FormationHistorie

Mænd Dyudeneva i 1293

I løbet af de år af Tatar-mongolske åg har Rusland oplevet flere større invasioner af horder fra øst. En af disse straffeekspeditioner kendt som vært Dyudeneva.

invasion til

I slutningen af det XIII århundrede, Rusland var i en perfekt kaos. I de sidste halvtreds år, led landet fra invasioner af mongolerne. Disse nomader har indført en hyldest slaviske byer, og prinser tvunget til at gå mod øst, til at søge en genvej til at tillade den rigtige familie arv. Som regel, folk opførte sig ydmygt, da han blev blødte hvid og ødelagt. Men med jævne opstanden stadig indtraf. Derfor tartarerne måtte arrangere ture til Rusland for at straffe de ulydige. Sådan var hæren Dyudeneva.

I 1293 i den slaviske fyrstedømme enorme hær invaderede der. Det var Horde Prince i russiske krøniker også kendt som Duden. Tatar hær kom til hjælp Grand Prince Andrei Alexandrovich. I løbet af denne tid kæmpede han med de andre kandidater til tronen i Vladimir. Zolotaya Orda blev støttet Andrew, yde ham etiketten. Men nogle af de herskere ikke enig i denne beslutning. Ledede koalition stod Dmitriy Aleksandrovich.

Faldet af russiske byer

Tatar hær Dyudeneva var ikke den første, der skete på russisk jord, at plyndre og dræbe under påskud af at hjælpe en af kandidater til magten i Vladimir. Men det er, begivenheden i 1293 i de russiske krøniker afspejlede mere fuldt ud. Dette er ikke overraskende, fordi hæren Dyudeneva ødelagt snesevis af byer i den nordøstlige Rusland, som ikke har været siden tidspunktet for den første invasion af Batu.

Det første faldt Moore. Alle Ryazan jord traditionelt forudsat et springbræt for de østlige horder. Der var komfortable passage af floden Oka, forbifarten, at det var let at svinge i de mest befolkede områder i Rusland. For Murom fulgte Suzdal, Vladimir, Uglich og andre vigtige byer. Princes kunne ikke gøre noget for at stoppe angriberne, som deres handlinger blev spredt og ukoordineret.

manglende modstand

Der er tradition for, de russiske magthavere var ikke i stand til at indsamle de samlede tropper for at afvise den dødbringende fjendens angreb. Dette skyldtes den katastrofale politiske fragmentering af Rusland. Princes svaghed glæde nydt Dyudeneva hær. Datoen for invasionen er markeret i annaler tid, frygtelige historier om nådesløs blodsudgydelser. Mænd dræbte, blev kvinder taget i slaveri, byen brændte og rev fæstningen.

En sådan aggressiv tilgang har været normen for de østlige horder. Folk, der voksede op i ørkenen, ikke værdsætter noget, bortset fra hans egen hest. De er glade for at ødelægge bygninger og byen bosatte slavere. Nevryueva hær, hæren og andre Dyudeneva invasion altid endte det samme - enorme økonomiske tilbagegang i Rusland. I det XIII århundrede som følge af den almindelige blodsudgydelser og krige i byerne, har endda nogle håndværk blevet glemt, da alle mestre døde eller deportation til slavearbejde.

effekter

Når Duden ødelagt nok byer for at skræmme prinser og scorede en masse loot, han stille og roligt gik tilbage ind i steppe. Hans invasion havde de mest langtidsholdbare konsekvenser for den nordøstlige Rusland. Forskerne understreger, at det er i slutningen af XIII århundrede, mange beboere i store byer flygtede til udkanten af landet. Oftest læ nomaderne blev døve nordlige skove, som ikke kunne få deres kavaleri. Så efter invasionen af Duden befolkning begyndte at bevæge sig i massevis til Vyatka, Novgorod og andre sikre områder.

Fra et politisk synspunkt, kampagnen tatarer havde også frugt. Deres protege af Andrei Gorodetsky blev Grand Prince Vladimir og besatte tronen til sin død i 1304. Mange samtidige hadede ham, at tro, at han er af hensyn til deres egne selviske interesser førte til hans hjemland tatarisk horde, der ødelagde mange byer og landsbyer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.