Mad og drikkevarerSupper

Ært suppe uden kød: opskrift, kalorier

Ært suppe uden kød, opskriften som, og ikke en vi vil se på senere i denne artikel, kan være ikke værre end sin klassiske modstykke, brygget i henhold til kanonerne af genren, i de duftende røget ribben. Selvfølgelig, som de siger, græsset kan ikke narre maven, dog, og som sagde, at i denne parabol alene vil svømme i varmt vand ærter? Overhovedet ikke. Meatless opskrifter (og ikke) af ærtesuppe, der er mange, de er til stede i en lang række af ingredienser, undtagen måske nogle koge dem uden kød, ikke fordi fastende eller er standhaftige vegetarer, men simpelthen på grund af mangel på samme. Tja, det er ligegyldigt. Du kan tilberede ærtesuppe med pølse - er også en god fad vilje, i det store og. Eller med svampe. Men hvad foretage unødvendige snak? Det er bedre at gå til praksis. Så vi starter madlavning. Så ærtesuppe uden kød. Opskriften først.

Den nemmeste løsning

Hvis vi beslutter at opgive kød, betyder det ikke, at vi vil gøre vores måltid bare på vandet. Overhovedet ikke. Vi vil forberede vores ærtesuppe bouillon. Kun den vegetabilske. Og for hans madlavning i kogende vand put hakket chunky to gulerødder, en løg, saftige tomater, urter, hvidløg, foretrukne krydderier. I en anden gryde, på dette tidspunkt vi koge ærterne. Af den måde, at tage processen hurtigere, mange husmødre er gennemblødt det på forhånd. Hvem gør om natten, og som har mindst et par timer. Så vegetabilsk bouillon er kogt i tredive minutter, med hensyn til ærter, der allerede er nødt til at se ham. De vigtigste ting - når du ser, at det er næsten klar, skal du tilslutte den med bouillon, efter fjernelse af de sidste grøntsager, og tilsæt tre eller fire fint snittede kartofler. For cirka 15 minutter, indtil den er klar til at komme ind i suppen zazharku (revet gulerod + hakkede løg stegt i olie). Og når det bliver tid til at slukke ilden under gryden, må vi tilføje til vores simple ærtesuppe nogle meget melenko hakkede fed hvidløg og dække skålen med et låg. Lad det trække. En fil kan være toasted, et eller andet sted i en halv time. Det er den mest almindelige kogt ært suppe uden kød, opskriften på, der, som du ser, er utrolig enkel.

Og nu et par komplicere sammensætningen af retter.

Madlavning suppe med grøntsager

Dette kræver glas til arm ærter, kartofler to, en gulerod, løg, et par spiseskefulde fløde, smør (50 gram er påkrævet, ikke mere), blomkål (300 g er tilstrækkelig). Plus forberede krydderier til dine foretrukne greens.

Som vi har nævnt før, hvordan man tilbereder ærtesuppe at syde hurtigere den vigtigste ingrediens, er det nødvendigt at pre-suge. Som vi gjorde. Og nu er det fortsat kun at fusionere det med vand, skylles, og derefter sætte gryderet. Forbered grøntsagerne. Gulerødder, løg, kartofler skåret, kål adskille de (det er fordi vi har farvet) blomsterstande. Når vi ser, at ærterne er næsten klar, tilføje det til alle vores blandede grøntsager og smør. Plus krydderier. Kog dem møre. Før servering, fylde med creme fraiche.

Ærter og ost - den perfekte kombination

Ingredienser til denne suppe er behov næsten den samme som i den foregående udførelsesform, kun udelukke fløde og blomkål, men tilsæt tørret selleri og hundrede g ost, og altid røget. Det er bedst egnet til dette formål er meget populære i dag ost fletning. Madlavning er også samme. Og til allersidst tilføje krydderier, selleri og "grisehale". OBS: tilsæt salt under tilberedningen kan ikke anbefales, fordi den ønskede smag af suppen vil give meget ost. Og hvis nogen skulle tro, at en lidt salt, tilsæt den rigtige mængde af "hvide død" er direkte i deres egen plade.

ært suppe

Opskrifter til supper, kartoffelmos fra en lang række ingredienser er meget populære i dag. Jeg var ingen undtagelse, og helten i vores gennemgang - ærter. Af den måde, i det store og er alle de supper fremstillet af det er stort set det samme, som du måske har bemærket. Forskellen ligger kun i en bestanddel. Det samme kan siges om denne skål som ærtesuppe. Opskrifter sin forberedelse særlige udvalg ikke skinne, men hvad den vigtigste forskel fra de sædvanlige ærtesuppe i det faktum, at ved udgangen af madlavning alle ingredienserne er jorden blender. Men hvis du tager de relevante kartoffelsorter, der falder fra hinanden i løbet af et øjeblik, og selv ærter og kog grød tilstand, ingen nymodens enheder og ikke har brug for. Det er muligt at gøre med en ske, så det er en færdig suppe er den mest eftertragtede puré.

