BilerBiler

Bil maleri - du kan lave dine egne hænder

Mal bilen i et specialiseret værksted - ret dyrt, så hele processen for at spare penge er meget muligt at udføre selvstændigt. Selvfølgelig vil bil maleri tage længere tid og bliver nødt til at lægge en stor indsats, men ved at følge nogle få enkle regler og sekvens af handlinger kan få en anstændig nok resultat.

forberedelse Bil til maleri

Hovedparten af tiden er brugt på at forberede kroppen til maling, dette er en meget vigtig procedure til gennemførelse af hvilke skal behandles med særlig omhu. Først og fremmest bilen havde brug for en god vask at identificere alle buler, ridser og rust. Efter omhyggelig undersøgelse afmontere glasset, lys, låse, dør håndtag, pakninger, i almindelighed, alt det maling bør ikke falde. Forrude og bagrude, kan du blot lime papiret ved hjælp af malertape.

Behandling af bilen krop før maling

Yderligere anvendelse af Slibemaskine, fjerne den gamle øvre lag skinnende overtræk. På steder, hvor malingen er boblende og synlig rust, vi rense alt op til metallet. Du kan også bruge en rust-konverter. Når basismaling lag vil blive fjernet ved en slibning proces de små chips, revner og uregelmæssigheder i kroppen, om nogen. Den sidste etape af slibning krop er lavet fint sandpapir med kornstørrelse på omkring 240. Efter alle de handlinger overfladen, der skal rengøres, til dette formål, er egnede mineralsk terpentin, og det skal gøres meget omhyggeligt, fordi i ujævne steder, efter bilen maleriet vil blive afsluttet kan opstå korrosion.

Fjernelse af buler på kroppen - en vigtig fase

I det næste trin, du ønsker at rette alle buler på kroppen, og det er ønskeligt at gøre den sædvanlige glatning uden brug af fyldstoffer. Dette er et meget vigtigt skridt, fordi det er efter det begynder maleri biler. Meget ofte, belægningen revner i de steder, hvor det er blevet anvendt på toppen af materialet. Dette sker på grund end den anbefalede tykkelsen af det påførte lag, hvilket er ganske vanskeligt at afgøre under normale forhold. Hvis der ikke fyldstof ikke kan gøre, gælder derefter et tyndt lag, der giver hver af dem til at tørre før påføring af næste. Hvis bule er stort, er det bedst at passe den grove fyldstof med glasfiber, hvis små, kan du bruge en alsidig, to-komponent. Juster prop portioner vandtæt sandpapir og anvendelse af store mængder vand. Efter alle disse trin er overfladen affedtes og overtrukket igen formalet i flere lag startende med dele som kit. Når primeren er tør, kroppen igen behandlet hud.

Bilen er parat: Det kan males

Efter at bilen male direkte. Teknologi her er - malingen påføres på kroppen med tre lag. Det første lag bør være fra fortyndede emaljer opløsningsmiddel, da det er den udvikling, med det kan ses alle ujævne portioner. Hvis der findes fejl, skal de fjernes, så efter 20 minutters bil maleri fortsætter. Det kan anvendes til det andet lag, og efter nogen tid en tredjedel. Nogle er begrænset til to lag, men for effekt at spare på dette ikke er nødvendigt. Til at udføre alle de værker, der anvendes spraymaling til biler. Alle procedurer skal udføres hurtige, selvsikre bevægelser, som vil hjælpe undgå pletter.

Bilen er malet! Det er muligt at nyde arbejde

Når bilen er helt malet, skal den efterlades i garagen i 2-3 dage, hvilket giver den påførte belægning for at tørre helt. Det er alt bilen malet med sine egne hænder, så det behøver ikke at bruge en "pæn" beløb for professionel service.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.