LovStrafferet

Artiklen "Hooligans" af straffeloven: lovovertrædelsen

Ifølge statistikker, den mest almindelige forseelse blandt alle specificeret i loven er hooliganisme. Straffelov i Den Russiske Føderation en af sine artikler afsat til denne retsstridig handling. Brugere, der overtræder denne bestemmelse er generelt yngre. Den uheldige faktum er, at der ofte hooliganisme bliver udgangspunktet for mere alvorlige forbrydelser. Hvad er sammensætningen af den ulovlige handling? Detaljer - nedenfor.

objekt

Denne baseline til formål at beskrive de sociale relationer, hvor overtrædelsen er skadet. Først og fremmest lider mobning offentlige orden og folks moral. Art. 213 i straffeloven "hooliganisme" er placeret i hovedet, sammen med andre forbrydelser krænker menneskers sikkerhed. Yderligere objekter af denne retsstridig handling kan omfatte specifikke sundhed for mennesker og ejendom.

Den objektive side

Handling, der udtrykte hooliganisme, straffeloven beskriver som en åbenlys krænkelse af etablerede orden i samfundet. Det udtrykker altid et åbent mangel på respekt for alle personer. Men disse tegn ikke nok til at kvalificere sig som en retsstridig handling begået af hooliganisme. Af straffeloven i særlige afsnit i artiklen jeg har et alternativ, men obligatoriske tegn. Således skal handling være begået med brug af specielle våben, nemlig våben eller andre genstande, der ligner det. Eller skal du have gerningsmanden havde en særlig motiv. Under det er underforstået, had eller fjendtlighed mod en bestemt gruppe af mennesker (sociale, etniske, racemæssige, og så videre). Således straffeloven definerer hooliganisme, ikke i den forstand, at normalt investere i mennesker ord. I juridisk forstand er det en betydelig negativ.

Den subjektive side

Artikel i straffeloven "hooliganisme" snarere klart beskrive kriminel skyld. Det er usandsynligt, at en overtrædelse af den modtagne i samfundet ordre kan være begået med indirekte hensigt, eller endda utilsigtet. Skyldig altid opmærksom på, at det overtræder loven ved deres handlinger. Samtidig ønsker han at handle på en lignende måde. Derfor i sådanne tilfælde er der kun en direkte hensigt. Den anden funktion er den valgfri motiv. Han er ikke forstået som motivation til at hooliganisme, som blev nævnt ovenfor. Den tidligere beskrevne motivet er ikke obligatorisk, hvis forbrydelsen er begået med brug af våben. Men uanset form af den ulovlige handling, nødvendigvis hooliganisme. Det sker, når gerningsmanden er klart i opposition til resten af befolkningen og samfundet i almindelighed og ønsker at vise sin foragt for konventionelle regler for adfærd.

emne

For at tiltrække en bestemt person ansvarlig for denne forbrydelse, er det nødvendigt, at den har to bindingskarakteristika. Den første refererer naturligvis alder. Person er underlagt strafferetlige sanktioner kun for de handlinger, der er fastsat i straffeloven, der er begået efter de 16 år. Den anden funktion er ansvarlig for den kriminelle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.