Hjem og familieHelligdage

Originale buketter til Lærerens dag

Allerede i mange år den 5. oktober i Rusland fejrede en vidunderlig ferie som Lærerens Dag. Hvad en flok favorit lærere underviser? I denne artikel ser vi de mest egnede muligheder.

Vi alle husker adskillige min skoletid, engagerende undervisning, sjove forandring, og, selvfølgelig, lærere, som ikke kun gav os den viden, men gav også et stykke af hans hjerte for os alle. Derfor er Lærerens Dag - en af de mest venlige og lyse helligdage. På denne dag, katederet, skoleklasser og endda skole gangarealer ligne gren blomsterforretning. En buket blomster for læreren - et tegn på taknemmelighed og respekt, og for dem, der længe har eksamen fra high school, denne ferie - til en god undskyldning besøge skolen og lykønske foretrukne lærere.

Valget af en gave eller en buket til Lærernes dag - søde, men også meget ansvarlig besættelse. Bouquet skal passe lejligheden, ikke alt for overlæsset med detaljer, små og moderat dyre. Det bør erindres, at sammensætningen af læreren - en variation af business buket, så røde roser, der symboliserer intensiteten af den passion af kærlighed, bør sættes til hvile umiddelbart efter gaverne er normalt portrætteret beloveds. Bouquet for læreren skal være elegant og behersket. Det spiller en vigtig rolle og nuance. Unge lærer egnede blide sammensætninger med pastelfarver, og som komponenter passende at bruge krysantemum, rose, gerbera, freesia. Kvinder i alderen portrætteret store, åbne blomster mættede farver. Det kan være georginer, krysantemum, asters. Bouquet for mandlige lærere til at være mere kortfattet og barsk. Den ideelle løsning ville være en blomst, for eksempel, Gladiolus, der symboliserer menneskets blive, styrke og karisma. Men buket pæoner eller eksotiske blomster ikke passer til lejligheden, fordi en mandlig lærer vil se til ham latterlig.

Gå til udvælgelsen af buketten kreative, ordre sammensætning fra en professionel blomsterhandler eller blomsterbutik, som også udfører leveringen af buketter, der vil spare dig fra at skulle gå til den endelige sammensætning. Denne fremgangsmåde vil vise respekt for læreren, og han præcist bemærkes, at en anden buket blev præsenteret ikke ud af nødvendighed, som et tegn på taknemmelighed og oprigtighed.

For et par år siden er det blevet en tradition at præsentere de potteplanter, der vil behage læreren er ikke kun en ferie, men i ganske lang tid efter. En sådan gave kan dekorere bordet og læreren hver dag for at give ham gode minder og positive følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.