LovOverholdelse om regulering

Staten pligt til staten registrering af rettigheder. Størrelsen af staten gebyr

Staten pligt til staten registrering af rettigheder - en obligatorisk betaling, der er forpligtet til at foretage en borger, at foretage enhver transaktion, eller for at registrere deres ret til en eller anden grad.

I Rusland er de fleste af de transaktioner og operationer er underlagt statens pligt. At gøre de relevante dokumenter fri for betaling vil blive betragtet som ugyldige. Og de organer, der er tegnet på borgerne, kan ikke acceptere ansøgningen.

Statens pligt betaling skyldes, at mange tiltag har en særlig juridisk status, og kræver særlig opmærksomhed af staten. Det er derfor, alle borgere i bestemte handlinger skal betale i form af fradrag land i den foreskrevne mængde. Hvilke rettigheder kan registreres i Rusland, og hvor meget det kommer til at betale?

usikkerhed

Spørgsmålet er vanskelig. Efter registrering af rettigheder - er den mest almindelige handling af alle dem, der holdes i Rusland. En liste over transaktioner, der indebærer den studerede begivenhed, indebærer en enorm mængde af point. Desuden er størrelsen af statens pligt konstant forandring. Derfor er det meget vanskeligt at besvare spørgsmålet om, hvor mange bliver nødt til at betale en borger.

Det hele afhænger af den periode, hvor betalingen vil blive gennemført, samt fra betalte aktiviteter. Der er også en form for bidrag til statskassen. Bør være opmærksom på, at den russiske skattelov (med seneste ændringer), kan du finde ud af, hvor mange penge til at betale i 2016 for de operationer, der udføres. Mere om dem senere. Til at begynde at være opmærksom på den slags statslige opgaver.

typer af bidrag

Den omstændighed, at afhængigt af typen af bidrag til en borger er opladet eller at mængden af penge til staten. Hvilke scenarier finder sted? Som det kan blive opkrævet gebyrer? Typer af statslige gebyrer er opdelt i flere dele. skelnes:

 • enkle betalinger;
 • forholdsmæssigt gebyr.

Det ses i systemet på beregning, lagde betales. Faktisk statens pligt typer en masse. For eksempel er de følgende punkter er de mest almindelige:

 • til registrering af ejendomsret til fast ejendom ;
 • til adressering domstolen;
 • pligt til registrering af grundlæggende borgerlige dokumenter (pas, fødselsattest / dødsfald);
 • sanktioner for registrering af arv;
 • når licens gebyr;
 • betaling for køretøjet;
 • Statens gebyr for registrering som FE;
 • betalinger til staten for handlinger foretaget af en notar (for certificering);
 • når CPR;
 • betaling for udstedelse af duplikerede dokumenter.

Listen fortsætter. Men det mest almindelige er de ovennævnte punkter.

Staten pligt til staten registrering af rettigheder, som det er blevet sagt, kan det være af interesse eller enkel. I et særligt tilfælde ladet penge ordentligt? Hvor at opfylde disse betalinger oftere?

faktureringssystem

De mest almindelige scenarier er en simpel stempelafgift. Under det er underforstået, at en borger skal være i en bestemt transaktion til at overføre et bestemt beløb i en fast kontant betaling. Det vil sige, at staten etablerer direkte betaling. Og det vil være muligt at sige præcist, hvor meget af en bestemt aftale vil betale borgeren. Det fandt det overalt. For eksempel, hvis registrering af ejendomsret, eller til fremstilling af et kørekort.

Men der er denne form for pligt og som proportionale. Dette er ikke den mest almindelige form for sanktioner. Det bruges primært i skibe. For at finde ud af, hvor meget en borger skal betale, er det nødvendigt først at finde ud af omkostningerne ved transaktionen, samt den rentesats, som er tilvejebragt af staten til at inddrive fra borgerne. Det viser sig, at jo højere beløb optræder i sagen, jo større vil være på størrelse med staten gebyr.

Også dette tal afhænger af mindstelønnen. Oftest elementet spiller en rolle for simple beregninger opgaver. Jo større den mindste, de højere betalinger. Fra indtjeningen på de enkelte borgere er ikke afhængige af bidrag.

For enkeltpersoner og juridiske personer

Der er endnu en vare, der påvirker mængden af betalinger til statskassen. Det faktum, at en vis rolle i den beskrevne proces er borgeren, der tilhører en bestemt kategori af personer. Hvad handler det om? Alle os kan opdeles i fysiske og juridiske personer. Staten pligt til staten registrering af rettigheder (alle) i den første kategori af mennesker er altid lavere end for den anden.

Det er grunden til, med angivelse af størrelsen af kommende betalinger, opfordres til at anmelde deres status. Betaling vil blive betragtet som ugyldig, hvis den enkelte vil betale for transaktionen som en juridisk, og omvendt.

Ejendommen er på forespørgsel

Nu lidt om specifikationerne af registrering af rettigheder i transaktioner, samt de beløb, der udbetales i form af statslige gebyrer for transaktioner. Det er værd at bemærke på en gang - det er en simpel betaling. Det er muligt at sige præcis hvor meget at give for en bestemt operation. Seneste ændringer kan træde i kraft i Rusland i forhold til det studerede emne i 2015. Og så på dette punkt er de gamle regler.

