Hjem og familieBørn

Lykke barn - er noget, du kan give ham, eller hvordan man ikke skal ødelægge et barns liv

Lykke barn - det er det, bør give barnet hver forælder. Desværre er det ikke alle forstår, hvordan man kan bringe lykke til sit barn. I dag vil vi tale om, hvad er lykke for mennesker i isolation - for børn og hvad forældrene laver fejl, forsøger at skænke deres afkom.

Lykke til kvinder

Selvfølgelig er fødslen af et barn - det er lykke for enhver kvinde. Således er alle, der er nødvendig for at den kvindelige halvdel af befolkningen at være altid munter og glad - det er hendes familie. Uanset hvilken karriere-det var, uanset hvor overanstrenger på arbejde, enhver kvinde ønsker at elske og blive elsket.

Gradvist den kvindelige halvdel af verdens befolkning udgør således en stor udfordring - at gøre glad hans familie og afkom. Nogle gange endda på bekostning af sine egne interesser og principper. Det er ikke altid værdsat. , Et sådant mål ikke desto mindre - det er det bedste, der kan gøre en pige.

for mænd

Nu mange kan sige, at det er vigtigt for mænd at blive værdsat i samfundet, at være en succes og rige. I virkeligheden er dette ikke tilfældet. Hvis en person er bragt op korrekt, vil det aldrig jage penge. Og der er mange eksempler i verden, hvor de rige mennesker, der kan købe en hel ø med alle dens indbyggere, ikke var glade. Men hvorfor?

Sagen er, at for hver person, for mænd eller kvinder, er det vigtigste - det er barnets lykke. Billeder og videoer af smiler og griner kid - det er bare uvurderlige billeder, der holder hele livet vil forblive i dine minder. Så den lykke af barnet - meningen med livet af enhver forælder. Desværre er mange indrømmer de frygtelige fejl, der kan forårsage stor skade på barnet.

Spoiled eller lykke

Mange forældre tror, at lykke er barnet - er en permanent rigdom i familien, en masse legetøj, og populær hos de andre gutter. Så voksne begynder at købe børnene dyrt, men unødvendige ting, konkurrere med andre forældre og lære børnene den kærlighed og opmærksomhed for at vurdere i penge. I sandhed, det er en stor fejl.

I løbet af disse aktiviteter børnene vokser op, for at sige det mildt forkælet og altid utilfreds med alt og alle. En sådan person ville være yderst vanskeligt at leve blandt resten. Lykke for et barn - er noget andet. Han har brug for din rigtige opmærksomhed, støtte og kærlighed. Hvis du forsøger at udtrykke alt dette gennem nogle materielle ting, vil barnet vokse materialistiske og vil kun sætte pris på dem, der er i stand til at give noget til ham. Når forældrene bliver gamle, sådan et barn er usandsynligt, at være at tage sig af, og generelt kommunikere med de ældre og svagelige, "de ældre". Men der er en alvorlig fejl, at forældrene forsøger at gøre et barn glad.

Næse i sin virksomhed

Allerede som teenager børn hører ofte i dine adresseoplysninger ord: "Jeg ved, hvad der er bedst for dig." Forældre ofte en tendens til at sige sådanne sætninger, tænker, at deres tanker og deres gennemførelse - barnets lykke. Det er faktisk den forkerte tilgang. Men hvorfor? Efter alt, den ældre generation af mange års erfaring bag ham, de på en måde ved præcis, hvad og hvordan man gør deres barn til at være glad og vellykket!

Tænk på dig selv på alle alderstrin. Sandsynligvis, dine interesser ofte ikke falder sammen med udtalelsen fra dine forældre. Herfra er der et skænderi. En ting er, når forældrene forsøger at styre selv virkelig en lille knægt, og en helt anden - når de bogstaveligt talt klatre i livet er en voksen, der stod på menneskelige fødder.

Lykke af barnet - det er, hvad han vælger for sig selv. Dette er ikke din mening, ikke dine interesser og dit liv. Husk det. Aldrig klatre til hvor du ikke spørger - du kan give dig selv et dårligt ry, og at ødelægge forholdet til deres børn for livet. Prøv at beskæftige sig med det, og går i stå i snak, når du beder om det.

Som ødelagt familie

Tilfælde når tilsyneladende en meget god familie, en god indkomst, falder fra hinanden for øjnene. Børn ophører med at kommunikere med forældre, forældre begynder at hade deres børn. Hverken det ene eller det andet, og selv tør tænke ikke om de første skridt i retning af forsoning. Society i dette tilfælde begynder "Ridicule" unge, selvom det ikke er helt korrekt.

Den omstændighed, at lykke af barnet - det er hans eget liv. Den ene, at han ønsker, og at der aspirerer. Når alle drømme, ønsker og behov er stoppet, er utilfredshed vokser. Det er akkumuleret hver dag og en dag spild ud. Her og begynde familie problemer, skænderier, skandaler. Teenagere kan forlade huset, de voksne - at fjerne de ældre fra deres forretning og livet i almindelighed.

Måske, mange har hørt om, som de siger, "The Waterboy", "Daddy Datter" eller "Vejle". Disse navne lyder fornærmende. Og i dette tilfælde, som regel, begynder de at skyde skylden den yngre generation er, at det giver dig mulighed for at manipulere. I virkeligheden er billedet som følger: forældre begynde at lægge pres på barnet og helt ødelægge ham som en person forsøger at gøre det, efter deres opfattelse, glad. Så folk kan ikke beslutte, hvordan og hvad de skal gøre. Hvis denne person har en familie af hans egen, jo mere sandsynligt er det vil kollapse snart. For at undgå sådanne situationer, kan vi give dig nogle nyttige tips.

regler lykke

For at dit barn at være glad - jeg nyder det. Så for hvad det er. Med sine fordele og ulemper.

sammenligne aldrig dit barn med andre. Juster med nogen - det er en dårlig vane.

Må ikke blande sig med deres råd og familiens regler til dit barn voksede op. I en mærkelig kloster med sin livsstil ikke godt blive enige. Hvis børn har brug for rådgivning, giver adspurgt.

Ingen bortset fra dit barn ikke ved, hvad der er bedst for ham - husk det og gentage dig selv, hver gang du ønsker dit barn til at følge dine instruktioner. Du kan ødelægge forholdet til et barn adfærd for livet.

Hvordan kan jeg bruge mere tid sammen med deres babyer. Play, udvikle, have det sjovt - disse øjeblikke i livet aldrig kommer tilbage, så nyd dem, mens du kan. Husk, at dit barns lykke afhænger af dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.