Hjem og familieGraviditet

Fetometry foster ved uger. føtal størrelse ved uge

du skal være sikker på, at hendes baby ordentligt udvikler for enhver vordende mor, ingen forskellige afvigelser og krænkelser. Derfor, efter den første ultralydsundersøgelse af gravide kvinder kender et sådant koncept som fetometry foster ved uger. Takket være denne type af ultralyd kan identificere størrelsen af de føtale kropsdele, så sørg for at indstillet korrekt lægerne af graviditeten og se eventuelle afvigelser i dynamikken i udvikling af barnet.

Den vigtigste opgave for fosteret fetometry

1. Læger og vordende mor efter denne forskning metode kan sikre det rette niveau af fostrets udvikling, for eksempel for at angive størrelsen af fosteret, hvilket er 5 uger.

2. Inden for 20 uger, kan du angive køn baby.

3. På grund af den første ultralyd, kan du opleve den "første smil," din baby og ordne det røre.

Karakteristik af de vigtigste indikatorer for diagnose

Fetometry foster ved uge giver fagfolk til at sikre en ordentlig udvikling af barnet. Den første ultralydsundersøgelse har følgende karakteristika:

- CTE (haleben-parietale størrelse) er typisk for små perioder af graviditeten, når fosteret endnu ikke har nået størrelsen på 20-60 mm.

- BDP (biparietal størrelse) - det tal er forbundet med det andet trimester af graviditeten, og giver mulighed for at komme til at kende sit liv op til 10 dage.

- DB (måling lår længde) gør det også muligt at vurdere varigheden af graviditeten, men nøjagtigheden er noget mindre - omkring to uger. bruges Denne version af undersøgelsen, når den tidligere måling er umulig at bringe til en tilfredsstillende standard.

- OJ (abdominal omkreds) - karakteristik, som sigter mod at have en undersøgelse af fosterudviklingen. Efter alt, er det nu muligt at visualisere det korte segment af navlestrengen vene, føtal mave, galdeblære og absolut ductus venosus. Derfor er en sådan noget som fetometry foster i ugevis, er meget vigtigt i færd med at vurdere barnet vækst. Det er vigtigt at observere lille anbefaling - denne måling kan ikke udføres, når frugten vægt mere end 4 kg.

- udstødningsgas (volumenet af brystet) giver fagfolk at vurdere gestationsalder ved den 14-22 uge.

Eksperter insistere på, at for at opnå mere pålidelige oplysninger ultralydsundersøgelser skal udføres omfattende, med andre ord, på samme tid. Således er konceptet fetometry fosteret ved uge i op til 36 kendetegnet sådanne undersøgelser for gravide kvinder som et kølemiddel, BDP og DB. Efter at have nået denne periode være opmærksom på kølevæske udstødning og DB.

Men der skal ikke alle tages som lov. Det er nødvendigt at se nærmere på de individuelle egenskaber af fosteret og eventuelle forsinkelser.

Hvordan at finde den konklusion fetometry læsning forskning

Fetometry foster ved uger virkelig er af stor betydning for læger og forældre til det ufødte barn. Men ikke alle vil være i stand til at regne indgåelse af eksperter uden særlig medicinsk uddannelse.

For at finde det anslåede antal fødslen af dit barn, er det værd at være opmærksom på obstetrisk gestationsalder. Denne dato er let beregnes takket være oplysninger om den første dag i den sidste menstruationscyklus. I dette tilfælde, skal du huske at tage hensyn til de indikatorer, der er modtaget efter fetometry. Selv i dette tilfælde er der forskellige fortolkninger af det samme indeks.

Den enkleste algoritme til læsning ultralyd konklusion

1. Takket være kendskabet til den første dag i den sidste menstruation eller dag for undfangelsen er muligt at beregne datoen for fødslen af barnet omtrentlige.

2. Sørg for korrekt optælling (det første punkt) kan baseres på indikatorer ultralyd 1 eller 2 trimester.

3. Oplysninger om den procentdel af de særlige kendetegn ved DW, BDP, J ..

4. Undersøgelsen af den sandsynlige forsinkelse i fosterudviklingen.

Tabel føtalt fetometry

I dag er af stor betydning for gravide kvinder har fetometry fosteret. Tabel af ultralyd viser grundlæggende parametre for den normale udvikling af barnet og er tilgængelig for enhver læge, der beskæftiger sig med spørgsmål om obstetrik og gynækologi. Derfor kan vordende mødre sikkert styre processen med "vokser op" deres barn i livmoderen. Men dette bør identificere korrekt den nøjagtige dato for graviditet. Og dette er kun muligt, når analysen af vidnesbyrd fetometry bordet.

For at finde ud af en foreløbig dato for fødslen af dit barns længe ventede, er det nødvendigt at beregne de tilgængelige data på formlen Negele. Så på datoen for den sidste menstruation er nødvendigt at tilføje en uge, og derefter tage tre måneder.

