Mad og drikkevarerSupper

Suppe opskrift: ædel eller klassisk - Laks eller små fisk

Hvad er bedst at tilberede øret? Af en eller anden Fisk i hånden. Klassisk fad (hvid øre suppe) fremstillet af disse "individer" som aborre, sandart, ruffe eller SIG - de giver en lækker klar bouillon, en vis ømhed, klæbrighed og noget sødt. Mere oprindelige version - øre sort - er genereret fra en fed sorter som asp, chub, karpe, karuds eller. Og for dem, der ønsker at smage den mest lækre suppe opskrift, kan du foreslå en skål, kaldet rødt eller gult. Fisk til ham at tage den dyreste og unikke velsmagende - hvidhval og stør, stør, laks og hvid laks.

Ideelt set, hvis den virkelige øre fremstillet i overensstemmelse med reglerne, hvoraf den vigtigste er - at tage madlavning i gennemsnit tre slags fisk - mindst to, maksimalt fire. Dog kan rav fad skabes fra en sort - men det er den undtagelse, at kun understreger reglen. Afhængigt af slags fisk til madlavning er valgt, og ændre navnene på retter - sterlet øre eller for eksempel øre Chudskaya fra Snetkov.

Det er vigtigt at huske, at madlavning suppe ikke vil være komplet, hvis overbelastning denne parabol en masse grøntsager. Lækker og en reel - klassiker - "fiskesuppe" var kun for et lille antal kartofler, gulerødder og løg, og gøre det bedste kun den sidste (hvis du vælger frisk, ideelt set - friskfanget fisk). Hvis denne "ingrediens" brugt en del tid i køleskabet, er det nødvendigt at tage hele sættet, for ikke at nævne de mange krydderier, krydderier og krydderurter. Praktisk alt - rod og persille, purløg og porrer, fennikel, forskellige slags peber. Kan ikke undvære en laurbærblad, pastinak og estragon, og - afhængigt af den specifikke opskrift - uden safran, ingefær, muskatnød og anis.

Så alle krydderier tilberedt fisk renses og venter i kulissen, mens andre ikke kan vente med at evaluere din madlavning færdigheder? Vælg derefter en passende opskrift på suppe og frimodigt tage sagen op. For eksempel kan du tilberede dine øre rækker af saltvandsfisk. Ingredienslisten er enkel: forberedt filet af havaborre, torsk og hellefisk, løg (2 mål.), Gulerødder (1 stk.) (500 gr.). Hertil kommer, at det er nødvendigt at tage en kartoffel (3 stk.), Et par laurbærblade, hakkede porrer, persille, dild, en halv skive citron og en bred vifte af krydderier og krydderier efter smag.

At starte en suppe opskrift anbefaler fremstilling bouillon - hældes i en gryde, til vand (1,75 L) bringe det til kogning, salt og derefter sat tilbage kartoffel terninger, "strå" gulerod hakket persille og løg. Denne duftende suppe skal koges, indtil, indtil kartoflerne er møre, og derefter i gryden kan sættes krydderier og urter, samt store dele af fisk. Ti minutter senere, vil det være muligt at prøve smagen af suppe og om nødvendigt igen med salt. Efter denne parabol kan tilberedes godt gået, og når betjener, pynt med hakkede krydderurter og citron.

Noble øre af elite sorter - rød laks fisk - forberede lidt anderledes. For det er nødvendigt at tage laks (900 g.), Kartoffel (4 stk.), Løg og gulerødder (1 stk.), Forskellige slags peber, laurbærblad og salt. Først skal du koge vand (2,5 liter), sat i kogende løg og gulerødder, skåret i "pinde", kartoffel terninger og peber, og efter en anden fjerdedel af en time til at sende til de små stykker af laks. Derefter som suppe opskrift foreskriver, bør fad koge i cirka et kvarter til at fyre den svageste intensitet. Først efter denne "fiskesuppe" skønnes klar - det behøver kun at krydderi laurbærblad og der er afsat til at indgyde. Før servering denne parabol du har brug for at hælde i en smuk fad, drys de færdige suppe krydderier efter smag, pynt med krydderurter og citronskiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.