ModeTøj

Nyttige lektioner i hjem økonomi: hvordan man vasker din frakke. Retningslinjer for rengøring mod forurening af kashmir, draperi og uldbeklædning

Enhver frakke efter en vis driftstid skal rengøres. For at bevare integriteten og udseendet af dette beklædningsgenstand er den ideelle mulighed at give det til rensebehandlingsbehandlingen. Hvis dette ikke er muligt, kan du prøve at vaske det hjemme. Om hvordan du gør det korrekt, er beskrevet i artiklen. Her er opmærksomheden fra værtinderne fremlagt med information om, hvordan man vasker lag af draperi, kashmir og uld. Undersøg instruktionerne og tag dem til din note.

Forberedelse til proceduren for rengøring af enhver slags frakke: Hvad skal du vide?

På hvert produkt sys en etiket. Det angiver betingelserne for rengøring, vask, strygning af denne ting. Undersøg disse oplysninger omhyggeligt, og udfør de udpegede anbefalinger nøjagtigt i de yderligere handlinger. Det er især vigtigt at opfylde kravene til temperaturreguleringen af vand, hvor sagen gnides og presses. Tjek dine lommer til lommer. Ryd dem af alt der er der. Det anbefales også at fjerne alle aftagelige fittings, hvis de er tilgængelige: brocher, kæder, snørebånd. Slå ud eller ryst støv fra produktet. Nu kan du gå videre til vandprocedurer.

Sådan vasker du en kashmir frakke: instruktion

Til vask vil der blive brug for vaskemidler til uldprodukter eller hår shampoo. Vandvarmen til en temperatur på 40 grader. Fortynd detergentet i det. Sæt tøjet i opløsningen og lad det blive helt vådt. Hvordan man vasker pelsen yderligere? Nem mnuyuschimi bevægelser, og intet andet. Du kan ikke gnide cashmere, ellers vises "skaldede patches" på stoffet. Tryk let på produktet, og vrid det ikke på nogen måde. Skyl tøj fra kashmir følger i vand, hvis temperatur ikke er mere end 30 grader. Skift vandet, indtil alt vaskemiddelet er drænet fra produktet. Ved den sidste skylning i væsken, tilsæt balsam. Tryk forsigtigt forsigtigt ud og spred det på en flad vandret overflade, dækket af en bomuldsklud. Spred ud alle detaljer og lad det tørre. I det rum, hvor tøjet vaskes, skal det være tørt og varmt. Cashmere bør ikke udsættes for direkte sollys, ellers kan det brænde og deformere. Når vandet fra produktet absorberes i stoffet placeret under det, kan du hænge det ydre beklædningsgenstand på bøjlerne og lade det tørre naturligt.

Drapercoat: beskrivelse af vaskeprocessen

Hvis produktet fra draperen har limet indsatser, er vandprocedurerne kontraindiceret til det. Forureningen på den fjernes med en blød svamp. Våd hende i en opløsning fremstillet af varmt vand og vaskesæbe og let gnid draperingen med lette bevægelser. Hvis snavs er stærk, lad den behandles med sæbevand i en time. Efter denne tid skal du rengøre produktet med en blød børste. Fjern rester af sæbe med en fugtig, ren klud.

Sådan vasker du et frakke fra en draperi, hvor der ikke er limede dele? På badeværelset trækker du vand (temperatur 30 grader) og opløses i det et pulver eller en gel til vask af sarte stoffer. Dyp produktet i en opløsning og lad den være i 5-10 minutter. Brug derefter en svamp eller en blød børste til at gå hele overfladen, vask af snavs. Skyl tøj lavet af draperi, du har brug for rent vand og skriver hende en stor mængde. Når alt rengøringsmiddel kommer ud af stoffet, belæg det lidt og hæng det på pelshængeren. Tør produktet først over badeværelset, og når vandet holder op med at dryppe, overfør det til et ventileret rum eller en loggia. Udsæt ikke for sollys.

Uldfrakke: Sådan rydder du op snavs

For at udføre proceduren skal du bruge et middel til at vaske uldemner, en blød tøjbørste og et dampstrygejern. Vi lærer om, hvordan man vasker et frakke fra følgende instruktion.

Tør produktet med en pensel mod støv og snavs. I badet trækkes afkølet vand (25-30 grader), tilsæt det til et præparat til vaskning af uld. Vent, indtil det helt opløses. Sænk sagen i vandet og fej bevægelser over hele området. Lad produktet ligge i sæbevand i et par minutter, således at affaldet slukker.

Dernæst dræne dette vand og hæld det rene. Skyl pelsen i den. Om nødvendigt skift vandet igen eller to. Skru ikke uldproduktet forsigtigt ud, men tryk forsigtigt vandet. Dæk bordet med en tør bomuld eller frottéklud. På den skal du lægge jakken ud og rette alle detaljer ud. Tør det, indtil fugtet absorberer i kuldet, så overfør det til bøjlen og hæng det på et varmt (ikke varmt) sted. Hvordan man vasker et lag uld, har du allerede lært. Og hvordan man damper det ud? Her er alt nemt. Glat det med et strygejern med en dampende funktion i mellemtemperaturfunktionen.

konklusion

Hvor korrekt at vaske et frakke? Vi håber, at du fra denne artikel har modtaget et detaljeret svar på dette spørgsmål. Følg instruktionerne for rengøringsprocedurer, og så vil din favorit garderobepost igen være smuk og elegant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.