Hjem og familieGraviditet

Hvordan til at bestemme kønnet på barnet ved den sidste måned?

Den længe ventede to strimler. Det vækker så mange følelser denne nyhed vordende mor! Snart vil det være din mest kære og elskede barn. Og, selvfølgelig, fra den første dag virkelig ønsker at vide, hvem der bor i maven, da han forestillede sig som et kald. To billeder er konstant hvirvlende i min mors sind: en prinsesse i en blonde kjole og charmerende Herre. Og så jeg ønsker at lære så hurtigt som muligt, at komme med et passende navn, for at forberede det rum i blå eller lyserød, bog i forvejen en egnet seng, dial tøj og legetøj. I dag vil vi tale om , hvordan man kan bestemme kønnet på barnet for den sidste måned. Denne metode gør ikke krav på absolut præcision, selv om, ligesom alle andre, men hvorfor ikke prøve.

Videnskabelige og traditionelle metoder

Selvfølgelig tillid til videnskaben korrekt. Men hun opfordrer os til at bestemme køn ved ultralyd, der starter omkring 20 uger af graviditeten. Dette er naturligvis er godt, men det ville være tidligt. Derudover er der en genetisk analyse, hvad er mave piercing, og taget en prøve af fostervand og placentale celler. Gør det muligt at 6 uger af graviditeten, men da det vedrører dyre test og er ikke i hver by, ikke har været bredt.

I denne henseende er traditionelle metoder til at kigge mere attraktiv. Lad dem ikke give en 100% garanti, men fri, sikker og kan bruges ikke kun i de tidlige stadier af graviditeten, men også i løbet af sin planlægning. Disse og omfatter muligheden for at bestemme barnets køn ifølge den seneste måned.

Aldersrelaterede ændringer i moderen

Ofte er det en alder tages hensyn til ved vyschityvanii der venter på sin mor. Interessant, men at bestemme barnets køn ifølge den seneste månedlige - dette er ikke den tidlig diagnose, som kan leveres. Der er undersøgelser, der knytter køn barnet med den alder, hvor en pige begyndte menstruation. Dette er ikke blot en national metode og bedstemor til at tro. Japanske forskere på sundhedsområdet har afsløret en række lovmæssigheder. Jo før pigen begyndte menstruation jo større er chancen for, at den førstefødte er en pige. Det vil sige, hvis den måned begyndte, pigen på 10 år, er det sandsynligt, at den første hun havde en datter. Hvis i 14 år, kan fordelen være på den side af drengen.

Forskere forklarer det med det faktum, at niveauet af østrogen i kroppen af pigen er i konstant forandring, men at tale om det høje niveau af pålidelighed og gyldighed af denne metode er ikke nødvendig. Således anføres det, at om menstruation begyndte i en alder 10, sandsynligheden for fødslen af piger er 53%, hvis der i 12 år, derefter 50% i resultaterne af forsøget. Og endelig, hvis i 14 år - er 47%, vil du have en lille skønhed. Ikke for det er sandsynligt, at du vil gætte. Herefter vil vi tale om, hvordan man kan bestemme barnets køn ifølge den seneste måned.

Glem ikke at holde en kalender

Der er forskellige måder at den månedlige lære barnets køn. For at gøre dette skal du vide præcis datoen for begyndelsen og enden. Derfor, hvis du har planer om at blive forældre, vi råde dig til ikke at stoppe udfylde de månedlige kalendere, men tværtimod være særlig opmærksom på dette. I dag er der en applikation til mobiltelefoner, der vil fastholde tidsplanen for kritiske dage så komfortabelt og hurtigt, uden at det er nødvendigt at foretage et papir modstykke.

Processen først. Hvordan til at beregne køn barnet på et månedligt

Kendskab til den dag i begyndelsen og slutningen af dagen den sidste menstruation, er det let at bestemme den måned, hvor undfangelsen fandt sted. Disse tal vil kræve fra dig og gynækologer. For at beregne køn barnet om måneden, er du nødt til at lave nogle simple beregninger. Tag to tal: først - måned undfangelsen (f.eks November - 11), og den anden - er en alder af den vordende moder på tidspunktet for undfangelsen. Disse tal skal lægges til formlen og derefter tilføje en enhed. Hvis resultatet kom et lige tal, derefter vente på sin datter, ulige, tværtimod, forudser en søn.

Lad os sammen foretage beregninger for eksempel. Barnet blev undfanget i november, komplet mors alder - 25 år. Beregner vi: 11 + 25 = 36; 36 + 1 = 37. Ifølge vores formel, viser det sig, at det er en dreng. Så du kan nemt bestemme kønnet på barnet for månedlig.

Den menstruationscyklus og ægløsning

For at bestemme køn barnet på den sidste måned, kan du bruge en velbegrundet videnskabelig data. Alle naturligvis vide, hvad ægløsning og menstruationscyklus individuelt. Catching introspektion og konstruktion af ægløsning tidsplaner, kan det være en temmelig stor sandsynlighed podgadat dage, hvor der er en stor sandsynlighed for at undfange et barn af et bestemt køn. Hvordan man gør det, er vi nu analysere.

Du skal have mindst fire måneder Chart, at afgøre, med præcision varigheden af cyklussen og ægløsning. For at gøre dette, hver dag, på 7 am, ikke komme ud af sengen, er du nødt til at måle rektal temperatur blev omkring 3 minutter. Så om aftenen, skal du placere et termometer og vaseline ved siden af sengen. De opnåede data bør fejres på kortet. Efter indsamling af disse oplysninger i et par måneder, vil du være i stand til at lokalisere den dag ægløsningen. Dette er den øvre topværdi, hvorefter temperaturen holdes ved 37 grader eller over, og derefter, før menstruation reduceret.

Vi fokuserer på ægløsning

Dernæst kommer vi til det vigtigste punkt - definitionen af børnesex efter måned. Gunstige dage for undfangelse - det er ægløsning, da der på dette tidspunkt ægget modnes. Vi ved også, at de sædceller - hun kromosomer luftfartsselskaber er meget hårdføre og kan bevare evnen til at befrugte op til 6 dage. Medier mænd er mere mobile, men dør inden for få dage. Derfor, hvis du vil have en pige, skal den seksuelle aktivitet være et maksimum på 6-3 dage før ægløsningen. Der bør være en pause eller fortsætte med at bruge kondom. Omvendt, hvis drømmen om en efterfølger, så direkte bruge dagen for ægløsning og den foregående.

mange borde

Dette er den kinesiske, japanske og mange andre tabeller. De tilbyder let at bestemme kønnet på en baby, at finde den rigtige celle i en alder af forældrene, og den måned, hvor undfangelsen fandt sted. Pålideligheden af denne metode er lav, typisk en 50/50 match, men det er muligt at forudsige, ikke engang vende sig til en række forskellige tabeller.

Sammenfattende kan vi sige, at den sikreste måde - er ægløsning beregning. Der er nogle problemer, fordi der i den moderne kvindes cyklus er ofte skudt ned. Dette er et reelt problem, og hvis du undlader at identificere de stærke sider i din tidsplan ægløsning, så konsultere en læge. Effektiv terapi vil bidrage til at tilpasse cyklen, og derfor etablerer arbejde hele organismen. Derefter kan du ganske nemt planlægge undfanget efter en måned. Sex af barnet i de fleste tilfælde vil være præcis, hvad du ønskede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.