Kunst og underholdningMusik

Redningskrans ikke gemt Igor Talkova ...

En digter i Rusland altid gik for nogle uheldige stjerne. Vi var med dem, og antallet af fatale og ikke mindre skæbnesvangre alder - 37 år (Pusjkin, Majakovskij). Det er mærkeligt, at der ikke er holdt op dette træk Igor Talkov, der gik på pension i en alder af 35. Selv på dette tidspunkt ikke redde digter af hans livline, som han råbte: "Du holder mig, lad ikke drukne" ... De triste statistik er, at bagsiden af talent og berømmelse - død.

Igor - navnet på militante

Der sker ikke noget ved et uheld. Navn Igor går tilbage til det oldnordiske "Ingvar", som betyder "kriger, sandfærdige." Måske navnet på en sådan effekt på det fremtidige digter og sanger, som han har brugt sit korte liv var på udkig efter sandheden og kæmpe for det? Men i en absurd ulykke på den skæbnesvangre dag 6. oktober 1991 St. Petersborg Musikhuset "Jubilee" Igor Talkov døde ikke i varmen i kampen for sine ædle mål, men på grund af banale sigtemiddel nogens personlige interesser. Og de tilskuere, der kom til koncerten, måske, for hans skyld alene, hørte ikke yndlingssange, "Rusland", "redningskrans" og andre.

Hvad er travlt?

Så hans venner spurgte mere end én gang, at se, at han bor og arbejder på grænsen af menneskelige evner. Og han svarede altid, at han var bange for ikke at have tid. Hvad er det - tilfældighed? Næppe. De siger, at en mand sin sjette sans for at foregribe fremtiden, og så derfor så meget desto mere. Men i poesi det paradoks, at hver skaberen - uanset om det er 27 år levede som Lermontov, eller 83, som Goethe - lykkes så meget, som det er frigivet. Og man ved aldrig, ville være kommet ud af denne pen er en mere talentfuld, end der allerede er oprettet. Igor Talkov var blevet måske den første, der fortalte sandheden. Ja, hans "eksplosiv" sang "russiske" blev udført i 1989, da det var på højden af perestrojka, men endnu ikke er begyndt den "flotte 90" - tid nisprovergateley alle falsk (og ikke kun) sandheder. Og derefter på "Song of the Year", ordene "Hvordan kunne du give dig selv prisgivet vandaler", lød som et skud. Og så var der andre, som "skud": "Tidligere podesaul", "Jeg kommer tilbage", "Redningskrans". Talkum har fundet en måde at hjerter af millioner, udtrykte han højt, hvad andre kun har tænkt.

Det er svært at være profet

Og det er svært at gøre alle tilfredse. Men han havde ikke sat sådan et mål. Desuden havde han ikke selv sætte mål for at ændre noget, han vidste, at han ikke havde tid. Ja, og det er hævet over kraften i en eller endda mange. Og fordi han sang, som helt sikkert vende tilbage, "selv i hundrede århundreder, landet har ikke tåber og genier" ... Og mens han talte kun på sin "livline" - på samvittigheden, og den høje skæbne. Og skynd dig, skynd dig, skrev han en masse poesi, skrev nye sange på turné i hele landet, indsamle enorme haller, handlede i film ( "Tsar Ivan Grozny", "For den sidste linje"). Den actionfyldte film "Hunt for en alfons" Talkova høre sange: "Sommer regn", "Redningskrans". Akkorder knapt begyndt at lyde og indfanger publikum, før de glemmer historien handling.

"Redningskrans" ikke gemt

6 okt 1991 under en koncert backstage Igor Talkova skud. Hvem skød, stadig intet svar. Sagen blev sat ind i arkivet. Anklaget for manddrab administrator Talkova Valery Shlyafman stadig gemmer sig i Israel. Men lever i verden Igor Talkov - Igor I .. Meget lig sin far i udseende, han er også en musiker og sanger. Men om det vil være en fortsættelse af den, der lovede at vende tilbage, vil tiden vise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.