Nyheder og SamfundNatur

Bedste Park: Ukraine. Alle reserver i Ukraine

Natur Ukraine yderst generøs og utrolig forskelligartede. Wonderful tempereret klima og frugtbar jord, samt talrige floder og reservoirer har bidraget væsentligt til at vokse et mangfoldigt steppe, eng og skov vegetation. Desværre, menneskelige aktiviteter på udviklingen af naturområder fører ofte til udryddelse af sjældne arter af flora og fauna. For at fastholde og når det er muligt at mangedoble de sjældne og truede arter af planter og dyr, samt at bevare unikke landskaber og forbedre den generelle miljøsituation, blev de nationale reserver oprettet i Ukraine.

Hvad er reserverne

Den reservefond af landet - er en del af naturområdet, den mindst påvirket af mennesket. Det anvendes til kontinuerlig og omfattende overvågning af status og fremdrift af naturlige processer, der forekommer i naturen i de områder i biosfæren, som stadig forbliver uændrede eller ændret en smule. Reserver af Ukraine er selvregulerende naturlige systemer, separate fra andre økosystemer, og forskellige typer af negativ menneskelig påvirkning.

Staten tager sig af vandområderne og lander uden for de beskyttede områder, og fjerner dem fra økonomisk brug, da de er den højeste form for beskyttede områder og en slags laboratorier, der serverer for integreret forskning.

Reserver i Ukraine

På det område af mange nationalparker og naturreservater findes et stort antal endemiske og sjældne arter af fugle, insekter, planter, samt sjældne, importeret fra andre kontinenter, dyr. Reserver af Ukraine er et enormt universel værdi fra synspunkt af genpulje, her repræsenteret ved en bred vifte af flora og fauna, samt unikke landskaber, unikke for dette område.

I Ukraine er der fire biosfærereservater - en Karpaterne, Donau, Sortehavet og Askania Nova og 9 statslige der er i forskellige naturområder: Polesie og Rivne inden for blandede skove, Kanev, forbruge og Medobory - i skoven-steppe zone af Dnepr-Orelsky , Eletskaya steppe, Luhansk, ukrainsk steppe, i Karpaterne - Karpaterne og Gorgan og 6 reserver på det område af Krim-halvøen - Kazantip, Opuksky, Karadag, Jalta-bjerg skov, Krim og Cape Marian.

biosfærereservater

Reserver blev godkendt af Den Internationale koordinerende Råd i henhold til programmet "Mennesket og biosfæren". En af deres vigtigste mål - beskyttelse af naturområder for at bevare den biologiske mangfoldighed og den naturlige tilstand af naturlige objekter og komplekser. Desuden blev det område af reserven oprettet med henblik på videnskabelig forskning samt miljøvurdering foretages af miljøet. I 1994, på verdensplan var der mere end 300 biosfærereservater, hvoraf fire er nu i Ukraine.

Biosphere reserver af Ukraine består af områder af jord og vand områder, såvel som hele naturlige komplekser og separate genstande, som har en særlig videnskabelig, miljømæssige, æstetiske og andre værdier.

Strukturen af reserverne

Eksperter fra FN har udviklet begrebet zoneinddeling for biosfærereservater. Disse reserver består af tre zoner: kernen, eller kerneområder, buffer og overgangszoner. Kerne - er landet med den mindste forstyrret økosystem. Den huser forsknings- og uddannelsesaktiviteter. Kernen kan være en ting, men de kan være flere. Omkring dem er en bufferzone, som kan anvendes til forskellige former for forskning og økoturisme. I overgangszonen kan være bebyggelser, derudover er der tillades en lille landbrugsaktivitet.

Biosphere Reserve Askania Nova

Denne reserve er en virkelig enestående hjørne af uberørt natur og den sidste del af steppe i Europa, der aldrig svinge åben. Det er værd at bemærke, at steppe, pløjede en gang, vil aldrig komme sig helt. Den Askania steppe der er mere end 400 arter af planter, de fleste af dem er korn.

Askania Nova - dette er nok den mest berømte National Park, der ligger på det område i Ukraine, et område på mere end 11 tusind hektar. Det blev grundlagt i 1921 i Kherson-regionen. På reserve jord er en skov park med kunstige damme og kanaler, hjemsted for over 1000 arter af dyr og over 60 arter af fugle.

