SundhedAllergi

Pædiatrisk panel af allergener. Hvad kan være allergiske

Baby immunsystem er ganske svag, når det bliver født. Alle de næringsstoffer barnet modtager fra modermælken. Det samme gælder for de antistoffer, der hjælper krummer spravitsya med alle mulige infektioner og forkølelse. Det eneste, hvad der ikke kan håndtere et produkt, fyldt med nyttige flora, - det er en allergi.

Hvad er en allergi?

Bestemmelse af allergi involverer forskellige reaktioner i immunsystemet i form af hududslæt, mucosal ødem, kløe, åndedrætsbesvær, rhinitis og anafylaksi.

Jeg må sige, at mere end 50% af verdens befolkning lider af forskellige typer af allergiske reaktioner. Det kan være så banal fødevareintolerance, og til sidst erhvervede reaktion på pollen, eventuelle detergenter eller dyreskæl.

årsager til

Når kroppen får et fremmedlegeme, er hele immunsystemet aktiveres for at bekæmpe "ballademager". Ready antistoffer forsøger at blokere allergen, dække den med en membran. Således i en organisme synes antistof IgE, IgG4. I omsætningen af disse antistoffer til allergener og frigivelse histamin og andre mediatorer, der fremmer forekomsten af umiddelbar allergisk reaktion. I alt er der fire typer af antistoffer, henholdsvis kan forårsage fire slags allergi.

Listen over allergener er ganske bred, og hver har sine egne patogen uønskede reaktioner. Det kan være:

 • citrusfrugter (appelsiner, citroner, mandariner);
 • husstøvmider;
 • dyrehår;
 • æggeblomme eller et protein;
 • blomster og planter pollen;
 • kartoffelstivelse;
 • nødder;
 • rød pigment i frugt og grøntsager (lycopen og anthocyanin).

Nogle observerede også intolerance over for animalsk protein - ost, kød, mælk.

Hertil kommer, at forekomsten af allergi forbundet ikke kun med indtagelse af fødevarer, men også til miljømæssige faktorer: luftforurening, vand, høj radioaktiv baggrund, og andre.

Og bevist, at allergi er nedarvet. Siden spirende på kroppen af barnet udslæt og afskalning forbundet med udviklingen af IgE-antistoffer, hvilket giver en umiddelbar reaktion på antigenet ind i kroppen. En sådan reaktion kaldes "atopi" er arvelig, men det kan forekomme på forskellige alderstrin.

På hvad der kan være en allergi?

For at bestemme listen over allergener, der truer sundheden for et barn eller en voksen, læger foreslår at gøre test for allergi. Det er således muligt for en uge for at fjerne alle antigener er i stand til at forårsage bivirkninger.

Den moderne måde at hudallergi test giver én session til at gøre noget mere end femten tests. At udføre undersøgelsen på patientens underarm med en steril lancet lave en lille revne, hvori pulveret er fremstillet - et allergen. Allerede i de første 15 minutter viser reaktionen af organismen, er, om en af reaktanterne til testantigenet.

Rødme, rødmen, kløe - det er de resultater, som venter på lægen. Men ulempen ved en sådan test er mulig falskheden i positive resultater. Desuden kan hudprøver skarifikatsionnye medfører forringelse af patienten. Disse tests kan ikke udføres i børn under tre år, i tilstedeværelse af feber og andre infektioner.

immunblotting

En anden allergener undersøgelse metode hjælper med at tjekke om hvad der kan være en allergi ved at tage blod fra en vene. Denne analyse giver et detaljeret billede af tilstedeværelsen af antistoffer i kroppen og deres reaktion på den ene eller det andet antigen.

Det unikke ved metoden er, at den resulterende biomateriale er lagt ud på fraktionerne og derefter anvendt på et specielt papir plade med færdige antigener. Over tid, hvis de reagerer på panelet vises lysdæmper på steder med det ønskede antigen.

Denne metode giver korrekte resultater 99% og er den mest præcise til dato.

Hvad er den pædiatriske panel af allergener?

Til analyse under anvendelse af et panel af pædiatriske allergener også brug blodprøvetagning. I øjeblikket en sådan analyse er den mest tilgængelige og sikre. Det kan udføres, selv for børn fra 6 måneder.

Analysen er udført for ugen. For nødsituationer er til rådighed for hurtig fortolkning af resultaterne på bare to dage. Screening udføres kun i specialiserede laboratorier af kvalificeret personale.

Pædiatriske panel allergener gør det muligt at bestemme antigener mere end et dusin arter af de mest almindelige allergier.

Som fremstillet til levering analyse

For at udføre analysen, er det nødvendigt om morgenen på tom mave til at give blod. Hvis patienten tager nogen medicin, er det nødvendigt at besøge en specialist og bede dem om at annullere en uge før den planlagte samling.

Voksne, der kommer til at tage analysen bør opgive dårlige vaner (rygning, idet alkoholholdige drikkevarer) i tre dage før testning. Børn, som fik vaccinationer, kan donere blod kun tre måneder efter podning.

Før proceduren, skal lægen foretage mundtlig afhøring, eller afhøring af patienten, sine slægtninge og de mennesker, med hvem han bor. Således passerer den primære udvælgelse, og lægen kan ramme nogle allergener, som ikke findes i det daglige liv i patienten.

Fordelen ved undersøgelsen er præcise oplysninger om arvelige sygdomme, stoffer, der tages en gang eller pårørende, dårlige vaner og fødevarer standarder.

Sådan at forstå resultaterne

Pædiatrisk panel af allergener er fyldt med de stoffer, der kan forårsage reaktioner i patienten. Hvad der præcist vil det være, at lægen finder under afhøringen.

De resulterende tal er divideret med den laveste kritiske til:

 • 0,36-0,8 - lave;
 • 0,8-3,6 - medium;
 • 3,6-17,6 - moderat høj;
 • 17,6-51 - høj;
 • 51-100 - meget høj;
 • mere end 100 - er kritisk.

Det er værd at huske, at den korrekte diagnose, vil lægerne være i stand til mere hensigtsmæssig terapi vil blive leveret hurtigere. Nøjagtigheden af resultaterne afhænger helt af patienten. Efter alt, hvis det vil være i overensstemmelse med anbefalingerne fra den sagkyndige, det endelige resultat vil ikke tage lang tid.

Primært, børnelæge ordinere en diæt, alle produkter er eksklusive, giver reaktion mere end 0,9% af interaktion med antigenet. Hvis der er alvorlige hududslæt og kløe, kan børnelæge ordinere antihistamin tabletter (eller sirup, hvis barnet er yngre end 2 år), samt salver, der reducerer kløe og rødme.

Det er værd at huske, at det ikke altid er årsag til vises udslæt eller kløe er allergisk. Forkert kost, suhomyatku, en masse fedt og stegt kan forårsage fejlfunktion af mavetarmkanalen og leveren.

Hvis panelet pædiatriske allergener ikke giver resultater, er det nødvendigt at tage fat på gastroenterolog og gennemgå en fuldstændig undersøgelse det. Banale dysbiosis kan også producere ubehagelige konsekvenser i form af et udslæt, kløe, afskalning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.