Så måske, vil vi ikke fokusere på de ingredienser og madlavning processen selv, men blot give råd. Ønsker suppe - vælg selv nogen favorit opskrift, kok ærtesuppe, og derefter enten sende den til processoren eller blender opsigt.

Og vi må hellere gå videre til mere interessante spørgsmål.

Ært suppe med pølse

Pølse, selvfølgelig, ingen kød, men ikke blomkål. Så at de, der er næsten i afsky kørte gennem øjnene på tidligere recepter, kan kvikke op. Fadet bliver lækker og, selvfølgelig, ikke kost. Men dem, der har hastet febrilsk at tælle kalorier, også kan slappe af. Antag, at, selvfølgelig, de er nødt til at forsøge at "usund" pølse, men med det i deres maver falde og ærter, som længe har været betragtet som en værdifuld kilde til tiltrængt vegetabilsk protein. Så, som de siger, ét slag slå to fluer med et smæk - og vil glæde dig selv, din favorit, og ordningens oprettelse fjernet.

ingredienser

For at forberede denne suppe, du har brug for:

  • Glas halvt tørre ærter.
  • Tre hundrede gram røget (et must!) Pølse.
  • To sød peber rød (farven - mere som kontrast til ærter, mest sandsynligt).
  • Krydderier (vælg din egen).

Hvordan til at lave mad

Ærter vil lave mad på samme måde som i de tidligere sager.

Ny her noget, du kan forestille dig. Som for de andre bestanddele, skal de steges i følgende rækkefølge: først hakket løg, derefter dertil sættes revet gulerod, derefter skåret hovedprodukt - budding, og efter - peber. Alle disse nedskæringer skal sættes ud på et meget lille (og altid under dækslet) varme i ti minutter. Nå, efter føje til ærter, krydr med krydderier. Salt igen ikke anbefales pølse, som i tilfældet med ost indeholder denne ingrediens i en tilstrækkelig mængde.

Af den måde, kan i stedet for røget pølse tage kogt. Også modtaget godt. Eller, for eksempel de samme hunde. Hvad er mere vigtigt, hvis suppen er forberedt med forventningen om, at han vil have børn. Bare sørg for at vælge en pølse kvalitet. Det er ikke nødvendigt at tilføje til måltidet, der er tilbage efter ferien. Men resten af feltet for at eksperimentere temmelig omfattende. Vi ønsker at endelig tilbyde en anden ganske interessant mulighed.

Ærter med svampe

Som du kan se, er det stadig meget rimelig måltid - ærtesuppe uden kød. Opskriften på sin forberedelse giver byttes komponenter som behagelig værtinde. Her foreslår vi at tilføje svampene. Kød, de kan erstatte et måltid på grund af deres indførelse, ikke blot for at erhverve en virkelig fantastisk smag, men også for at støtte udmattet, siger, faste, kroppen.

Med hensyn til de svampe, kan du tage en hvilken som helst, selv de samme svampe. Men det er bedst at bruge tørret. Desuden fortrinsvis hvid. For det første vil de give fantastisk smag, og for det andet, smagen af det er meget godt.

Som for madlavning, alle svarer til den proces, der blev beskrevet i den simpleste form af ærtesuppe. Det eneste, du bør være opmærksom - hvis du har taget svampe tørre, de også har brug for at suge. Vask så, hakke og kog ikke hver for sig, men nødvendigvis med ærter. Hvis du har en simpel svamp, skal de først være forberedt og derefter steger med grøntsager. Det er al den visdom.

Og endelig,

Selvfølgelig, mange gerne vil lære at reflektere over tilstanden af deres figurer ærtesuppe. Kalorie tæller i det, i det store og det er ikke nødvendigt. Næringsværdi af en fødevare, som det kaldes, er helt afhængig af indkommende ingredienser. Ingen undtagelse, og vores suppe. Og som for den simpleste version af det, så absorbere denne parabol kan være sikkert, uden at se på vægten. I en portion suppe kun vil være 87 kcal. Selvfølgelig, hvis dine retter er ikke meget dyb for det første kursus. Men på sådan et lavt kalorieindhold kan du spise og et par portioner. Harm vil ikke være helt nøjagtig. Hverken figuren eller kroppen. Således at kokken, og spise deres mad med gusto. Selv hvis de kost.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.