Hjem og familieBørn

Grøn agterstavn hos spædbørn. Hvorfor grudnichka grøn agterstavn?

Diagnosticering af helbredsproblemer hos børn og voksne - det er et fundamentalt forskellige ting. Hvis de mennesker, der virkelig kan og autentisk udtrykkelige klager, undersøgelsen læge, medicinsk historie - er en integreret fremgangsmåde, hvorefter afgørelse vil blive truffet om udnævnelse af visse lægemidler og manipulation, så med børnene (i alle aldre) er situationen langt mere kompliceret.

En række tests - den eneste måde at få mest information om de patologiske processer i kroppen. En af de mest synlige og tilgængelige for diagnose af barnets analyse er studiet af afføring, så det er ikke overraskende, at mange mødre, samt læger, gad vide hvorfor hos spædbørn grøn lort, uanset om det er et problem eller ej.

Hvad er normen?

Et velfungerende fordøjelsessystem et nyfødt barn forudsætter, at maden bliver fordøjet fuldstændigt, der ikke udgør en stor mængde affald. Mange læger er enige om, at modermælk bør være så godt assimileret barnet, at han kan defecate hver par dage uden at føle nogen problemer med mave.

Faktisk denne situation - undtagelsen snarere end reglen. Brown, gul, lys grøn og grøn lort hos spædbørn optræder næsten på samme frekvens, og hver af disse muligheder kan opfattes som normalt. For nogle kan det være en funktion i en organisme, men nogle børn er således givet at forstå, at fordøjelseskanalen der er noget galt, så det er vigtigt at finde ud af, om problemet er at bleen vil være en grøn agterstavn. Hos spædbørn alle systemer i kroppen er dannet af utroligt hurtigt, men de er for underudviklede og følsom over for alle nye.

Stabilitet. Hvad ved vi om hende?

Forskere kæmper for at skabe en tilpasset mælk blanding, der vil være mest ligner modermælk, men resultatet af deres arbejde er endda kvalitativ, men kunstig fodring. Den væsentligste forskel mellem mors mælk er, at dens struktur er utroligt vægelsindet. Undersøgelser viser, at på alle stadier af fodring mor opfylder forskellige behov for deres voksende barn, fordi mælk indeholder vigtige vitaminer, makro- og mikroelementer, proteiner, fedt og kulhydrater, antistoffer. Denne sammensætning varierer hver dag, påfyldning alle de nødvendige barnet, hvilket giver ham mulighed for at rette og udvikle sig harmonisk.

Hver ændring i modermælken kan blive et påskud for ændringer i afføringen. Grøn agterstavn hos spædbørn er oftest problemet med børn, der ammet. Mange børnelæger klager over fejl i kost fodring, nogen hævder, at moderens ernæring direkte kan påvirke afføring barn, men hver sag er speciel, og er sikkert at sige, at barnets mave ikke vil reagere negativt på innovation i sygeplejerskens kost, er det umuligt.

Barn på BPI

Det er ingen hemmelighed, at den bedste mad til spædbørn er modermælk. Undtagelser er sjældne genetiske sygdomme, leverproblemer eller tolereret protein eller lactose, når barnet behov for en speciel diæt. Men i mange andre tilfælde er det nødvendigt at flytte til tilpasset blanding mælk.

Modermælkserstatning - dette er en mere stabil substans end modermælk, og hvis moderen var i stand til at finde den ideelle sammensætning af dit barn, der ikke forårsager allergiske reaktioner, sygdomme og ændringer i afføring bør ikke igen eksperimentere med nye muligheder.

Børnelæger siger, at flasken-cal skal være gul eller brun og grøn lort hos spædbørn indikerer negative processer i tarmen.

Hvorfor et barn, så scat?

Før vi forstår de særlige forhold fordøjelse hos spædbørn alder, skal det siges, at den første cal - mekonium - også kan være mørk grøn, selv med sort, farve. Dette stof har en stikkende lugt, tyk og klistret at røre ved og er et resultat af barnets evne til at leve i en tid, da han var i livmoderen. Mekonium kan frigives inden for 1-3 dage, efterhånden erstattet kakami normale børn, mødre, der er observeret i bleer. Mørkegrøn agterstavn hos spædbørn kan være originale afføring, men at hvis barnet ikke er mere end en uge gammel, i andre tilfælde, bør du omhyggeligt observere barnet og hans stol, fastsættelse alt nyt, og når situationen er i tvivl, er det nødvendigt at konsultere en læge.

