat at undgå de lange linjer.

STEP-analyse giver mulighed for brug af en række fordele, takket være som virksomheden kan konkurrere og holde handel og økonomisk aktivitet. Så her er fordelene:

- når man arbejder med step-faktorer, såsom hovedet, og hans personale er begyndt at tale ikke kun om det ydre miljø, men også gradvist begynder at tænke over det;

- den kollektive kultur plejes konto forskellige faktorer i det ydre miljø, hvilket kan resultere i hans vision om det ydre miljø og makro faktorer;

- som et resultat af undersøgelsen af eksterne faktorer marketing analytiker bygger et billede af deres holistiske opfattelse;

- i færd med refleksion af det eksterne miljø i en lang periode har virksomheden produceret en stabil vane medarbejdere, der betales til eksterne faktorer langt mere opmærksomhed end indenlandske øjeblikke.

Adfærd STEP-analyse er enkel nok, men det vigtigste i denne sag er at arbejde ud af den rigtige tilgang til en fælles analyse af det eksterne miljø. Med en systematisk tilgang, at de ansatte i marketingafdelingen udvikle en fælles vision for fremtiden for virksomheden og evaluering af dets resultater med hensyn til at nå de mulige udfald. STEP-analyse på eksemplet med virksomheden gør det muligt at identificere de stærke og svage sider for at påvirke faktorer, ved hjælp af hvilken du kan planlægge dine taktiske og strategiske tiltag i nær og fjern fremtid for virksomheden. Dette forklarer den store popularitet af STEP-analyse i moderne virksomheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.