Hjem og familieHelligdage

Vi fejrer dagen i et maritimt tema fødselsdag

Fødselsdag i en nautisk stil giver masser af plads til kreativitet og involverer en masse sjove og interessante konkurrencer, hvilket gør dette til et meget populært tema. Især opnås levende og mindeværdige ferie for børn. Forberedelse til en fødselsdag i marine stil i kælderen, men vil kræve fantasi og tid.

Invitationer til fest

Selvfølgelig, at invitere gæster til fødselsdagsbarnet kan være på telefonen eller personligt. Men hvis du ønsker at give den kommende ferie speciel betydning og højtidelighed, gør invitationskort. Gør dem kan du gøre med dit barn - et kreativt arbejde er meget behageligt at barnet.

Kort kan udstedes i form af fisk, ankre, skaller, søstjerner, skibe - det hele afhænger af din fantasi.

Produktion natur

Til fødselsdag viste sig usædvanlig og interessant i en nautisk stil, er det nødvendigt at gøre detaljer og dekorationer typisk for emnet. Det mest slående Formålet med marine remedier er en livline. Tilgængeligheden af denne del i en festlig interiør vil give ethvert rum en nuance skib atmosfære. Desuden vil produktionen af en redning ikke tage mere end en time: nok til at have en handy karton, skum og tape rød og hvid eller blå.

Til at begynde, klippe en cirkel med diameteren af dit pap. Så pak det med skum, fastsættelse kanten af tråden eller lim. Når du har vendt rundt den ønskede form, pak det første hvide bånd, og derefter tage det samme billede som i den livline med tape røde eller blå farver.

Lige så let, ved hjælp af engangsservice og jul lametta kan lave marine vandmænd. En karton bakke af hønseæg bliver et fremragende materiale til fremstilling af fisk.

At drømme lidt, kan du nemt lave en mølle, søstjerner og endda et sørøverskib.

Det vigtigste er, at alle materialer til dekorationer du kan finde derhjemme. Det eneste, der bliver nødt til at købe, så det er akrylmaling og farvet papir.

De kostumer til ferien

Gæster bedre at advare på forhånd, at de vil deltage i en fødselsdag i en nautisk stil. Så de vil have tid til at finde ikke blot en fødselsdagsgave, men også til indkøb og fremstilling af maritimt tema kostume. Hvis dine planer ikke omfatter den ekstra byrde gæsterne kogt, bare købe alle børn optjent. Synderen er fejringen kan sættes på kaptajnens kulør eller outfit til at vælge sin elskede børn pirat - Jack Sparrow. Afhængigt af rollen som en karakter ønsker at spille en kid på din ferie, og vil afhænge af begivenheden script og koncept design af rummet.

fejringen scenarie

Succesen af enhver ferie, og især børn, afhænger primært af, hvordan gæsterne bliver spændende og sjovt. Derfor besluttede at organisere en fødselsdagsfest i et maritimt tema, triumf scriptet du skal overveje meget nøje for at inkludere spil og konkurrencer med præmier.

Start børns begivenhed kan være et spil "Gæt hvem jeg er." For at gøre dette, børnene uddelt foldere med klæbrige ender, hvor de skriver navnet på livet i havet, og derefter, uden at vise tegn, indsætte dem på hinandens pande. The Game - gæt hvad der er skrevet på et stykke papir. Med henblik herpå fyrene skiftes stille hinanden spørgsmål at besvare dette kan kun være "Ja" eller "Nej". Med hjælp fra førende spørgsmål skal gætte navnet eller navnet på et tegn skrevet på et stykke papir. Hvem af fyrene hurtigt gætte, han også vandt.

Børn elsker også spillet "Crocodile". For at udføre hendes behov for at forberede sig på forhånd et kort med tegninger over temaet havet. Den nederste linje er dette: børnene er delt op i to hold og vælge en kaptajn. Facilitator viser kaptajnen kort, og han skulle portrættere emnet, tegnet der, fagter og ansigtsudtryk til sit hold gættet, at han har i tankerne. Gruppen, som gav mere korrekte svar vinder.

Alle spil kan være ledsaget af munter musik nautiske tema. Det kan være så sange fra tegnefilm og film, og arbejde croonere. Lidt senere, den samme musikalske valg er nyttigt i børnenes disco.

Boligudstyr

Rummet, som vil være vært for festivalen, kan du dekorere den stribede banner med komplimenter på væggen til at hænge efterligning redningskranse samt billeder af landskaber og marine instrumenter. Hertil kommer, at brug af papir strimler grøn farve på væggene kan placeres alger, tilføjer sceneri små fisk lavet af pap. Tabel design bør også være tilfreds med et maritimt tema elementer.

Ved fastsættelsen af den samlede koncept af en ferie glem ikke om valget af farver til den kommende ferie. Hvid, blå, blå, rød - de farver, der bedst dekorere en fødselsdag i en nautisk stil. Making træelementer lokaler også harmonisk passer ind i det indre, da det vil symbolisere skibets dæk.

Den generelle tendens i havet ferie stil vil blive bestemt af barnets køn, alder og fritidsinteresser. For eksempel, afhængig af vilje af barnet, kan dit hjem blive i den romantiske verden af havfruer og sørøverskib.

Festlig bord, godbidder

Arrangementet, der blev afholdt i stil med emnet indebærer en overflod af fiskeretter og snacks. Men da ikke alle børn elsker fisk, så et barns fødselsdagsfest i en maritim stil er bedre til at lave mad flere kødretter, hvilket giver dem en form for indbyggerne i havet dybder.

Med hensyn til de godbidder af fisk, kan du gøre sandwich med røde kaviar og steger bøffer i en lille fisk. Det er også godt passe ind i ferie-menuen i den maritime stil sushi og ruller, der, som regel, ligesom nutidens børn.

Og selvfølgelig kan et barns fødselsdag i maritim stil ikke undvære en luksus kage. For at gøre det ikke kun lækre, men også en usædvanlig brug mastiks. Det kan købes i butikken eller gøres derhjemme. Til at dekorere kagen, forberede tal fra chokolade og fløde i form af genstande af marine habengut.

Og glem ikke, at for at vise fantasi, du ikke kun vil behage kid på hans fødselsdag, men også til stede til de glade minder, der vil bo med barnet for livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.