ForretningHuman Resource Management

"Workforce" - hvad betyder dette begreb betyder?

Den klassiske definition af begrebet "arbejde" er reduceret til et sæt af menneskelige evner til at arbejde (mentalt og fysisk). I statistikken for arbejdskraft betød at antallet af beskæftigede eller forberedt til et sådant arbejde. I forskellige lande, er denne indikator beregnes lidt forskelligt, normalt tager antallet af beskæftigede og officielt registrerede arbejdsløse.

På det sprog, litteratur og journalistik arbejdsstyrke - denne arbejdere beskæftiget i ufaglærte jobs, dvs arbejderklassen ... Dette omfatter frivilligt arbejde til leje, og det er involveret (fx slaver eller krigsfanger) kraft.

I den kapitalistiske samfundsorden arbejdsstyrke - varerne (alle de funktioner, der ligger i det), men det specifikke produkt. For at skelne det fra andre produkter er som følger:

1. Det skaber en værdi større end omkostningerne selv (mere end hans estimat). Derudover skabte værdi kaldes overskud og er grundlaget for profit.

2. brug absolut enhver produktion, uden det, er det ikke muligt i denne type produkt.

3. Ved passende anvendelse af produktet (arbejdskraft) bestemmer niveauet af effektiviteten af anvendelsen af midlerne til produktion og hele den økonomiske struktur som helhed.

Udgifterne til arbejdskraft består af faktorer som forholdet mellem beskæftigede og arbejdsløse, sektor- rækkevidde af virksomheden, graden af økonomisk udvikling i regionen, osv Carriers arbejdsstyrke - .. dens ejere, lovligt kan de frit disponere over det. Men, der ikke har nogen midler til produktion, arbejdsstyrken ejere til at sælge det som en vare. I dette tilfælde er dens værdi bestemmes af summen af omkostningerne ved at opretholde den nødvendige grad af liv og medarbejdernes effektivitet, såvel som dens træning og reproduktion.

Disse omkostninger varierer betydeligt i lande med forskellige økonomiske og klimatiske forhold, afhængigt af kompleksiteten og intensiteten af arbejdskraft og mange andre faktorer. Prisen på arbejdskraft er den kvantitative afspejling af sin værdi og udtrykkes i løn.

I den samlede arbejdsstyrke af enhver virksomhed (dvs.. E. lønningslisten af sine medarbejdere) involverer faktisk arbejder, samt mangler af forskellige årsager (sygdom, forretningsrejse, en gang eller uddannelsesorlov mv P.), men i arbejdsmæssige relationer nu.

Payroll kan omfatte ansatte i ikke-industrielle enheder og produktion personale (ansat direkte produktive aktiviteter og service behovene i produktionen). Sidstnævnte, til gengæld består af arbejdstagere (selvstændige produktion, reparation af udstyr, lastning og losning), fagfolk (ansat regnskabs- og kontrol af produktionen, papirarbejde, etc.) og forskellige niveau ledere (direktør, leder, værkfører, manager).

Enhver antal medarbejdere er i konstant forandring, t. E. Der er en bevægelse af arbejdskraft og dens omfordeling blandt virksomheder og brancher og hele regioner. Analyse af arbejderbevægelsen er gjort i absolutte og relative tal for omsætningen.

Absolutte tal - Omsætningen i modtagelse og bortskaffelse henholdsvis lig med det samlede antal accepterede og udledes i en vis periode. Relative indikatorer er omsætningshastighed for modtagelse og bortskaffelse. Også taget hensyn til den grad af arbejdskraft omsætning (på grund af afskedigelser på egen hånd eller af andre årsager), målt ved strømningshastigheden.

Anvendes desuden dækningsgraden. Hvis dens værdi er større end en er ikke kun fylder tabt under fyring skud, men også skabe nye arbejdspladser. Når dette forhold er mindre end en cut job, hvilket indikerer en stigning i arbejdsløsheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.