Kal børn for hepatitis B bør være kashitsepodobny, gul, ingen urenheder (vand, slim, blod), med en let syrlig lugt. Se, at de "frugterne af arbejdskraft" favorit barn af den forkerte farve, det er værd at huske på, at de grønne turds hos spædbørn kan erhverves. Det betyder, at luften oxideres cal, og hvad der oprindeligt var gul, kan et par minutter efter en afføring gå grøn, pokorichnevet og så meget mere at gøre. Her er et par grunde til den "grønne" i en ble:

  • overspisning - enzymer er udarbejdet af bugspytkirtlen af baby og indeholdt i modermælk, kan ikke gå glip af, og maden er ikke fuldt fordøjet;
  • lactose intolerance;
  • lactasemangel (når barnet på HS, kan problemet være, at hvis et barn får bagud, en fed mælk, hvori mere end nødvendigt for normal funktion og toddler vækststoffer);
  • tarminfektion.

Myter om dysbacteriosis

Børnelæger ofte sat kiddies skræmmende klingende og ganske obskure diagnosen "dysbiosis". Efter sin fødsel barnet først og fremmest bør være i stand til at afvikle din krop med gavnlige bakterier. Amning, normale, ikke-sterile miljø rundt lade passere denne proces hurtigt og effektivt.

Vestlige børnelæger og deres indenlandske modstykker der opfordrer mødre med tillid rundt omkring i verden, at selv i tarmen optrådte med den ønskede mikroorganismer problem, der var årsagen forklarer gulgrønne agterstavn hos spædbørn, indtagelse af forskellige stoffer - det er snarere trøstende bekymrende forældre end nødvendig foranstaltning eksponering. Syv til ti dage - den periode, hvor kroppen selv at klare problemet med større produktivitet og effektivitet.

reelle problemer

Enhver mor har altid ret til at søge læge, hvis hun var bekymret for sundhedstilstanden af barnet. Men i nogle tilfælde, et besøg hos lægen er bedre ikke at lægge det ud? Hvis moderen opdager, at barnet går på toilettet regelmæssigt, oplever ubehag i sin flatulens og opsvulmet mave, dukkede vandig, rigelige grøn lort med slim (hos spædbørn er ikke altid tegn på de problemer, men det er bedre at være sikker) - er at gå til børnelæge.

Alle disse symptomer, især i kombination med gråd, feber, kraftig regurgitation, kan letargi indikere en intestinal infektion, der kræver hurtig og effektiv behandling, som er taget til at genopbygge de tabte væsker og mineraler i kroppen.

Desuden bør forældre være på vagt, hvis den grønne lort - det er et nyt symptom, som ikke er normen for barnet. Hvis barnet ikke generer, betyder det ikke at tabe, har et godt humør, normale søvnmønster og appetit, mere sandsynligt, at han ikke har nogen sundhedsproblemer.

Hvad kan der gøres?

Self-behandling af et lille barn - det er farligt, og eventuelle tvivlsomme spørgsmål bør forhandle med din læge eller distriktet børnelæge, der pålideligt kan vurdere situationen. Ændringen i afføringen efter behandling med potente lægemidler, herunder dem fra gruppen af antibakterielle, kræver hjælp fra barnet og hans tarme, for det er muligt at normalisere mikroflora af børn med mælkesyrebakterier.

Den mindste mistanke om en tarminfektion kræver øjeblikkelig behandling på hospitalet, dehydrering opstår hos spædbørn så hurtigt og pludseligt, at beskæftige sig med det derhjemme er næsten umuligt.

Når den grønne agterstavn var en følge af eksperimenter med en blanding af grød, Lure eller min mors middag bør udsættes innovation og gøre det muligt for barnet at komme sig.

aldersgrænse

Grøn agterstavn hos spædbørn op til seks måneder - det er en almindelig årsag til, at mødre henvender sig til eksperter. Oftest, ikke noget problem barnet har, og det er alle midlertidige vanskeligheder og særlige forhold i mave-tarmkanalen, lever og bugspytkirtel. Siden indførelsen af supplerende fødevarer kost af barnet ændrer sig dramatisk, begynder han at spise ikke kun flydende føde, farve, konsistens, lugt af afføring forandring. Meget ofte i denne periode justeres arbejdet i tarmen, tilstedeværelsen i kosten af frugt og grøntsager har en positiv effekt på fordøjelsen og peristaltikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.