Men for at kontrollere rigtigheden af sådanne beregninger, skal du tage hensyn til resultaterne af ultralydsundersøgelse. Selvom selv i dette tilfælde, fejl er mulige. Da den diagnostiske udstyr af medicinske faciliteter er muligvis ikke nøjagtige. Og fetometry føtal tabel, som anses for at være det vigtigste referencepunkt i ultralydsundersøgelsen relativt få. Efter alt, det har også sine variationer.

Vi burde egentlig ikke bekymre sig om. Efter alt, er forskellene mindre og i høj grad påvirke det samlede resultat vil ikke.

Fetometry foster uge for uge, den tabel, som har et lille barn udviklingsindikatorer kan være meget nyttig, ikke kun for moderen, men også for læger.

Selv i dette tilfælde er det nødvendigt at forstå, at alle variablerne i middelværdien. Alt dette skyldes det faktum, at alle børn har en anden vægt, højde og andre parametre. Og derfor til større nøjagtighed, du bør være opmærksom kun til de gennemsnitlige satser.

Aldrig bør ikke gå i panik, hvis nogle parametre er noget anderledes end de indikationer på bordet. Efter fetometry foster uge for uge, den tabel, som kun har generelle regler, højst relativ og accepteres kun som det primære referencepunkt. Selvom dulme sjæl, er det stadig muligt at henvise til specialister for mere dybdegående og kompetent mening.

Hvis din begejstring og bekræftede patologi er allerede udviklet, er det nødvendigt straks at træffe alle nødvendige manipulationer for nærmere oplysninger om eventuelle overtrædelser og sundhedsmæssige risici for et minimum.

I dag fetologiya giver dig mulighed for at se ikke kun størrelsen af fosteret ved uger, men på et tidligt tidspunkt at fastsætte forsinke barnets udvikling i livmoderen. Selvfølgelig, for at gøre en kompetent konklusion, er det nødvendigt at tage hensyn til på samme tid en masse faktorer, såsom ultralyd indikationer, den generelle sundhed i den gravide kvinde og alle fysiologiske faktorer. Men generelt, det er ægte. Efter alt, vil i analysen af en erfaren specialist være i stand til at sammenligne data korrekt opnåede ultralyd og normer fetologii bord. I så fald, hvis de er meget forskellige, patologi er næsten altid bekræftet.

Norma størrelse af fosteret i livmoderen

Til dato findes størrelsen af fosteret ved uge takket være ultralyd af en gravid kvinde. Men for at disse oplysninger være nyttig og nødvendig, er det værd fra noget frastødt. Derfor bør man være særlig opmærksom på din gynækolog beregnet gestationsalder.

Normer fetometry foster ved uger
Obstetrisk uge af graviditeten føtal vægt, g CTE, se OG (DHA), mm DB, mm BDP, mm
14 52 12.3 26 16 28
22 506 27,8 53 40 53
33 2088 43.6 85 65 84

Normal frugt størrelse bør eventuelt være placeret i en linie. Alt dette er fordi barnet vokser i stormskridt. Derfor er en lille variation tilladt.

For eksempel, alle amerikanske indekser er normale, men længden af lårben og skinneben ikke passer perfekt til den normale værdi. Bør ikke umiddelbart gå i panik og tror, at det nødvendigvis udvikler sig patologi. Efter alt, alle er forskellige, måske bare dit barns ben er ikke så lang, som det fremgår af specifikationen. Mens alle er faktisk okay, og din baby er helt rask.

Det er vigtigt, at tabellen størrelse af fosteret vil tillade dig at være opmærksom på følgende: Faren i de fleste tilfælde er berettiget, når efter en undersøgelse fetometry visse værdier afviger med mere end to linjer. Med andre ord, når en synligt mønster i at holde op standarder.

nødvendighed fetometry

Når proceduren fetometry, takket være dens ultralyd komponent, gør det muligt at diagnosticere tidlig graviditet intrauterin føtal vækst. Så tid til at reagere og reducere risikoen til et minimum. Fejlernæring manifesterer sig på det tidspunkt, hvor de føtale parametre bag normen i mere end 14 dage.

I dag er det muligt at foretage en sådan diagnose ambulant behandling og for at forhindre forringelse helbredstilstand og sundhed både mor og foster. En metode til behandling anses justering af foci af infektion, hvis barnet er smittet i livmoderen. Hvis det er nødvendigt, kan du justere placenta insufficiens , eller beskæftige sig med dannelsen af kosten barnet før fødslen.

Efter alt, vil nye teknikker og metoder til medicinsk behandling hjælpe moderen og barnet i processen med eventuelle komplikationer.

