ForretningHuman Resource Management

Administrative medarbejdere - det er et væsentligt led i virksomheden kæde

Indtil nu, nogle iværksættere mener, at det administrative personale - er spild af ressourcer og unødigt bureaukrati. Men kan bare sådan erklæring kun være for meget små virksomheder, hvor lederen af alle de opgaver pådrager sig. Faktisk det administrative personale - dette er et vigtigt led i forretningen kæden. Det er ham, der organiserer arbejdet i virksomheden, der er ansvarlig for sine kommunikation med omverdenen, for rettidig gennemførelse af kontrakter, ordrer, efter modtagelse af betaling.

Selv fraværet af en periode på en dag sekretær , kontor manager, personlig assistent viser, hvor nødvendigt det administrative personale i virksomheden. Positioner, som vi kaldte ovenfor - disse er de vigtigste opgaver af denne type. Men de er ikke begrænset til kun disse aktiviteter synspunkter. Hvem tilhører det administrative personale, sammen med sekretæren? Clerk, call center-medarbejdere, office manager, personlig assistent, sekretær og oversætter. Det er en fejltagelse at tro, at dette arbejde kan udføres af en person, efter en kort sigt kurser. For at kvalitativt organisere virksomhedens aktiviteter kræver ikke kun personlige kvaliteter, såsom diplomati, objektivitet, punktlighed. Administrative medarbejdere - er personer, der har adgang til meget vigtige oplysninger, hvoraf ofte afhænger af, hvordan det hele virksomheden. Derfor er god journalføring, hurtig udskrivning, nøjagtighed, integritet og organisatoriske færdigheder er afgørende. Hertil kommer, at det er nødvendigt og ekspertise. Ideelt, administrativt personale - er medarbejdere med en videregående uddannelse, ikke nødvendigvis specialiserede. Det vigtigste krav er evnen til at håndtere følsomme oplysninger og dokumenter.

Office Manager, i tillæg til en præsentabel fremtoning og manerer, skal også korrekt kommunikere med virksomhedens besøgende, fordi blandt dem der vil være partnere og potentielle kunder. Nogle gange kan en specialist sådan afgift som fremme af varer eller tjenesteydelser. I hvert fald var det ham, der koordinerer arbejdet i alle tjenester og kommunikation med hovedet. Han er også ansvarlig for at overholde arbejdsplanen, tidsplanen for møder og forhandlinger. Personlig assistent til hovedet har hjælp til at organisere ture rundt i landet og i udlandet. Iværksættere forsøger at vælge i denne position en person med kendskab til fremmedsprog, business etikette, kompetent og punktlig. Som en regel, sekretærer og assistenter arbejder kvinder, dog, i modsætning til hvad mange tror, ikke unge og veluddannede kvinder ældre end 25 år. Men office manager kan være en mand, det hele afhænger af branchen. En yderligere fordel er ikke kun erfaring, men også faglig viden inden for datastyring. Den er overraskende, men alle overflod af kyndige og veluddannede fagfolk, unge kandidater til at vælge en kvalificeret administrativt personale - dette er ikke en let opgave. Efter alt, er ikke kun specialiseret viden, men også personlige egenskaber: ikke-konflikt, objektivitet, evne til at indsende og administrere, organisatoriske færdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.