BilerBiler

Tuning "Zhiguli" klassiske 6 og 7-serie

En mulighed for at forbedre udseende og indhold intern køretøj er tuning. Det kan anvendes til næsten enhver maskine. CIS udføres hyppigt nok tuning "Lada". Populære er han med hensyn til den sjette og syvende model serie. Mulighederne er mange, fordi disse biler stadig kører på vejene, især i de yderste hjørner af det tidligere Sovjetunionen.

Beskrivelse af arbejdet

Tuning - Ændring og kvalitativ forbedring af bilen. Det er ofte brugt til sport og racerbiler, men i vore lande, kunne enhver maskine blive tunet.

Oftest udsat for forbedringer avtovazovskie maskine. Tuning ( "Zhiguli") kan findes kun på to modeller: VAZ-2106 og VAZ-2107. Let fremstilling og installation af disse maskiner har gjort det mest tilgængelige for ændringer fra enkel montering fløj til fuld modernisering og køretøjets modifikation.

Hvad og hvordan man kan forbedre?

Tuning muligheder er mange, men de kan inddeles i klasser af produktion: tuning studio, garage, hjemmelavet og færdiglavet professionel. Gå på hver for sig.

  1. Professionel af det færdige produkt. Der er et stort udvalg af klar-tuning dele, der kan købes i butikker eller online. Pris matcher kvaliteten her. De er som regel lavet af plast eller glas, når det kommer til den udendørs udgave. For interne ændringer hver bil ejer vælger dele individuelt til din smag og farve.
  2. Tuning studie. Her gør alt under ordre fra høj kvalitet og dyre materialer. Selvfølgelig er prisen på en sådan mulighed for tuning temmelig dyrt, fordi alle lavet individuelt.
  3. Garage mulighed. Billigste form for tuning studie, når føreren design af garagen lavet af billige materialer smukke detaljer, der vil vare højst et par år. Ganske passende løsning for dem, der ønsker at spare penge, og der er mange.

Hvis en person ønsker at gøre en kvalitativ tuning "Lada", bør kontakte selskabet. Og hvis du blot ønsker at forbedre udseendet, så kom ned og den tredje mulighed.

Funktioner ekstern tuning

Til fremstilling og installation af tuning "Zhiguli" kræver en hel del ting, både materiel og udstyr. Derfor anser vi de vigtigste punkter på eksemplet med forskellige modeller.

Således "Zhiguli 6". Tuning af denne model er normalt at installere sfærisk optik og en lys LED-lys. Det passer perfekt ind i den overordnede ydre. Mange bilister ændre clearance som følge af de korte eller lange støddæmpere, samt forskellige typer diske. Også den karakteristiske træk er installationen af en modificeret udstødningsrør, som ændrer lyden af motoren.

"Lada 7" - tuning denne bil er at installere organ kit, der blander harmonisk med alufælge. Selvfølgelig kan du installere næsten enhver reservedel, der er produceret i "syv". For eksempel, kommercielt tilgængelig forreste og bageste kofangere, sill, tag ventilationskanaler og hætte spoilere, spejle, hjul og andet tilbehør, der er fastsat af ejeren.

En bred vifte af ekstern tuning er en individuel maleri og airbrushing, hvor mulighederne er mange nok, og en flyvning af fancy har ingen grænser. Normalt begynder med driften af bilen tilpasning. Professionelle Bil maler og airbrush eksperter kan endda fra den sædvanlige hvide bil til at gøre noget originalt og unikt.

Tuning din bil interiør som en opgradering

Lada Tuning dele modifikation saloner - en del af proceduren. Tænk, at det samme kan ændres, så bilen er blevet mere farverigt og individuelt:

  • Udskiftning af sæder eller indhaling.
  • Udskiftning af testpaneler og torpedoer.
  • Polstring af salonen.
  • Indstilling akustik.
  • Installer magt vindue.
  • Montering af armlænet.
  • Lydisolering.

Alt dette og meget mere kan gøres med Lada.

Anbefalinger fra eksperter og producenter

Producenter kan ikke anbefales at gøre driften af tuning, fordi de mener, at dette kunne skade kvaliteten af bilens egenskaber, og også forårsage et fald i niveauet af sikkerhed.

Expert forskellige meninger, som nogle siger, at tuningen er ikke værd at gøre, andre anbefale gælder kun for fagfolk og garage mulighed - er kvaksalveri.

I det globale netværk kan finde en masse fotos og instruktioner om, hvordan man laver tuning "Zhiguli" med deres hænder, men der ikke er sikker, skal du ikke gøre det selv. Overdrage køretøj ombygning specialister, der vil gøre alt hurtigt og effektivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.