FormationHistorie

Award helte. Medaljer af militært Merit

Sovjetiske medalje "For service i Battle" blev en af de første præmie juveler af landet. Sammen med det blev etableret, og en anden velkendt medalje - "For Valor". Etableringen af medaljen "For service i Battle" fandt sted 19 oktober, 1938. Indtil midten af trediverne i partiets ledelse stadig eksisterede alvorlig bekymring over den kontrarevolution. En den anden halvdel af årtiet på det europæiske kort viser en anden farlig rival for landet - Hitlers Tyskland. Heltene i denne periode var nødvendige til staten, som går gennem de vanskeligste år i sin historie siden borgerkrigen.

Bestemmelserne i medaljen "For service i Battle"

Ifølge dekret af præsidiet for Den Øverste Sovjet for tildelingen kunne tildeles følgende personer:

  • Vis modet i forsvaret af de statslige grænser.
  • Wink initiativ, dristige og dygtige indsats i kamp, der har bidraget til den succesfulde opfyldelse af kamp mission underafdeling eller militær enhed.
  • Udmærkede sig ved særlige resultater i den politiske og militære uddannelse i udvikling af ny militær teknologi.

Historien om medaljen "For service i Battle"

Den første af dem, der har modtaget denne pris ud af hænderne på højtstående embedsmænd i førkrigs år, var involveret i kampene ved Lake Khasan, udmærkede sig i forsvaret af disse områder fra indtrængen af japanske militære styrker. Allerede et halvt år senere, sovjetiske soldater skulle forsvare floden Khalkhin Gol, der ligger i det nuværende Mongoliet, fra de samme japanske besatte Kina på det tidspunkt.

Indtil begyndelsen af Den Store Fædrelandskrig, medaljen "For service i Battle" blev tildelt i mængden af mere end 21 tusinde eksemplarer. Naturligvis under den Store Fædrelandskrig helte liste, hædret med denne pris, blev den dramatisk formere sig. I efterkrigstidens historie den sovjetiske stat, tværtimod, medaljen indtil 1991 næsten ingen blev tildelt. Før 1958 var der stadig en procedure for tildeling af en medalje for lang, men det blev aflyst i år. Det eneste episode af militære konfrontationer, hvorunder soldater i mere eller mindre i massevis har fået tildelt denne regalier, var undertrykkelsen af opstanden i Ungarn i 1956. I 1995 har tildelingen af Medal af Unionens soldater, og senere den russiske stat er tildelt mere end fem millioner gange. Men der var tilfælde, hvor regalier modtaget udlændinge, der har tjent vores land.

Udseende awards

Medaljen er i form af en skive med en diameter på 31-32 mm (i forskellige år, eksisterer forskellige versioner). På forsiden grænser afsats er til stede med en bredde på 1 mm. På forsiden af det produkt, der vises indskriften "USSR" på de sunkne breve, cirkel. Nedenfor er et billede af en riffel med en bajonet, krydset med et sværd, supplerer medaljen "For service i Battle". Artiklen er indgraveret på bagsiden deraf. Bortset fra antallet af downside helt glat. Ifølge reglerne i medaljen skal bæres på venstre bryst og placeret lige bag Medal of Ushakov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.