FormationHistorie

Usædvanlige hobby Mendeleev, om hvilke få mennesker kender

Ser man på portrættet af Dmitri Ivanovich Mendeleev, er det vanskeligt at forestille sig, at han kunne tillade sig nogen form for underholdning. At vide, hvad bidrag, han har ydet til udviklingen af videnskab, ufrivilligt kommet til den konklusion, at han var nødt til at hellige sig studiet af kemi. Men hvis du kommer til at kende hans baggrund nærmere, bliver det klart, at det er absolut ikke sandt. Desuden Mendeleev hobbyer var meget langt fra hans velkendte verden, selv om påvirkes til en vis grad, videnskab.

En mand, der ved, hvordan man laver tasker

Omkring berømte kemiker altid var der en masse absurde rygter og spekulationer. Så når de bliver spurgt om, hvad der var en hobby på Mendeleev, de fleste mennesker straks reagere - kufferter. Men de tror uden skyggen af tvivl, at det virkelig var en af hans største lidenskaber i livet. Men sandheden er, at dette ikke var den vigtigste hobby Mendelejev. Bare at være i Simferopol, fandt han sig selv i en situation, hvor han ikke havde noget at gøre. I det øjeblik, hans skole var midlertidigt lukket på grund af starten af Krimkrigen, og de andre værker forventes ikke i den nærmeste fremtid.

Derfor den store kemiker, besluttet at tjene nogle penge, limning pap kufferter. Bemærkelsesværdig her er, at hans kreationer var til smag af købere. Dette gør det endnu modtaget tilnavnet "kuffert-maker." Så jeg tror ikke, at denne aktivitet var den vigtigste hobby Mendelejev. I sin fritid var han engageret i andre ting, som er forårsaget ham langt mere interesse og inspiration.

Ægte trang til kunsten

En eller anden måde, er der en opfattelse af, at mennesker, der arbejder i verden af de eksakte videnskaber, lidenskabsløs i forhold til kunstværker. Dette er ren fiktion. Den anden hobby Mendelejev - en klar bekræftelse. Så i hans halvtredserne, Dmitry Ivanovich opdager overraskende verden af kunst. Ifølge ham, havde han ikke forvente, at hans hjerte er i stand til så ivrig efter at slå ved synet af nåde værker af kunstnere.

Eftersom 1880 Mendelejev begynder at indsamle de mest succesfulde, efter hans mening, maleriet. I dette tilfælde, arbejdet i sine landsmænd, han værdsatte meget mere end de gaver bragt fra udlandet. En sådan lidenskab har ført til, at han i 1894 blev valgt som medlem af den kejserlige Academy of Arts. Hertil kommer, på grund af de interesser Dmitri Mendeleev mødtes med Repin. Og dette venskab fører til det faktum, at den begavede kunstner maler et portræt af ikke mindre begavet kemiker.

Under "brand" i det periodiske

En anden sjov hobby Mendelejev var, at han syede tøj. Naturligvis gjorde han det hver dag, men ofte nok. Forklar denne fascination kan være det faktum, at kemikeren var usædvanligt design smag, og ganske logisk behov for kvalitet tøj. Men det er ikke alt. Det er kendt, at Mendeleyev deltog i skabelsen af isbryderen "Ermak". Især det var ham og hans kolleger beskæftiger sig med udvikling af tegninger og udseende af fartøjet. Derfor kan vi roligt sige, at stolthed Rusland også er udformet i henhold til udformningen af Dmitry Ivanovich.

Stor lidenskab videnskabsmand

Hvis alle de tidligere fritidsinteresser var kun hobbyer, så den næste kemiker lidenskab kan kaldes hans livsværk. Fra en tidlig alder Dmitri Mendeleev drømte, at en dag vil stige ind i himlen. Derfor er det meget meget tid til studiet af aerodynamik og mekanik. Og hans drøm gik i opfyldelse. I 1887 han først fløj i en ballon. Arrangementet, som fandt sted på dagen for en solformørkelse, markerede en ny fase i verden af balloner. Udover akademiske præstation blev værdsat af den franske Academy of Aeronautics. Han blev endda tildelt et diplom, som var opført stolt indskriften "For tapperhed under flyvningen til solformørkelse observation."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.