Det unikke ved Askania Nova er, at ud over de lokale arter af vilde dyr er perfekt vant meget sjældne arter, bragt fra Europa, Asien, Australien, Afrika og Amerika. Område omfattende penne zoo er 30 m². km. I semi-fri betingelser er græsning shetlandsponyer, kaffir bøfler, zebraer, lamaer, Przewalski heste og endda Saiga - gamle hovdyr, der levede i de dage af mammutter.

Donau Biosphere Reserve

Den blev grundlagt i 1981 på det område af Odessa-regionen. I første omgang sit område var 14,8 thous. Ha. Men området af reserven var ekspanderende hele tiden, og nu har det nået 50 252,9 hektar. Reserve beskytter en unik europæisk plan unikke landskaber af Donau flodsletter.

Reserver i Ukraine er meget rig på forskellige arter af flora og fauna. Kun én Donau Biosphere Reserve har 563 arter af planter. En sådan biologisk mangfoldighed på grund af tilstedeværelsen af særlige frugtbar slam forårsagede floden. Blandt de urter ofte støder på områder med vand vegetation, dannet af planter som anført i den Røde liste over Ukraine - en møtrik flydende og flydende Salvinia.

Smukke omgivelser og tilstrækkelige føderessourcer glattere tiltrække et stort antal fugle. Her er der mere end 200 arter, blandt hvilke der er også nogle meget sjældne: spoonbill, lyserøde pelikan, krøllede pelikan, Ogar, havørn og andre. Hertil kommer, at vand reserven - en overvintrende sted for mere end 120 arter af fugle.

Karpaterne Biosphere Reserve

Oprettelsen begyndte i 1968 på det område af Transcarpathian regionen. Samlet areal - 57.880 ha, hvoraf 31.995 ha - en stødpudezone. Denne reserve består af seks arrays og to botaniske reserve, der har status som stat: Yulevskaya Mountain og Black Mountain. Alt reserven området er i en højde af 2061 m over havets overflade i sektoren for de ukrainske Karpaterne. Her er den uberørte bjergrige blandet bøg og gran skove og foothill egeskove, alpine og subalpine enge med stenet-mosser landskaber.

Reserver af Ukraine er berømt for sine skove, især Karpaterne. Omkring 90% af sit område er dækket af urskov. Reserven har 66 arter af pattedyr, mere end 10.000 forskellige arter af vanddyr, 193 fuglearter og mere end 1.000 arter af karplanter. Derudover er der mere end 60 arter af planter og 72 dyrearter opført i Red Book.

Sortehavet Biosphere Reserve

Han betragtes som en af de største, ældste og mest værdifulde reserver af Ukraine, hvis område strækker sig over to regioner - Kherson og Mykolaiv. Især stolt af Sortehavet Biosphere Reserve er de mange forskellige landskaber præsenteres her. Denne steppe områder af Saltmarsh og revler, og bugten område, og friske og saltsøer, samt el, asp og birk lunde.

Område funktionel reservezonen på 70 509 ha og puffer - 18 620 ha. Af disse er omkring 84% - og de farvande Yarlitskogo Tendrivskogo bugter af Sortehavet.

Et stort antal arter af migrerende og overvintrende fugle tiltrækker mange ornitologer i denne biosfærereservat. Ukraine flittigt bekymrer sig om sikkerheden af disse virkelig enestående kompleks, skabt af naturen selv.

I øjeblikket ved vi, at på det område af reserven er der mere end 3.500 arter af dyr, herunder 124 arter opført på den Røde i Ukraine og 29 - i den europæiske rødliste. Ukraine bevarer også et stort udvalg af insekter, og Sortehavet Reserve - er ingen undtagelse. På sin hjemmeside det fundet mere end 2.000 arter af insekter, 168 af dem er spindlere.

Rollen af reserverne i livet i det moderne menneske

Hver respekt mennesker, der lever på sin historiske område, altid stræber efter at ikke blot opretholde, men også muligt at øge de naturlige ressourcer og for at maksimere betingelserne for eksistens i deres fædreland for de kommende generationer.

Natur reserver af Ukraine blev skabt for at det moderne menneske ikke glemme under alle resultaterne af videnskab og teknologi og rumfart, at der i verden er der stadig hjørner af uberørt natur, som vores forfædre sammensat legender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.