FinanserKreditter

Banken licens tilbagekaldt - hvordan til at betale lånet i dette tilfælde,

Ruslands banksektor er i øjeblikket inde i en vanskelig periode. Ifølge Deposit Insurance Agency, er i øjeblikket i færd med at likvidationen er 243 kredit organisationer. Hvordan skal jeg gøre for at låntagere, hvis banken er ophørt med at drive den tilladelse til at drive bankvirksomhed? Hvordan til at betale lånet til banken med en aktiv licens? Skal jeg nødt til at returnere de lånte midler?

procedure konkurs

Hvis centralbanken gør en beslutning om at tilbagekalde tilladelsen til bankdrift, er ekstern kontrol introduceret i banken. Konkurs procedure forvalter Deposit Insurance Agency. Efter fjernelse af al ret til krav om lån overført til et andet kreditinstitut.

Skal jeg betale

Et af de første spørgsmål, som mange har, når en bank licens tilbagekaldt, "om de vil betale lånet?" Svaret er simpelt - det er obligatorisk at betale. Selv hvis bankens tilladelse tilbagekaldes, og han blev erklæret konkurs, er låntager forpligtet til at tilbagebetale lånet opnås i henhold til låneaftalen og betalingsplan. Betingelser for låneaftalen med overførslen til en anden kreditor ikke ændrer sig.

hvor man kan betale

Hvis banken har trukket licensen, hvordan til at betale lånet, låntagerne ikke kender, da alle konti i banken allerede har været frosset. I henhold til gældende lov, låntagere skal blive underrettet om nye oplysninger om betaling, og at tilbagekaldt licens af banken. Hvor til at betale lånet, og andre relevante oplysninger er også ofte placeret i nærheden af indgangen af banken er lukket.

Der er flere muligheder:

  1. Ideal - modtage meddelelse om afviklingen af banken med en angivelse af de metoder og oplysninger om lånet betaling. Nye lån betalinger er foretaget på de detaljerede oplysninger. Ved foden af betalingen skal angive låneaftalen nummer og den bank, der har udstedt kredit.
  2. Det er muligt mest til at søge information. For eksempel, ofte databank efterfølger er på det officielle site af den tidligere kreditor bank eller i afsnittet "Likvidation af banker" på hjemmesiden for agenturet for Deposit Insurance. Hvis du ikke har modtaget nogen meddelelse om, at banken har tilbagekaldt tilladelsen, hvordan til at betale lånet, det vides ikke, du kan også uafhængigt indhente oplysninger fra den midlertidige administration for at lukke banken. Til dette formål er det nødvendigt at sende et anbefalet brev med kvittering ønskes, med anmodning om at oplyse nye detaljer til tilbagebetaling af lån.
  3. Hvis du ikke kan finde de nødvendige data, kan du betale lånet på de gamle detaljer, skal du sørge for at gemme alle kvitteringer. Men denne mulighed er ikke meget ønskelig, da betalingen kan gå i banken, men ikke at være rettet til at tilbagebetale gælden. Det er meget sandsynligt, at i dette tilfælde, den nye bank er långiver vil kræve betaling af den samme betaling igen og bliver nødt til at bevise sin uskyld i retten.
  4. Kontant betaling på lånet kan placeres på indbetaling med en notar. Notaren selv bliver nødt til at informere banken om tilbagebetaling af lånet. Denne service er leveret af notarer afgift.
  5. Som regel i den første måned efter overdragelsen af retten til at kræve dårlig gæld til et andet kreditinstitut, straffen for sen betaling er ikke opladet. Derfor, hvis nogen konkurs varsel er modtaget, som en mulighed, du kan vente på oplysninger om de nye detaljer. På Deposit Insurance Agency websted oplysninger skal vises på den 10. dag efter åbningen af likvidationen procedure.

Forskelle mellem juridiske enheder og individuelle iværksættere

Hvis banken har trukket licensen, hvordan til at betale lånet til en juridisk enhed og individuel iværksætter? Algoritmen for låntagere med tilbagekaldelse af tilladelsen er den samme for både enkeltpersoner og for organisationer og individuelle iværksættere. Betalinger overføres fra den aktuelle konto i en anden bank på nye detaljer, der angiver den oprindelige långivende bank og antallet af låneaftalen.

Sådan arrangere en ændring af långiver

Hvis du ændrer långiver er en tillægsaftale til låneaftalen om ændringen af personer i forpligtelsen. Hvis kontrakten er sikret, udsendte også en ændring af panthaver. Det er meget sandsynligt, at banken vil kræve en genforhandling af en efterfølger sikkerhedsstillelse forsikringsaftale, som angivet i den oprindelige långiver er modtageren af forsikringspolice.

Hvad man skal kigge efter

Hvis låntager var i en situation, hvor banken har trukket licensen, hvordan til at betale lånet, og at vi også skal være opmærksomme på ikke at få de ekstra omkostninger og andre problemer?

Nogle gange erhververen banken tilbyder at underskrive låneaftale til de ændrede vilkår eller forudbetale alle de resterende restancer. Før du underskrive en ny kontrakt, er det nødvendigt nøje at studere de betingelser og sørge for, at de vil være mere rentable. Hvis låntager til at udføre sine forpligtelser i henhold til kreditaftalen, det har al mulig ret til at nægte at betale regningerne og fortsætte i henhold til den oprindelige betalingsplan.

Det er nødvendigt at holde alle korrespondancen med den oprindelige kreditor bank og bank-retlige efterfølger, modtagelse af betaling af alle gebyrer og andre relaterede dokumenter til låneaftalen indtil fuld indfrielse af lån gæld.

Når oplysningerne om annullering af licensen, er det tilrådeligt at kontakte banken og sørge for, at den seneste betaling er modtaget i forbindelse med lånet betaling. Det er bedst at bede om et certifikat for ingen forsinkede betalinger.

Så hvis banken har trukket licensen, hvordan til at betale lånet, let at forstå. Hvis du får de rigtige oplysninger i tide og træffe de nødvendige foranstaltninger til yderligere betaling vil være som før.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.