MarkedsføringMarketing Tips

Outsourcing som en låneaftale mellem juridiske enheder

Da resultaterne af analysen gennemføres af et hold af forskere ledet af J. Farrell, deltagelse i den internationale handel med tjenesteydelser outsourcing, kan det betragtes som en låneaftale mellem enhederne. Samtidig, i modsætning til den etablerede selv blandt tilhængere af ideen om gensidigt fordelagtige karakter af outsourcing tror det giver mest gavn eller ved hjælp af terminologien i spilteori, "win", ikke den eksporterende og importerende land. Ifølge resultaterne af deres analyse af handel outsourcing tjenester USA og Indien, baseret på hver dollar investeret i amerikanske virksomheder at outsource til udlandet, den samlede gevinst i form af merværdi er for verdensøkonomien på $ 1,45-1,47., Hvoraf 1, . 12-1,14 USD falder på den amerikanske økonomi, og $ 0,33 -. økonomien i Indien.

En analyse af empiriske data bekræfter, at ricardiansk begrebet handel til gensidig fordel af økonomierne i de involverede i det lande bevarer sin gyldighed i forhold til outsourcing som en moderne form for international handel, naturligvis forudsat at indgåelsen af en aftale mellem juridiske enheder baseret på lige fod.

Samtidig skal det bemærkes, at gyldigheden af positionerne for forskere (især P. Samuelson og E. Limeray) hvem, der anerkender gyldigheden af ricardiansk model og i øvrigt bruger det til at retfærdiggøre deres egne konklusioner, udtrykke bekymring for, at stigningen i volumen international handel outsourcing tjenester kan i sidste ende føre til en sådan ændring i bytteforholdet, hvilket ville medføre en ændring i forholdet mellem gevinster, der er involveret i internationale outsourcing lande til gavn for eksportlandet og forstyrre t m Således er denne låneaftale mellem enhederne.

Med andre ord, deres frygt er, at international outsourcing vil ændre den nuværende specialisering af lande i den internationale arbejdsdeling og ændre ansvar for en juridisk person, hvorefter de udviklede lande traditionelt har haft en komparativ fordel i højteknologiske områder, hvor stigende grad nødt til at beskæftige sig med øget konkurrence fra udviklingslande og overgangsøkonomier redundans, og en relativt billig og højtuddannet arbejdskraft, koto nd de er nu i stand til at tilbyde det internationale marked.

Den beskrevne situation, efter vores mening, er det forklares ved teorien om produktets livscyklus R. Vernon, hvorefter produktionen af arbejdskraftintensive omsættelige varer (som er blevet dokumenteret af os over, at studere outsourcing tjenester kan sidestilles), som hovedregel, der flytter fra lande med dyre arbejdsstyrken (hvor produktet er normalt udviklet på grund af tilstedeværelsen i landet en tilstrækkelig mængde nødvendig i den fase af udviklingen af en højt kvalificeret arbejdsstyrke og begynder at slå rod) i et land med lave stoimos Tew arbejdsstyrke er nødvendig for at gennemføre serieproduktion og tes derved overtræder denne form for en låneaftale mellem enhederne. Og dette igen, gør det muligt at opretholde høje fremskridt og giver en mulighed for at få langsigtede fordele fra en bred vifte af internationale outsourcing involveret i hans land.

I løbet af forskning eksperter analyseret de vigtigste etableret i forskningsverdenen tilgange til korrelationen af outsourcing til de traditionelle former for international handel. Baseret på karakteren af outsourcing installeret gyldighed overvejer outsourcing som en form for international handel, analyse af hvilket er muligt med hensyn til gennemførelsen af import-eksport-operationer, og de producerede effekter er stort set magen til dem, der er for de nationale økonomier i eksport-import operationer indgår i disse lande, mellem hvem en tilsvarende låneaftale mellem enhederne.

Det kan konkluderes, at under antagelse af en lignende outsourcing tjenester og varer i den internationale handel og afskaffelse dermed forskellene i de formelle attributter mellem "varer" og "tjenester, der fungerer som en international handel objekt" - brugen af klassisk ricardiansk internationale handelsmønstre for outsourcing fortolkning - og frem for alt dens gensidigt gavnlige for begge lande - kan betragtes som berettiget.

Endelig har analysen af indflydelsen af outsourcing på det indenlandske arbejdsmarked i importlandet identificeret overvejende strukturel karakter af arbejdsløshed som følge af outsourcing og dens naturlige (på grund af løbende ændringer i strukturen af økonomien og verdensøkonomien) karakter.

Således ideen om ricardiansk handel til gensidig fordel for økonomien i de der er involveret i det lande bevarer sin gyldighed i forhold til outsourcing som en moderne form for international handel. Dette vil igen, bekræfter, at den langsigtede fordel af den internationale outsourcing i det lange løb er emnerne for de to der er involveret i det lande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.