Selv-dyrkningPsykologi

Alexander Makarov: personlige resultater og kort biografi

Måske, mange har hørt om denne psykologi, Alexander Makarov. Billeder af denne mand ser ud i beskrivelser af en række tv-projekter og shows. Især han gennemførte psykologisk test mange af deltagerne i "The Battle of healere." Hans troværdighed som en professionel psykolog kan ikke overvurderes.

Hvordan skete det, at en kandidat fra St. Petersborg konventionelle universitet kunne nå sådanne højder? Hvad er årsagen til dens succes? Og hvad man ved om det liv, der fører Alexander Makarov ud over tv-projekter? Så lad os tage det vigtigste først.

Makarov Aleksandr: biografi

Januar 2, 1972 Akademgorodok, Novosibirsk, blev født en dreng, som de hedder Sasha. Som han selv siger, hans første håb for fremtiden kollapsede i skolen. Grunden til dette var sammenbruddet af Sovjetunionen, som bragte ødelæggelse og arbejdsløshed.

På jagt efter en bedre fremtid for familien af Alexander ofte knibe fra sted til sted. I en forholdsvis kort periode lykkedes det ham at ændre 7 forskellige skoler i fire byer. Allerede i en tidlig alder viste han sat en leder og iværksætter. Så, en anden 10-årig Maltsev Alexander Makarov formået at tjene den første penge ved at sælge kort til udlændinge.

Den afgørende begivenhed i hans liv var ankomsten i St. Petersborg psykologisk institution. Det er her, at Makarov har mestret deres første faglige færdigheder, som senere hjalp ham til at ændre livet for mange mennesker.

specialitet arbejde

Efter endt uddannelse, Alexander Makarov beslutter at radikalt ændre sine omgivelser. Derfor, i 2005 flyttede han fra St. Petersborg til Moskva i håb om at finde en mere lovende job.

Her tager han en position af en terapeut i en af de lokale klinikker. Selvom de arbejdsvilkår der ikke var den bedste, levende praksis bidraget til hurtigt at forbedre deres egne færdigheder. På grund af dette, og alligevel medfødt følelse af formål til sine 32 år, blev han administrerende direktør for en af de bedste psykologiske klinikker i Europa.

Omkring samme tid, begynder han at gennemføre kurser for forskellige dele af befolkningen. Deres vigtigste opgave var at opnå indre harmoni ved at realisere sit potentiale. I sidste ende førte dette til oprettelsen af et selvstændigt projekt med titlen "Professionel psykologisk League."

Værd at bemærke: for at berige deres viden, Alexander Makarov rejste halvvejs rundt om jorden. Han talte med mange europæiske eksperter og lære af dem er ikke en nyttig teknik. For ikke at nævne det faktum, at han i 2012 var et af de medlemmer af en videnskabelig ekspedition, rejste til Indien for at forstå det grundlæggende i den lokale åndelige terapi.

Alexander Makarov i dag

På grund af niveauet af viden og omdømme, kan vi sige, at Makarov er en meget velkommen gæst på mange projekter. Således er det ofte inviteret som en ekspert på mange shows og programmer. Desuden udfører han workshops og foredrag inden for rammerne af projektet.

Han har også udgiver aktivt sine forskningsresultater og artikler i forskellige trykte og elektroniske medier. Nogle af hans værker fortjener alles opmærksomhed og tjene som vejledning for andre terapeuter.

Glem ikke at Alexander og praksis i klinikken. Men for at komme til det er svært på grund af de store køer og fuldt berettiget ansættelse af en psykolog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.