Hjem og familieBørn

Sundhed Day i børnehave - lykke for barnet

For mange af os (måske med nogle få undtagelser) børnehave forblevet i hukommelsen af en slags Disneyland. Omstilling til deres egne børn, man håber, at barnet vil komme til et eventyr, hvor han vil lære at elske, til at skabe, for at lære at være venlig og, selvfølgelig, sund. Og det er sandt. Efter alt, ingen børnepasning er ikke anderledes i så mange forskellige tilgange til udvikling af en fremtidig fuldgyldigt personlighed som børnehave. En række festivaler, matinees, underholdning, spil, temadage - dette er ikke en udtømmende liste over foranstaltninger, der sigter på at udvikle og styrke barnets krop. Sundhedsdag i børnehaven, som en af disse begivenheder, er særligt bemærkelsesværdige.

Hans mål - at nå alle børn børnehave forskellige former for fysisk uddannelse i løbet af dagen, for at styrke sundheden i grupper. Indholdet af arbejdet er bestemt af kapaciteten af undervisere og barn ønske. Og den største ønske i børnehaven elever - spillet. Spillet er behovet for ethvert barn, det giver børnene den glæde og fornøjelse, udvikler kapaciteten af bevidsthed om deres handlinger og gerninger. Det mobile spil har en stor fordel for all-round udvikling af barnet. Karakteren af mobile aktivitet i mange spil giver både muskel ydeevne og muligheden for børns personlige initiativ. Udendørs spil stimulerer barnets mentale udvikling, regulere og uddybe den måde, børn om miljøet, udvikle opmærksomhed, hukommelse. En anden funktion i mobilspil - det opdragelse følelse af gensidig støtte og kollektiv. Vi må ikke glemme, at i de aktiviteter, der indgår i World Health Day i børnehaven, bør så vidt muligt inddrage alle elever i børnehaven. Det er derfor meget vigtigt i dette tilfælde en individuel tilgang til hver elev. På grundlag af dette bør tages i betragtning, og den alder faktor for sundheden dag i børnehaven virkelig får en ferie, men ikke opslidende kamp.

Glem ikke om forældrenes rolle i forberedelsen og tilrettelæggelsen af sundheden i dag. Efter alt, hvor meget mere aktive børn, hvis de ved, at den næste nærmeste person er lidenskabeligt "bekymringer" for dem og støtter dem fuldt ud i alle bestræbelser. Og hvis en af forældrene også deltage i konkurrencen, også her den glæde der er ingen grænse! Fra denne børns begivenheder og konkurrencer dedikeret til sundhedsfremme, vil være til gavn.

Sundhed Day er at hjælpe børn blive stærkere, hurtigere og, vigtigst af alt, sundere. For at gøre dette, skal du sørge for at vælge de spil, der er forbundet med bevægelsen i det område, og køre en række styrketræning. Perfekt fit forskellige relæ racer, spil på hastigheden af reaktion som "Tredje - én gang," "Kat og mus", boldspil og så videre muskeludvikling og hjerte-kar-systemet og bevægeapparatet - .. Alt dette vil medføre korrekt valgt øvelser. Det vigtigste er, at alle aktiviteter blev gennemført i form af et spil.

Du bør også være meget opmærksom på timingen af spil. Efter alt, har det længe været kendt, at for at spise, kan du ikke motion. Du må heller ikke holde benarbejde før sengetid dagligt. Giv børn mulighed for at løbe og hoppe, og derefter spille med dem i pædagogiske spil, som vil tiltrække den yngre generation til en sund livsstil. Et eksempel er spillet af opdelingen i gode og dårlige vaner billederne. Du kan diskutere med børnene gavn for hærdning, at det er nødvendigt at vaske hænder og børste tænder, spise rigtigt (der er ikke kun søde, men også grøntsager, kød, frugt, korn), og så videre. N. Og alt skal foregå i en interessant form af et spil, så de studerende ikke får keder sig .

Stemningen blandt børn, vil deres mentale og fysiske tilstand være højere, jo mere omhyggeligt vil være udarbejdelse af pædagoger end tankevækkende er fysiske aktiviteter, spil og Børnefest scenarier for førskolebørn. Og der er ingen bagateller! Det er så vigtigt, at hver dag i sundhed i børnehaven var en særlig og mindeværdig, som kunne blive en lys eventyr, som kan blive husket i mange år fremover. Efter alt, børn - det er den eneste lykke i vores liv, som er at forsøge at give alt til det maksimale, for at høre deres latter og se den glade glimt i hans øjne!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.