Hvem kan give en diagnose forsinkelse i fosterudviklingen

For at vurdere ordentligt graviditeten, føtal omfang, herunder omkostninger refererer til fødselslæge-gynækolog eller en specialist i genetik. Efter alt, er det kun de har tilladelse til at kalde en diagnose af intrauterin føtal væksthæmning, eller fejlernæring.

Desuden stilles diagnosen først efter en vurdering af den genetiske disposition for den fremtidige mor. Og hvis det er bekræftet, vil det være muligt at finde ud af årsagerne til sådanne konsekvenser. Ofte er det vigtigste "fortjeneste" fremkomsten af patologier er:

- abnormiteter i kromosomerne;

- tilstedeværelsen af dårlige vaner fra deres forældre, især mødre;

- alder af forældrene;

- en infektion af barnet, der faldt i livmoderen.

Derfor fosteret fetometry er tabellen kendetegnet kun gennemsnit noget relativ. Efter alt, anses det for et benchmark for påvisning af overensstemmelse med graviditeten, som beregnes gynækologen, og de data. Og også nogle referencepunkt i symmetri, eller omvendt, asymmetrisk udvikling af fosteret i livmoderen.

Først føtal fetometry

Først fetometry fosteret bæres til udtryk graviditet på 10-14 uger. Med denne ultralyd undersøgelse kan være sikker på rigtigheden af den konklusion fødselslæge fødselsdato af barnet, samt fjerne muligheden for abnormiteter i kromosomer og andre abnormaliteter i det udviklende foster. Særlig opmærksomhed specialister i haleben-parietale størrelse (CTE) føtalt abdominal omkreds (kølemiddel) og nuchal gennemskinnelighed (TVP).

Det andet foster fetometry

Efterfølgende ultralyd er karakteristisk for de 22 uger af graviditeten. Det er således muligt ikke kun at raffinere udviklingen af deres barn, ingen abnormiteter og andre abnormiteter, men også for at lære kønnet på barnet.

Nu er det nødvendigt at være meget opmærksom på de følgende karakteristika fitometrii: biparietal diameter (BPD) og hovedomkreds (OG), abdominal omkreds og lårben længde (DB). I dette tilfælde er det også vigtigt at gennemgå de fremskridt i udviklingen af fosteret i almindelighed og dens parametre. Efter at barnet vokser med stormskridt, og derfor tidligere resultater dozhny normaliseret. Efter alt, fosteret fetometry regler også nødt til at se meget nøje i fremtiden ved at analysere det samlede billede af et barns udvikling.

En tredje foster fetometry

I de fleste tilfælde er sidstnævnte for moderen anses for at være den tredje fetometry fosteret. 33 uger af graviditeten - det er den sidste periode af ultralydsundersøgelse. Efter alt, er det nu muligt at se en fuldt dannet barn, for at vurdere hans helbredstilstand og at dømme af den fremtidige metode til levering. For eksempel måles omkredsen af hovedet og maven, foretages en vurdering af symmetriske par af lemmer og forventes vægt barn ved fødslen.

I dette tilfælde, hvis det er nødvendigt, kan bruges til at udføre en sådan forskning som fetometry fosteret. 32 uger anses for at være tilstrækkelig tid til denne form for undersøgelse, kvinderne i staten. Hvis der blev identificeret abnormiteter og slående abnormiteter, så senere i ultralydsundersøgelsen er ikke nødvendig.

konklusion

I processen med at analysere de indhentede oplysninger bør absolut forstå efter ultralyd, at barnet i livmoderen ikke udvikler ensartet. Da udvikling i sig selv er præget af stormskridt, fra at der på visse perioder af mulige spor afvigelse fra standard indikatorer.

Desuden bør der lægges særlig vægt på genetik forældrene og deres fysik. Således for eksempel, en gravid kvinde, der vejer lidt og har en lav vækst vil ofte være ejer af fosteret, som også vil afvige fra normen for fetometry tabel nedad. Ud fra følgende betragtninger store vordende mor kan få børn, der også i høj grad overstiger standarderne for vægt og dimensioner. Du behøver ikke at bekymre sig, fordi det er en individuel egenskab af barnet og dets mor. Og det kan ikke påvirke noget. Efter alt, alle er forskellige.

Bedømmelse af resultaterne af ultralyd fetometry kun tilladt fødselslæge-gynækolog eller specialist medicinsk genetik centrum. Derfor bør den vordende moder være sikker på at følge alle anbefalinger og anvisninger læger, herunder en gravid kvinde til at lede en passende livsstil.

Efter alt, vil blot fraværet af dårlige vaner (eller fuldstændig afvisning af dem), korrekt ernæring og til at overholde regimet af dagen lade lyset vises sund og aktiv barn til glæde for forældrene. Derfor skal du straks overveje, om liv og sundheden for barnet af dine svagheder? Måske bør kvinden kassere alle de risici til siden og ændre deres liv til det bedre. Et barn - en grund til at gøre det før, i hvert fald for ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.