Den første situation - det er staten registrering af ejerskab af fast ejendom. Under operationen, en borger modtager et bevis for ejerskab af jord eller fast ejendom.

Vigtigt: vi taler om en situation, hvor ingen interesse. Det vil sige, at borgeren bliver den eneste og retmæssige ejer.

I dette tilfælde er gebyret for staten registrering af rettigheder over fast ejendom er 2 000. Det er for personer. Men loven skal være for en lignende operation for at overføre til statskassen på 22 000 rubler.

andel

Registrering af ejendomsret - den mest almindelige operation, der opstår i praksis. For det i hvert fald kommer til at betale staten gebyr. Men det er kun størrelsen vil afhænge af betaleren, samt om situationen i almindelighed. Hvor meget skal du betale til statskassen i henhold til registrering privat ejerskab med eneejer af det er klart. Men hvad der findes andre muligheder?

For eksempel, registrering af ejendom i fælles ejerskab af fælles ejendom i flerfamiliehuse boliger. I dette tilfælde er statens pligt er kun 200 rubler.

Landbrugsarealer kan også fås i kapitalfondsejerskab. For at gøre dette, skal du blot samle en bestemt liste over dokumenter og tage sig af statens pligt. I denne situation vil en borger nødt til at betale staten $ 100 per transaktion.

Plot af jord til havearbejde og have

Du kan købe jord og registrere det med henblik på at skabe en have på en grund, villa eller haven. I denne situation, vil betalingen af royalties til staten være absolut ikke det samme som i registreringen fast ejendom. Bliver nødt til at angive, hvilke behov for at erhverve jord. Og først derefter foretage en betaling.

Staten pligt til staten registrering af rettigheder til jord for at gøre havearbejde, villa eller gartnerivirksomhed ville koste borgeren kun 350 rubler.

ændringer

Nogle gange sker det, at dokumenterne fra ejerskab på grund af nogle omstændigheder nødt til at foretage ændringer. Faktisk udvekslet tidligere udstedt dokument. Så bliver du nødt til at betale en tilstand gebyr på operationerne.

Med 2015-ændringer af dokumenter på statens registrering af rettigheder over fast ejendom, samt beskæftige sig med ejendommen er 350 rubler for enkeltpersoner og 1000 rubler - for virksomhederne. Det er vigtigt at huske på, at der er truffet nogen alvorlige konsekvenser eller juridisk betydelig handling.

Men hvis en betydelig ændring stadig er forpligtet til at producere, vil betalingen stige. Desuden både for den enkelte og for virksomhederne. Nu almindelige borgere til indførelse af juridisk væsentlige ændringer skal betale 1.000 rubler for hver behandling. Derfor anbefales det, når alle de ændringer, der er optaget på én gang. Juridiske personer i de forhold, bør opføres i statskassen 4000 rubler.

Advokater og forretningsfolk

Der er en stat pligt til registrering på rettigheder som en juridisk enhed eller individuel iværksætter. Den omstændighed, at ændring af retlig status kræver også at tjene penge i statskassen. Til en del, nu denne betaling ikke er for stor.

Stempelafgift, som pålægges borgeren på tidspunktet for registrering af en person, som en PI eller juridisk person - 800 rubler. Overført til det, som regel, pensionskassen i Rusland, hvor der er en yderligere udførelse af transaktionen. Det er, hvor meget det koster at starte en virksomhed i Rusland i 2016.

Procedure for betaling

statslige gebyr betaleren rettigheder registreres umiddelbart efter den tilsvarende kraftoverførsel krop går fra Citizen, forudsat at det komplette sæt dokumenter. Men hvad er rækkefølgen af betaling? Mange mennesker mener om dette emne.

Den skattelov angiver alle de regler i denne henseende. Kort sagt, skal borgerne videre til at yde bidrag til statskassen. For eksempel, hvis vi taler om at gå rettens vej, er det nødvendigt at foretage betaling direkte til indgive et krav. Når du har brug for at gøre ejerskab af fast ejendom, skal midlerne være opført før borgeren har gjort gældende dokumenter til produktion af beviser. Og hvis du har brug for at registrere handlinger civilstand, stempelafgiften betales enten på tidspunktet for anmodningen, eller foran ham.

Hvor at overføre penge

Nu rydder rækkefølgen af betaling og størrelsen af statens pligt til registrering af visse typer rettigheder. Mange mennesker er interesseret i, hvor det bliver nødt til at overføre penge i en bestemt sag. Ja, i Rusland er der ingen organisation, der rejser penge modtaget i form af gebyrer!

At beskæftige sig med spørgsmålene nemt. Borgerne skal foretage betalinger til disse organisationer, som de henviser. Det vil sige, at registreringen af ejendomsrettigheder til fast ejendom - i Rosreestr; om registrering som PI eller en juridisk enhed - FIU; når CPR - registratoren. Og når det kommer til betaling af notardokumenter, bliver pengene overført til selskabet, hvor notaren værker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.