SundhedMedicin

End at behandle influenza. De vigtigste medicin til behandling og forebyggelse

Vi har stadig ofte tænker på influenza som banale forkølelser, flytte det "på dine fødder", og omsorgssvigt behandling regime. Men sygdommen er langt mere alvorlig end det kan synes, det er farligt og i højere grad, dens konsekvenser - en række komplikationer, der påvirker "svage punkter" på kroppen, og til tider meget alvorlige. Derfor, når sygdommen (uanset i hvilken form) skal gennemføre en obligatorisk behandling, sengeleje og en komplet hvile. End at behandle influenza?

medicin

Talrige præparater af influenza annonceret på fjernsyn, som "Koldreks" "Terflu" "Antigrippin" "Rinekod" "Fervex" osv, fremstillet i form af brusetabletter eller pulvere til varme drikke, ikke behandler men kun lindre symptomerne. I reklamer, i virkeligheden, at tale om det. Faktisk stoffer indgår i deres sammensætning, der tager sigte på at lindre alvorlige symptomer: tilstoppet næse (som hindrer vejrtrækning), hovedpine, ondt i halsen, temperatur. De kan tage i den kombinerede behandling med andre lægemidler og i overensstemmelse med regimet, men ikke mere end tre dage, og ikke at overskride den dosis anført i de instruktioner. End at behandle influenza mere effektivt?

Til effektiv behandling, som er først og fremmest, at ødelægge den virale infektion og forhindre dets indtrængen i cellen, læger ordinere meget forskellige produkter, såsom "Arbidol", "Rimantadin," "Amantadine". Desuden kan tages disse stoffer ikke kun til behandling, men også til forebyggelse af sygdommen i perioder med udbredt virusinfektion, fordi de er ikke bare "dræbt" virus, men også forbedre immunitet (i hvert fald, så fabrikanterne hævder).

Influenza. Behandling og forebyggelse

Hvilke andre former for kamp med sygdommen, kan du bruge? Det kan være almindeligt annonceres vaccination, der tager sigte på at skabe specifikke immunitet til forskellige sorter af influenzavirus. Gør forberedelserne til vaccination af svækket og sikker for mennesker virale stammer af bakterier fra allerede dræbte virus eller antigener, som hjælper med at bekæmpe virus. Deres indførelse i kroppen bidrager til dannelsen af lokale og generelle immunitet. Vaccination profylaktisk på forhånd. Ved forhøjet temperatur, bør forværring af kroniske sygdomme ikke vaccineres.

Et godt alternativ til vaccination kan være præparater, som indeholder eller fremmer produktionen af interferon - stoffer kæmper vira i det menneskelige legeme. Til behandling og forebyggelse af fik interferon alfa Grippferon, viferon interferon. Disse stoffer er veltolereret, reducere muligheden for komplikationer og lette forløbet af sygdommen.

Behandling og forebyggelse af influenza kan udføres med anvendelse af homøopatiske og naturopathic næringsmidler på basis af naturlige komponenter. Oscillococcinum, aflubin styrke immunitet, og Influcid anaferon - kæmper computervirus.

Anvendes til forebyggelse af sygdomme oxolinsyre salve. Dette lægemiddel er en topiske forhindrer indtrængen af virus i kroppen. Brug salven er nødvendig under epidemier eller masse sygdomme. Flere gange om dagen for at smøre næseslimhinden, fordi det er den mest sårbare stedet.

End at behandle influenza? Det korrekte valg af produkter, rettidig forebyggelse og overholdelse af sund livsstil og god ernæring, at hjælpe med at håndtere sygdommen og undgå mulige komplikationer. Du kan behandle influenza og folkemusik retsmidler. Løg, hvidløg, tranebær og tranebær, honning, osv helbrede ondt i halsen, reducere temperatur, lette kold, styrke kroppen.

Nu hvor du ved hvad de skal behandle influenza. Være sund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.